BARCELONA 2018 KIŞ İLKBAHAR Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Barcelona

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 08:00 de buluşma. Uçuş işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarını tarifeli seferi PC 469 ile 10:25’de Barcelona’ya hareket. 13:15’te varışın ardından arzu eden misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek Barcelona Şehir Turu (20 €) turuna katılabilirler. Tur esnasında Katalunya ve İspanya Meydanları, Paseo de Gracia Bulvarı, Sagrada Familia Kilisesi  ( dışarıdan Panoramik olarak ), Mont Juic Tepesi, Kristof Kolomb heykeli, La Rambla Caddesi görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otelimize transfer. Konaklama seçtiğiniz kategorideki otelimizde.



2 Gün: Barcelona

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Gerona & Figueras & Dali Müzesi turuna (70 Euro) katılabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Sabancı Müzesinde eserlerinin küçük bir bölümünün sergilendiği Dünyaca ünlü Sürrealist Ressam, Heykeltıraş Salvador Dali’nin tüm eserlerini görme imkanı bulabilir, Orta çağda kalma yapıları ve Yahudi kaldırımları ile ünlü Katalunya Bölgesinin en önemli ikinci büyük şehri olan Gerona şehrinde dilediğinizce gezebilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz akşam üzeri ekstra olarak düzenlenecek Flamenko Show’a  ( 50 Euro ) katılabilirler. Konaklama otelimizde.

 

 

 



3 Gün: Barcelona

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Andorra ( 60 Euro )  turu. Pirene Dağı eteklerinde, Fransa ve İspanya sınırları arasında kurulmuş, 100.000 kişinin yaşadığı önemli bir kayak merkezi ve alışveriş cenneti olan bu Prensliği görme imkanı. Konaklama otelimizde



4 Gün: Barcelona - İstanbul

Kahvaltı sonrası serbest zaman saat 11:00 de odaların boşaltılmasının ardından havaalanına transfer .Pegasus Havayollarının PC 538 tarifeli seferi ile saat 14:05 de İstanbula’a hareket. 18:35’te Varışın ardından hizmetlerimizin sonu.



5 Gün:

4* Eurostar Hotels İsimleri

Exe Parc

Eurostar Barbera

Eurostar Executive



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı ekstra geziler

    210 Euro yerine indirim ile 190 Euro !!!

    Barcelona ve Lokal  Mahalleler Gece Turu (35 Euro) + Gerona&Figueras & Dali Müzesi Turu  (65 Euro)
    Barcelona İkonları Turu (55 Euro) + Flamenco Turu (55 Euro) = 210 Euro

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1010.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 17:00 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.