ST. PETERSBURG MOSKOVA İLKBAHAR Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - St.Petersburg

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde siz değerli misafirlerimiz ile saat 11.30’da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 401 sayılı seferi ile saat 13.30’te St. Petersburg’a hareket. Yerel saat ile 17.45’de varış ve karşılanma. Havaalanında bizi bekleyen özel otobüslerimiz ile otelimize hareket ve serbest zaman. Akşam arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek St Petersburg Restaurant’daki Rus Gecesi turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.



2 Gün: St.Petersburg

Sabah kahvaltısı ve panoramik şehir turu için hareket. Turumuzda; Nevski Caddesi, Puşkin Anıtı, Avrora Gemisi ve Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden konuklarımıza ekstra olarak düzenlenecek Hermitage Müzesi turu sunulabilir. Çarlık dönemine ait yaklaşık 4 milyon eseri barından ve Neva Nehri yanında bulunan, Dünya’nın ve Rusya’nın en büyük müzelerinden Hermitage Müzesi, en çok tablo koleksiyonunun bulunduğu müze olması nedeni ile Guinnes Rekorlar Kitabı’na girmiştir. Tur bitimi serbest zaman. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



3 Gün: St.Petersburg

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman Arzu eden konuklaerımız ekstra olarak düzenlenecek Kanal turuna katılabilirler. Kuzeyin Venediği olarak adlandırılan St. Petersburg, Büyük Petro Döneminde açılan kanallarıyla adacıklara bölünmüştür. Toplamda 330 adet köprü, kanal ve adacık bulunmaktadır. Tekne turu esnasında Neva Nehri ve kanallar üzerindeki 18 yy.’a ait büyüleyici mimari yapıları görme fırsatı bulacaksınız. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: St.Petersburg - Moskova

Sabah kahvaltısından sonra odaları boşaltma ve saat 06:45’te hızlı tren ile Moskova’ya hareket. Moskova’ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda; Tverskaya Caddesi, Moskova Nehri, Poklonnoya Tepesi, Bosoi Tiyatrosu, Kızıl Meydan ve Kremlin Saray Meydanı görülecek yerler arasındadır.. Tur bitimi arzu eden misafirlerimiz Kokteylli Nehir Turu’na katılabilirler. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Moskova

Sabah kahvaltısı ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Moskova Metrosu, Arbat caddesi ve Nazim Hikmet Mezarlığı turu düzenlenecektir (35 Euro). Turumuz hemen hemen tüm Dünya’nın en güzel dekore edilmiş metrosu olarak kabul ettiği Moskova Metrosu gezisi ile başlıyor. Hergün milyonlarca kişinin taşındığı bu sanat harikası metro 1931 yılında inşa edilmeye başlanmış olup, günümüze kadar uzanmıştır.



6 Gün: Moskova

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Arzu eden konuklarımıza ekstra olarak tam gün düzenlenecek Kremlin ve Borodino Panorama Müzesi turu sunulabilir. 12. yy’da yaptırılan Moskova’nın yanısıra Rusya’nın da simgesi haline gelen Kremlin gezimizde 2 ayrı katedrali gezeceğiz. Borodino Panorama Müzesi’nde de Fransız ve Rus ordularının 1812 yılında karşılaştığı Borodino Ovası`nda gerçekleşen ve elli binden fazla insanın ölümüne neden olan bu savaşın 115 m uzunluğunda ve 15 m yüksekliğinde devasa bir tablo üzerindeki 3 boyutlu görünümünü izlerken bir an kendinizi savaşın içindeymiş gibi hissedeceksiniz. Tur bitimi otelimize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Turun Artıları

    - Siyasi ve toplumsal çalkantılara sahne olmuş tarihi merkez Kızıl Meydan’ı, burada yer alan soğan şeklindeki çok renkli kubbesi ile ilginç St. Basil Katedrali’ni, Kremlin Sarayı’nı, Bolşoy Tiyatrosu’nu, Tverskaya Caddesi’ni, Gorki Parkı’nı, Novadieviçe Manastrı’nı, Kuğu Gölü’nü, Luzniki Stadyumu’nu ve Lenin Tepesi’ni göreceğiz.

    - Tarih boyunca Rus liderlerine ve çarlarına ev sahipliği yapan ve bir bölümü günümüzde hala Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından çalışma ofisi olarak kullanılan Kremlin Sarayı’nı göreceğiz.

    - Neva Nehri’nin yanında bulunup çarlık dönemine ait yaklaşık 1 milyon eseri barındıran, dünyanın ve Rusya’nın en büyük müzelerinden Hermitaj Müzesi’ni keşfedeceğiz.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1235.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 10:26 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.