PARİS TURU 14 MART (CDG-CDG) Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – PARİS

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde THY kontuarında saat 09.00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1823 sefer sayılı uçağı ile saat 11.15’te Paris’e hareket. Yerel saat ile 13.55’te varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Paris panoramik şehir turu. Bu turumuzda Eiffel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli ve Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otele transfer. Odaların alınmasının ardından dinlenebilmeniz için serbest zaman. Akşam ise arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Lido Show turuna katılabilirler (125 Euro). Geceleme otelinizde.



2 Gün: PARIS ( Paris Combo Turu ve Paris By Night Turu )
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Eiffel Kulesi, Seine Nehri gezisi, Notre Dame Katedrali ve Ressamlar Tepesi turuna katılabilirler (70 Euro).  Tur bitiminde Paris otelimize dönüş. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Paris By Night turuna katılabilirler (20 Euro). Geceleme otelinizde.


3 Gün: PARIS – BORDO

Sabah kahvaltısının ardından otelimizden ayrılış ve Paris için Avrupa’nın hızlı treni olan TGV ile Bordo’ya hareket. 3 saat 15 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından Bordo’ya varış ve özel otobüsümüz ile Bordo şehir turu. Fransa‘nın şarap bölgesi, doğa harikası, tarih mirası kenti olan Bordo şehir turumuzda UNESCO Dünya Kültü Miras Listesi’nde yer alan tarihi merkezi gezip şehri genel hatlarıyla tanıdıktan sonra otelimize gidiyoruz. Geceleme otelimizde.



4 Gün: BORDO (Cognac & St. Emilion Degustasyon ve Gurme Turu )

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak organize edilecek Cognac & Saint Emilion Degustasyon ve Gurme turuna katılabilirler (85 Euro) . UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan Ortaçağ şatolarının bulunduğu ve bölgenin en eski üzüm bağlarını barındırması ile ünlü olan Saint Emilion Kasabasına varışımızın ardından kasabanın dar sokaklarında keyifli bir gezintiye çıkıyoruz. Turumuzun ardından organik şarap üretimi ile ilgili bilgi alabileceğimiz bir bağ gezisine çıkıyoruz. Organik şarap imalatı ile ilgili bilgi edindikten sonra bölgede üretilen organik şaraplardan tatma imkanına sahip olacağız Ardından Öğle yemeği için bölgeye ait yerel restoranda yöresel lezzetleri tatma fırsatı bulacaksınız. Öğle yemeğinin ardından otobüsümüz ile ‘ugi blanc’, ‘colombard’ ve ‘chardonnay’ beyaz üzümlerinden üretilen ve adı 1930’lu yıllardan itibaren tescillenmiş olan Konyak üretiminin yapıldıgı Fransanın küçük kasabası Cognac bölgesini ziyaret ediyoruz. Turumuzun ardından otelimize hareket. Geceleme otelinizde.



5 Gün: BORDO – (CARCASSONE) – MONTPELLIER

Kahvaltının ardından özel otobüslerimiz ile Montpellier’e hareket ediyoruz. Yol üzerinde UNESCO Dünya mirasları listesinde bulunan Carcassone Kale şehrini geziyoruz. 20. yüzyılda mimar Eugène Viollet-le-Duc tarafından onarılan şehrin merkezi bölgesi, tarihte MÖ. 6. Yüzyılda Galyalılar tarafından kurulmuş olup Roma Döneminde Carcasso olarak şehrin ismi değişmiştir. Turumuzun ardından serbest zaman, alışveriş ve dinlenme imkanı. Öğleden sonra Montpellier’e varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Görülecek yerler arasında Komedi Meydanı, Botanik Bahçesi ve Peyrou Kraliyet Meydanı. Turumuzun ardından otelimize varış. Geceleme otelimizde.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOTLAR

    - Tur Programımız minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

    - Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.

    - Fuar, Kongre, Konser veya özel etkinlik gibi dönemlerde otellerimiz yukarıda belirtilen km.lerden daha fazla, merkeze daha uzak olarak kullanılabilecektir. Böyle bir durum gerçekleşmesi halinde turun hareketinden 15 gün önce tarafınıza bilgi verilecektir.

    - Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

    - 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

    - Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    - Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin  genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

    - Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    - Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir.

    - Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.

    - Disneyland ekstra tur esnasında rehberlik hizmeti gidiş – dönüş transferi esnasında verilecektir, Park içerisinde rehberlik hizmeti bulunmamaktadır.

    - Disneyland turu çift park yetişkin fiyatı 120 Euro, 3-11 yaş çocuk 95 Euro, 0-2 yaş ücretsizdir.

    - Paris ikonları turu yetişkin fiyatı 95 Euro, 3-11 yaş çocuk 50 Euro, 0-2 yaş ücretsizdir. Eiffel kulesinde 2. Kata çıkış mevcuttur. Arzu eden misafirler hava şartları müsait olduğu takdirde tur esnasında kişi başı 6.5 Euro fark ödeyerek 3. katına çıkabilirler.

    - Louvre Müzesi & Notre Dame katedrali turu yetişkin fiyatı 75 Euro, 7-11 yaş çocuk 35 Euro, 0-6 yaş ücretsizdir. Kısıtlı yerimiz olduğu için turun ilk günü rehber rezervasyon yaptırılması gerekmektedir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1559.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.04.2024 17:21 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.