BENELUX & PARİS MAXI CDG-LUX Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: IZMIR – DUESSELDORF - LÜKSEMBURG

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla 06.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve pasaport işlemlerinden sonra Sun Express Havayollarının XQ 958 sefer sayılı uçuşu ile 11.30’da Duesseldorf’a uçuş. Yerel saat ile 13.55’de varış ve karşılanma. Özel otobüsümüz ile Lüksemburg’a hareket ve panoramik Lüksemburg şehir turu. Turumuzda; Petrus Vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokaklarını, ünlü şehir Katedralini ve Dükler Sarayını görme imkânına sahip olacaksınız. Tur bitiminde otelimize yerleşme. Geceleme otelimizde.



2 Gün: LÜKSEMBURG – METZ - PARİS

Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Metz’e Hareket. Metz Şehir turumuzun ardından Paris’e hareket. Paris’e varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda; Eyfel Kulesi, ünlü alışveriş caddesi Rivoli ve Champs Elysees, Louvre Müzesi, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un mezarı görülecek yerler arasındadır. Otele transfer ve yerleşme. Serbest zaman ve geceleme otelinizde.



3 Gün: PARİS

Sabah kahvaltısının ardından Kombine Paris turu için hareket. Turumuzda Montmartre Ressamlar Tepesi ve Meydanı, Scare Coeur, tekne ile Sen Nehri gezisi, Notre Dame Katedrali, Eiffel Kulesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele hareket, geceleme otelimizde.



4 Gün: PARİS

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Alışveriş ve çevre gezisi. Geceleme otelimizde.



5 Gün: PARIS - BRÜKSEL

Sabah kahvaltısı ve özel otobüsümüz ile Brüksel’e hareket. Güzergâh üzerinde dünyanın en romantik şehirlerinden biri olan Bruges turu Tur bitimi Paris’e varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda; Çin Çay evleri, Japon Mimarisi, Heysel Stadyumu, Borsa Binası, Atomyum (Atomik Sembol), Kral Albert Sarayı, Büyük Katedral Meydanı ve Balık Pazarı görülecek yerler arasındadır. (Çikolata ve dantel alışveriş imkanı) Tur bitimi otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.



6 Gün: BRÜKSEL - AMSTERDAM

Sabah kahvaltısının ardından Amsterdam’a hareket. Varışın ardından panoramik Amsterdam şehir ve Kanal turu için hareket. Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele hareket ve yerleşme. Geceleme otelinizde.



7 Gün: AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ve tam gün serbest zaman. Tur sonrası Volendam Balıkçılar Kasabası &  Marken Köyü ve Grand Holland turu için hareket. Turumuzda; rehber eşliğinde Volendam’ın tarihi evlerini ve değişik mimarisini yakından görebilme imkanını bulacaksınız (ünlü Harin balığı ve sıcak elmalı pastayı mutlaka deneyiniz) ve mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda’nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve gezisi, eski başkent Den Haag, Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi görülecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.



8 Gün: LÜKSEMBURG - İSTANBUL

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman.Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer ve Türk Havayollarının TK1356 sefer sayılı uçuşu ile 12.25’de İstanbul’a uçuş ve 16.40’da Atatürk Havalimanına varış.Turumuzun ve servislerimizin sonu (3 Ağustos ve 20 Ağustos tarihli turlarda ; Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Uçak saatine bağlı olarak havalimanına transfer ve Türk Havayollarının TK1356 sefer sayılı uçuşu ile 16.40’da İstanbul’a uçuş ve 20.55’de Atatürk Havalimanına varış.Turumuzun ve servislerimizin sonu).



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı ekstra geziler

     

    Kanal turu (15 Euro) +  Romantik  Paris turu (35 Euro)  + Marken & Volendam & Lahey (75 Euro) + Paris İkonları (80 Euro)= 205 Euro yerine 175 Euro


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1566.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 09:22 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.