PORTEKİZ TURU 1503 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SANTIAGO DE COMPOSTELA – PORTO

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 06.45’de buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları’nın TK 1315 tarifeli seferi ile saat 08.40`da Santiago de Compostela’ya uçuş. Yerel saat ile 14.00’da inişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle panoramik şehir turu. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan ve 2000 yılı Avrupa Kültür Başkenti ve St. James Hac Yolu’nun son durağı olan bu destansı şehirde Katedral, Plaza del Obradoiro, Pazo de Fonseca, Hostal de los Reyes Catolicos ve eski şehir görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası Porto’ya hareket. Otele yerleşme ve geceleme.



2 Gün: PORTO - LİZBON

Sabah kahvaltısı sonrası Porto şehir turu. Bento İstayonu, Sao Francisco Kilisesi, Borsa Sarayı, Porto Katedrali, tarihi şarap mahzenleri, Liberdade Meydanı, Batalha Meydanı, şehrin en eski ve tipik yerleşim merkezi olan Riberia Bölgesi, Tore dos Clerigos Kulesi, şehrin en ünlü alışveriş caddesi olan Santa Catarina, Don Luis 1. Köprüsü, Arrabida Köprüsü, şehrin yeni ve modern bölgesi olan Boa Vista görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Portekiz’in başkenti Lizbon’a hareket. Varış ve otele yerleşme. Geceleme otelinizde.



3 Gün: LİZBON

Sabah kahvaltısı sonrası Lizbon şehir turu. Turumuzda; Rossio Meydanı, St. Georges Şatosu’nun bulunduğu şehrin tarihi bölümü, Alfama Meydanı, Belem Kulesi, Keşifler Anıtı, Jeronimus Manastırı, Sao Jorge Kulesi ve Alfama görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan “Sintra” turuna katılabilirler (65 Euro). Bir tepe üstüne kurulu tarihi şehir Sintra, eşsiz manzarasıyla Cabo da Roca, Atlantik kıyısındaki Cascais balıkçı kasabası ve Estoril görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Lizbon’a otele dönüş ve serbest zaman. Akşamı eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Fado Gecesi’ne katılma imkanı (70 Euro). Geceleme otelinizde.  



4 Gün: LİZBON – SEVİLLA
Sabah kahvaltısı sonrası Sevilla’ya hareket. Yaklaşık 4 saat sürecek yolculuğun ardından Sevilla panoramik şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında, İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Ekstra Geziler: 115 Euro yerine indirim ile 75 Euro !!!

    Sintra & Cascais Turu (55 Euro) + Lizbon Gece Turu (25 Euro) + Aviero Turu (35 Euro)

    = 115 Euro 75 Euro

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1598.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 23.04.2024 10:18 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.