BARCELONA 2018 NİSAN ARALIK ARASI Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – BARCELONA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Pegasus Havayolları kontuarında 3 saat önce gerçekleştireceğiniz check-in ve pasaport işlemleri sonrasında, uçuştan 1 saat önce uçağın biniş kapısı önünde buluşuyoruz. Pegasus Havayolları’nın PC 1091 sefer sayılı uçuşu ile saat 10:55’te Barcelona’ya hareket. Yerel saat ile 12:35’te Barcelona’ya varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Barcelona şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize dönüş ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Barcelona ve lokal  mahalleler gece turu (35 Euro). Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle,  El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır. Geceleme otelimizde.



2 Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna (55 Euro) katılabilirler. İlk durağımız UNESCO tarafından koruma altına alınmış ve Dünya Mirası Listesi’nde yer alan, Barcelona’nın yetiştirdiği ve Art Nouveau (Modernismo) sanat akımının dünyadaki en önemli öncülerinden kabul edilen ünlü Katalan mimar-tasarımcı Antoino Gaudi’nin yarattığı Park Güell. Park aynı zamanda ‘Viki Christina Barcelona’ filmine de sahne olan mekanlardan birisi. Ardından 1929 Barcelona Uluslararası Fuarı için inşaa edilen ve ziyaretçilerine tüm İspanya’ya ait 117 farklı ve eşsiz mimari yapı ile adeta mini bir İspanya turu sunan İspanyol Köyü yani Poble Espanyol. Köyde ayrıca şehrin en önemli cam sanatları, butik çikolata, şarap ve el işi deri atölyelerini de keşfetme şansımız olacak. Daha sonra şehrin arka sokaklarında kaybolma vakti! Turumuzun yürüyüş etabına geçiyoruz. Katalonya Meydanı’ndan başlayarak Barcelona Katedrali ve Katedral Meydanı, Barcelona’da bulunan ve İspanya’daki Girona ardından en iyi korunmuş Yahudi Mahallesi kabul edilen ‘El Call’, Saint Jaume Meydanı ve meydanın hemen yanıbaşında bulunan tarihi Roma şehri kalıntıları, Saint Neri Meydanı, Plaza Reial, şehrin hatta Avrupa’nın en eski pazarlarından birisi olan Mercat de la Boqueria ve son olarak Font de Canaletes çeşmesi turumuz esnasında yürüyerek keşfedeceğimiz yerler. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra olarak düzenlenecek Flamenco turu(55 Euro). Tur sonrası otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



3 Gün: BARCELONA

Sabah kahvaltı sonrası arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Girona & Figueras & Dali Müzesi turuna (65 Euro) katılabilirler.Girona & Figueras & Dali Müzesi turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Girona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrasında otelinize transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: BARCELONA - İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri. Özel otobüslerimiz ile havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra, Pegasus Havayolları’nın PC 1092 sefer sayılı uçağı ile saat 13:25’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 19:05’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1759.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 17:07 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.