BÜYÜK İTALYA VE NİCE 0102(FCO-NCE) Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İZMİR – İSTANBUL – NAPOLİ

               ***EKSTRA TURLAR ve TÜM ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL !***

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 05.30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 2309 uçuşu ile saat 07:45’te  Istanbul’a hareket, 08:50’de varış ve yapılacak aktarma sonrası TK 1879 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.45’te Napoli’ye hareket ve yerel saat ile 13:05’te varışın ardından Panoramik Napoli şehir turu. Turumuzda egzotik ve romantik liman kentlerinden biri olan Napoli’yi daha yakından tanıma fırsatı. Turumuzun ardından serbest zaman ve otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: NAPOLİ – (POMPEI) – ROMA

Sabah kahvaltısından odaların boşaltılması ve Pompei’ye hareket , Dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı`nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Pompei gezimizde görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Turumuzun ardından Roma’ya hareket, Varışımıza istinaden yapılacak Panoramik Roma şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Vatikan (San Pietro) Katedrali, Collosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) bulunmaktadır. Turumuzun ardından otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



3 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Geceleme otelinizde.



4 Gün: ROMA – FLORANSA

Sabah kahvaltısından sonra Floransa’ya transfer. Varışa istinaden yapılacak istinaden yapılacak Panoramik Floransa şehir turumuzun ardından otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

 



5 Gün: FLORANSA – (PISA)

Sabah kahvaltının ardından Pisa turu için hareket. Pisa Kulesi, Mucizeler Meydanı, katedral ve vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından serbest zaman. Geceleme otelinizde.



6 Gün: FLORANSA – (BOLOGNA) – VENEDİK

Sabah kahvaltısının ardından Venedik’e hareket. Yol üzerinde yapılacak Bologna turumuzda Piazza Maggiore, Asinelli Kulesi, S. Domenico Bazilikası ,San Luca Kemeraltı, Santa Maria dela Vita görülecek yerler arasındadır. Bologna, Emilia- Romagna bölgesinin baş şehri nam-ı değer "Kızıl Şehir". Şehrin tamamı ortaçağ mimarisine hakim ve binalarının renginden dolayı bu ismi almıştır. Şehir oldukça güzel ve mimarisinden dolayı nostaljik, Bologna mimarisinin kendine has en büyük özelliği ise, şehrin büyük bir kısmında binaların ön cephelerini birbirine bağlayan kemerler.  Turumuzun ardından Venedik’e varış ve varışımıza istinaden yapılacak Panoramik Venedik şehir turunun ardından otelimize transfer. Geceleme otelinizde.

 



7 Gün: VENEDİK – (MİLANO) – (PORTOFINO) – CENOVA

Sabah kahvaltısının ardından Cenova’ya hareket. Yol üzerinde düzenlenecek olan Milano şehir turumuzun ardından yine yol üzerinde yapılacak olan Portofino turu için hareket. İtalya`nın Akdeniz Kıyı Şeridi`nde bulunan Portofino, balıkçı köyleri, çakıllı kumsalları ve Santa Margherita adı verilen otellerin toplandığı kasabanın hemen yanında bulunuyor. Dükkanları, restoranları ve birbirinden lüks otelleri ile Portofino`nun kristali andıran denizi, buraya gelenleri tatil dönüşlerinde bir daha gelmeye ikna ediyor. Pastel renkli evleri, inanılmaz manzaraları, lüks yatları ile büyüleyecek sizi Portofino. Turumuzun ardından Cenova’ya hareket, Otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

 



8 Gün: CENOVA – İSTANBUL – İZMİR

Sabah kahvaltısından ardından odaların boşaltılması. Panoramik Cenova şehir turunun ardından havaalanına transfer. Türk Hava Yolları’nın TK 1308 sefer sayılı uçuşu ile saat 13.20’de İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 17.10’da İstanbul’a varış ve yapılacak aktarma sonrası TK 2336 uçuşu ile 19:00’da İzmir’e uçuş. Saat 20:05’te İzmir’e varış ve turumuzun sonu.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Venedik konaklamaları Padova,Mestre,Mogliano bölgelerinden birinde sunulmaktadır.
    Floransa konaklaması Montecatini,Prato,Mugello bölgelerinden birinde sunulmaktadır.

    Avantajlı Ekstra Tur Paketi A : 150 Euro yerine 100 Euro !!!
    Portofino (50 Euro) + Verona Turu (40 Euro) + Pisa & Siena Turu (70 Euro)

    Avantajlı Ekstra Tur paketi B : 380 Euro yerine 295 Euro !!!
    Portofino (40 Euro) + Verona Turu (40 Euro) + Pisa & Siena Turu (70 Euro) + Roma İkonları & Vatikan (55 Euro) + Öğle Yemekli Pompei Turu (55 Euro) + Cannes & St.Tropes (65 Euro) + Monaco & Monte Carlo (55 Euro)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1857.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 26.04.2024 20:53 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.