SÜPER PROMO İTALYA VE ADRİYATİK KIYILARI EKİM-KASIM 2023 BNRT Tur Programı

Türk Havayolları

 

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – PODGORİCA - BUDVA

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde rehberinizle buluşma sonrası Türk Havayolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Türk Havayolları tarifeli seferi ile Podgorica’ya hareket.Varışımızın ardından Budva’ya transfer.Balkanların en ünlü tatil merkezlerinden olan şehirde yapacağımız panoramik Budva gezisinde; Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Verilecek serbest zaman sonrası otelimize geçiyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak organize edilecek Kotor Gezisi için hareket ediyoruz. Kotor Körfezi'nin içinde yer alan Kotor'da Stari Grad’ı (eski şehir merkezi) gezerek turumuza başlıyoruz. Turumuzda Tivat, Porto Montenegro, Perast’ı da görme şansımız olacak.  Gezinin ardından otele transfer. Konaklama Budva otelimizde.

Kotor, Tivat, Perast Gezisi Kişi Başı : (45 €)



2 Gün: BUDVA - DUBROVNİK

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından Adriyatik'in en eski ticaret limanlarından olan, uzun yıllar Venedik etkisinde kaldığı için İtalyan mimarisi ve şehir dokusuyla bünyesinde muhteşem bir tarih-doğa sentezini barındıran Dubrovnik şehrine hareket ediyoruz.  Varışımızın ardından UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne dâhil olan Eski Şehir Meydanı ile panoramik Dubrovnik şehir turumuza başlıyoruz. Şehrin kule ve surları, Aziz Vlah Kilisesi, Knez Köşkü, Ünlü Şair Gundulic'in Heykeli, Francis Manastırı, Rector Sarayı ve Tarihi Çeşme göreceğimiz yerler arasındadır. Tur ve serbest zaman sonrası otelimize geçiyoruz. Konaklama Dubrovnik otelimizde.



3 Gün: DUBROVNİK - SPLİT

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak organize edilecek Game of Thrones Gezisi için hareket ediyoruz. Bu gezimizde; bir dönemin efsane dizisi, ünlü Game of Thrones’un çekimlerinin yapıldığı Sponza Palace, Rector Palace, Old city- King’s Landing, Pile Gate, Şehir Surları, Minceta Tower ve Fort Lovrijenac gibi yerleri panoramik olarak geziyoruz. Kendinizi adeta dizinin setinde gibi hissedeceğiniz bu gezimizin ardından Split şehrine hareket. Varışımız ile birlikte düzenleyeceğimiz panoramik Split şehir gezisinde; Eski şehir, Etnografya Müzesi, Diocletian Sarayı başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer oluyoruz. Konaklama Split otelimizde.

Game of Thrones Gezisi Kişi Başı : (80 €)



4 Gün: SPLİT – RİJEKA – TRİESTE

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından Hırvatistan’ın en büyük liman şehri olan Rijeka’ya transfer oluyoruz. Ardından varışı takiben gerçekleştireceğimiz panoramik Rijeka şehir turunda; Church of Mary of God of Trsat, Saat Kulesi, Ivan Zajc Croatian Ulusal Tiyatro göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından Trieste’ye hareket. İtalya’nın kuzeydoğusunda bulunan Trieste şehrinde Piazza Unita Binası, Miramare Kalesi, San Guisto Bazilikası, başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Konaklama Trieste otelimizde.



5 Gün: TRİESTE

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak organize edilecek Venedik Gezisi için hareket ediyoruz. Tarihi yarımadaya vaporetto ile geçişimizi sağladıktan sonra gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkûmların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Ardından otelimize transfer oluyoruz. Konaklama Trieste telimizde.

Venedik Gezisi Kişi Başı : (90 €)



5 Gün:


5 Gün:


6 Gün: TRİESTE - LJUBLJANA

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından Slovenya’nın başkenti ve Avrupa’nın en yeşil kenti seçilen  Ljubljana’ya hareket ediyoruz. Varışımızın ardından gerçekleştireceğimiz panoramik Ljubljana şehir turunda; Ljubljana Kalesi, Vodnik Meydanı, Nikolaja Katedrali, Eski Meydan, Ejderha Köprüsü, Ljubljana Nehri, Üçlü Köprü, Presen Meydanı başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak organize edilecek İllüzyon Müzesi Gezisi için hareket ediyoruz.. Burada gerçeklikten uzak, sıradışı birçok eseri deneyimleme imkânı bulacaksınız. Gezimizin ardından otelimize transfer oluyoruz. Konaklama Ljubljana otelimizde.

İllüzyon Müzesi Gezisi Kişi Başı : (25 €)



6 Gün:


7 Gün: LJUBLJANA - İSTANBUL

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak organize edilecek Bled Gölü  Gezisi için hareket ediyoruz. Gezimizde önce Alp dağlarının eteklerinde bulunan büyüleyici bir güzelliğe sahip olan Bled Gölü’ne doğru hareket edeceğiz. Doğanın cömert davrandığı yerlerden biri olan Bled’de doğanın keyfini çıkartıyoruz. Bled gölüne ve eşsiz manzarasına tanık olduktan sonra öğle yemeğimiz için mola veriyoruz. St. Mary Kilisesi’ni de gezdikten sonra kısa bir fotoğraf molası veriyoruz.  Gezimizin ardından rehberimizin belirleyeceği saate kadar serbest zaman veriyoruz. Sonrasında Havalimanına transfer oluyoruz. Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Varışımızı takiben turumuzun sonuna geliyoruz.

Bled Gölü Gezisi : (30 €)



7 Gün:


8 Gün:

UÇUŞ DETAYLARI

KALKIŞ TARİHİ

UÇUŞ KODU

SAAT

DÖNÜŞ TARİHİ

08.10.2023

TK1085

IST-TGD

07:55-08:40

14.10.2023

12.11.2023

TK1085

IST-TGD

08:20-08:05

18.11.2023



8 Gün:


9 Gün:

ÖRNEK (vb.) OTELLER

BUDVA

DUBROVNİK

SPLİT

TRİESTE

LJUBLJANA

4* Slovenska Hotel

3* Hotel Vis

3* Hotel As

3* Hotel Sonia

3* B&B Park Hotel



9 Gün:


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    SÜPER PROMO İTALYA VE ADRİYATİK KIYILARI EKİM-KASIM 2023 BNRT

    Budva(1) - Dubrovnik(1) - Split(1) - Trieste(2) - Ljubljana(1)

     

    AVANTAJLI ETKİNLİK PAKETİ 270 EURO YERİNE 245 EURO

    25 Euro İndirim !!!

    Tüm etkinlikler paket olarak alındığında geçerlidir.

    45 Euro değerindeki Kotor Gezisi

    80 Euro değerindeki Game of Thrones Gezisi

    90 Euro değerindeki Venedik Gezisi

    25 Euro değerindeki İllüzyon Müzesi Gezisi

    30 Euro değerindeki Bled Gölü Gezisi

     

    UÇUŞ BİLGİLERİ:

    Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

    Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

    *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

     

    SIKÇA SORULAN SORULAR & ÖNEMLİ BİLGİLER:

    KATILIM ŞARTI : Bu gezimiz, en az 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.Yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur başlangıcının 20 gün öncesidir. Katılım yetersizliği nedeniyle iptal edilen tur, acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

    VİZE :

    Umumi Pasaport : Vize gerekli

    Yeşil Pasaport : Vize gerekli değil

    Hizmet Pasaportu : Vize gerekli değil

    Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir.

    Vize gereken destinasyonlarda, vize başvurusu için acentenizin tarafınıza ileteceği “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile vize başvurusunun yapılması gerekmektedir.

    Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribata uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

    18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

    SAĞLIK : Herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Bölgenin iyi restoranlarında ve otellerde alınacak yemeklerde, sağlığınızı tehdit edecek bir sorun ile karşılaşılacağını düşünmüyoruz. Buna karşın grupla birlikte olmadığınız anlarda yeme içme konusunda dikkatli olmanızı, kesinlikle kapalı şişe suyu tüketmenizi, buz, süt ve süt ürünlerinden kaçınmanızı, iyi pişirildiğine emin olduğunuz et ve balık ürünleri tüketmenizi, meyve konusunda muz, ananas gibi kabuğu soyulabilen meyveler yemenizi öneriyoruz.

    UÇUŞ SÜRELERİ : İstanbul – Podgorica : 1 saat 50 dk , Ljubljana – İstanbul : 1 saat 20 dk

    OPSİYONEL TURLAR & ETKİNLİKLER : Opsiyonel turlar ve Etkinlikler, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmekte olup, katılım zorunluluğu bulunmamaktadır. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya Opsiyonel tur / etkinlik fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca Opsiyonel turların / etkinliklerin günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin veya mekânın açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    KONAKLAMA : Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir.

    3 Kişilik odalar, otellerin uygunluğuna göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye sunulan yatak, standart yataklardan küçük olabilir. 3 kişilik odalar 1 büyük yatak ve 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için katılımcı 3. kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.

    Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan ve fiyatlandırma bölümünde belirtilen yaş grubuna uyan tek (1) çocuk için geçerlidir.

    Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir menü ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    PARA BİRİMİ : Avrupa para birimi Euro (EUR)’dur.Yanınızda Euro(EUR) bulundurmanızda fayda vardır.

    SAAT DİLİMİ : Karadağ,Slovenya ve İtalya Türkiye’den yaz saat diliminde 1, kış saat diliminde 2 saat geridedir.Örneğin, yazın Türkiye’de saat 18:30 iken bu ülkelerde 17:30’dur.

    TELEFON KULLANIMI : Cep telefonu hattınız uluslararası aramalara (roaming) açık ise kullanılmaktadır.

    KIYAFET VE GEREKLİ EŞYALAR : Yaz sezonunda gidilecekse kolayca giyilip çıkarılabilecek t-shirt, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont ve ince bir kazak almanızı öneririz.  Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Kış döneminde ise, rahat hareket edebileceğiniz ve sizi sıcak tutacak giysiler öneririz.

    YEMEK KÜLTÜRÜ : Yemek kültürü Türk yeme içme kültürüne oldukça yakındır.

    ELEKTRİK : Elektrik prizleri Türkiye ile aynıdır.

    ALIŞVERİŞ : Şehir merkezlerinde bulunan alışveriş merkezleri ve hediyelik eşya satan küçük tezgahlardan alışveriş imkânı bulunmaktadır.

    ÖNEMLİ NOTLAR : Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Neo Tur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

    Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Neo Tur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1913.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 02:41 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.