ELEGANT AVRUPA FRANSA İTALYA İSVİÇRE ALMANYA-2 Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Helsinki - Rovaniemi 28 Ocak 2015 // Çarşamba

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla saat 05:30’da buluşma. Bilet, bagaj ve gümrük işlemlerinin ardından saat 08.40’ta Türk Hava Yolları’nın TK 1761 sefer sayılı uçağı ile Helsinki’ye hareket ediyoruz. Varışımız yerel saat ile 12:10’da olacaktır. Ardından özel aracımız ile buluşuyor ve şehir turu için havalimanından ayrılıyoruz. Panoramik olarak yapacağımız turumuzdan 1840’lardan neoklasik mimari akımının örnekleri olan Senato Meydanı, Üniversite ve Lutheran Katedrali ile şehrin önemli noktaları olan Güney Limanı’nda bulunan Market Meydanı, Kaivopuisto Parkı’nı Mannerheim Anıtı’nı, Parlamento Binası’nı, Finlandiya Binası’nı ve ünlü besteci Sibelius’a ait anıtı ziyaret ediyoruz. Verilen serbest zamanın ardından buluşuyor ve havalimanına transfer oluyoruz. Saat 20:45’de FinAir Havayolları’na ait AY 439 sefer sayılı uçuş ile Rovaniemi’ye uçuyoruz. Varışımız 22.05 olacaktır. Varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Rovaniemi’deki otelimizde.



2 Gün: Rovaniemi 29 Ocak 2015 // Perşembe

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Santa Clause turuna katılabilirler. Bu keyifli yolculukta geyik çiftliğinde kısa bir Ren Geyiği kızak sürüş deneyimi yaşıyoruz ve “Ren Geyigi Sürüş Sertifikası” alıyoruz,  yanan ates etrafında geleneksel Laponya çadırı içinde keyifli dakikalar geçirirken Türklerin de geleneklerinde olan Samanların hikayelerini dinleyeceksiniz. Burada Kuzey Kutup dairesi ve yaşamları hakkında bilgiler aldıktan sonra “Kuzey Kutup Geçiş Sertifikası” da alacaksınız. Ardından, Kuzey Kutup Dairesi’nde yer alan Santa Claus Köyü’nü ziyaret edeceğimiz bu turumuzda Noel Baba ile tanışarak onunla fotoğraf çektirme ve Noel Baba’nın posta ofisinden sevdiklerinize kartpostal gönderme sansına sahip olacaksınız. Alışveriş için serbest zamanın ardından otelimize hareket. Geceleme Rovaniemi’deki otelimizde.

Ekstra Santa Clause Köyü 155€uro/kişi başı



3 Gün: Rovaniemi 30 Ocak 2015 // Cuma

Sabah kahvaltısının ardından akşam yemeğimize kadar serbest zaman. Bugün sehri arkamizda birakarak belkide dünyanin en sevimli köpekleri olan huskyleri ziyarete gidecegiz. Bugün kendi takimimizdaki husky köpeklerini nasil yönlendirecegimizi ögrenecegiz, bu sevimli dostlarimiz bize kizaklari nekadar hizli cekebildiklerini gösterecekler, kosmayi cok seven sevimli dostlarimizin saatlerce kostuklari halde ne kadar enerjik olduklarini gözlemleyebileceksiniz.Sessiz ve bembeyaz dogada unutulmaz bir kizak surus keyfi yasayacaksiniz. Kizak parkurumuz yaklasik 10 km , ama hava kosulları ve katılımcıların becerisi sürüs uzunlugunu etkileyebilir. Öğleden sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz akşam ekstra olarak yapacağımız kar safarisi turuna katılabilirler. Kar safari turumuz, özel “snowmobil”ler üzerinde 2 saat sürecek olup, eğer şansımız iyi giderse kuzey ışıklarını görme fırsatına sahip olabiliriz. Geceleme Rovaniemi’deki otelimizde.

Ekstra Kar Safarisi Turu: 160€uro/kişi başı / Snowmobil’lerde 2 saatlik gezinti(1araçta/2kişi), sıcak ikramlar ve tüm gerekli ekipmanlar.

Ekstra Husky Safari Turu: 170€uro/ kişi başı



4 Gün: Rovaniemi 31 Ocak 2015 // Cumartesi

Otelimizde alacağımız keyifli kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Sampo Buz Kıran Gemisi turuna katılabilirler. Turumuzda Önce Kemi’ye gidecek burada Snow Castle ve Değerli Taşların sergilendiği  Gemstone Müzesi’ni gezeceğiz. Ardından Ajos limanı’na gidip buz kıran gemimize bineceğiz. Unutulmaz bir yolculukla buzların arasından ilerleyip Kuzey Deniz’inde gezineceğiz. Ayrıca isteyen misafirler özel kıyafetler ile denize girebilirler. Gemide sıcak çorba ve çay-kahve ikramı olacaktır. Turumuzun ardından otelimize dönüyoruz. Geceleme Rovaniemi’deki otelimizde.

Ekstra  Sampo Buz Kıran Gemisi Turu: 435€uro /kişi başı (Bu tura 12 yaşından büyük çocuklar ve boyu min 145cm’den uzun olan kişiler katılabilirler)



5 Gün: Rovaniemi – Helsinki – İstanbul 01 Şubat 2015 // Cuma

Otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından havalimanına transfer oluyoruz. Saat 09:20’de FinAir Havayolları’na ait AY 422 sefer sayılı uçuş ile Helsinki’ye uçuyoruz. Varışımız saat 10:35’te olacaktır.  Beklemenin ardından uçak değiştiriyoruz. Saat 18.30’da Türk Hava Yolları’nın TK1764 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul’a uçuyoruz. Varışımız saat 21.55’te olacak. Turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek üzere.



6 Gün: Otel Bilgileri

Sky Ounasvaara Hotel vb. - 3*  Standart oda, oda kahvaltı konaklamalar

http://www.laplandhotels.com/EN/hotels-and-restaurants/rovaniemi/lapland-hotel-sky-ounasvaara.html



7 Gün: Önemli Bilgiler

Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Uçağın ineceği şehre göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Acente sorumlu tutulamaz.



8 Gün: ALSACE – KONSTANZ – ZÜRİH - İSTANBUL

Kahvaltının ardından Almanya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Konstanz.Ren nehrinin sularıyla beslenen, Almanya, İsviçre ve Avusturya’nın kesiştiği ve paylaştığı, Avrupa’nın üçüncü büyük gölü Konstanz (Bodensee)  kıyısına kurulu Konstanz panoramik şehir turu sonrası Zürih Havalimanına hareket.Atlas Global Havayollarının KK2280 sefer sayılı uçuşu ile saat 14.45’de İstanbul’a hareket ve Türkiye saati ile 18.45’de varış.Turumuzun ve servislerimizin sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ (Ve Benzeri )

Alsace

3*Appart’City Mulhouse

3*Ibis Styles Basel City

Cenevre

 3*Ibis Hotel Annemasse 

4*Mercure  Annemasse

Marsilya

 3*Appart'City Marseille

3* Ibis Brignoles Provence

Nice

 3*Appart'City Antibes

3* Hotel Le Thomas

 

Milano

 3* B&B Hotel Monza 

4*Della Rotonda-Saronno

 

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Lugano-Milano(2)-Cenova-Nice(1)–Monaco&Monte Carlo-Marsilya(1)–Annecy-Cenevre(1)–Bern–Alsace(2)–Konstanz–Zürih

     

    (Ekstra turlar, Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir. 0-2 yaş ücretsiz olup, 02-12 yaş %50 indirimlidir.)

     

    Konaklamalar Hakkında Önemli Notlar;

    Alsace bölgesi konaklaması Basel, Mulhouse, Saint Louis şehirlerinden birinde yapılacaktır.

    Otellerinin Giriş saatleri 15:00 – 17:00 arası  / Çıkış saatleri  10:00 – 12:00 arasındadır.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1915.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.04.2024 15:18 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.