AVUSTURALYA TAZMANYA BALİ Tur Programı

Emirates - Qantas - Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DOHA - MELBOURNE

İstanbul havaalanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde buluşup, check-in işlemlerinin yapılmasının ardından Katar Hava Yolları QR 240 nolu tarifeli uçuşu ile Doha’ya hareket ediyoruz. Doha’ya varışımızı takiben QR 904 sefer sayılı uçuşla Melbourne’ e hareket ediyoruz.



2 Gün: DOHA - MELBOURNE

Melbourne’e varışımız sonrası pasaport ve valiz işlemlerimizi tamamlayıp bizi bekleyen özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.



3 Gün: MELBOURNE

Kahvaltının ardından. Melbourne şehir gezimize başlıyoruz.  Çelik kule, Aziz Kilda caddesi,Şehir’in önemli tarihi yapıları, Kraliçe Viktoria Sanat merkezi’ni görüyoruz.  Şehir gezimiz sonrasında arzu eden misafirlerimiz opsiyonel olarak düzenlenecek olan Philip İsland  (Kişi Başı – 80 $) turumuza devam ediyoruz. Philip Island Tabiat parkında Melbourne’ün en popüler vahşi yaşam alanında Penguenleri sahilde görme fırsatımız oluyor. Heyecan verici ve muhteşem manzaraları gördükten sonra gezimiz ardından otelimize dönüyoruz, konaklama otelimizde.



4 Gün: MELBOURNE

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Puffing Billy Treni ve Healesville Doğa Koruma Parkı turuna (Kişi Başı – 150$) katılabilirler. Melbourne’ ün en güzel doğasına sahip Yarra vadisini buharlı trenle keşfedip Sherbrooke ormanını geziyoruz. Healesville yaban hayatını kangurular ve Koala’ ları yakından tanıma fırsatımız oluyor.  Gezilerimiz sonrası otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



5 Gün: MELBOURNE – TAZMANYA

Kahvaltının ardında havalimanına transfer  yerel havayolları ile Hobart’a hareket ediyoruz. Hobart’a  varışımızın ardından Hobart şehir turumuza başlıyoruz. Tazmanya’ nın en büyük şehri ve başkentidir. Derwent nehri ve Wellington Dağı yakınlarında yer almaktadır. Şehir turumuzda Şehirdeki tarihi yapılardan Penitentiary Şapel , Derwent nehir kenarında kurulmuş çarşısı, Anglikan kilisesi, UNESCO tarafında Dünya Mirası Listesinde alınan Kadın hükümlülerin çalıştığı tarihi yapıyı gezdikten sonra otelimize gidiyoruz. Konaklama otelimizde.



6 Gün: TAZMANYA

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği  Port Arthur ve Tasman Ulusal Parkı turuna ( Kişi Başı – 150$) katılabilirler. Tarihte Tazmanya  hükümlülerinin çalıştıkları ve yaşadıkları yerleri, Tarihi Kale’yi , yaşam tarzlarını yakından tanıdıktan sonra Yarımada’nın güzel sahil şeridinde muhteşem manzaraya sahip Tasman  Ulusal parkı keşfediyoruz. Gezi sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.



7 Gün: TAZMANYA – SIDNEY

Kahvaltının ardında havalimanına transfer yerel  havayolları ile Sidney’e hareket ediyoruz. Sidney  5 milyonluk nüfusu ile Avusturalya’nın en kalabalık şehir’idir.Aborjinler’in yerleşim alanı olan Sidney’e 1700’lerde İngiliz Kolonileri yerleşmiştir. Dünya’nın en iyi liman şehirlerinden biri’dir. 2000 Yaz Olimpiyatları ile kendini Dünya’ya tanıtma fırsatı  bulmuştur.Kültür çeşitliliğine sahip Sidney de halk’ın %40’ı Avusturalya doğumlu değildir. Sidney’ e  varışımız’ın ardından Sidney şehir turumuz. Şehirde ünlü Opera binası, güzel manzaralar, şehir merkezi  ve alışveriş imkanı buluyoruz. Şehir turumuz ’un sonrasında otelimize transfer oluyoruz.konaklama otelimizde.



8 Gün: SİDNEY

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin opsiyonel olarak düzenleyeceği Featherdale Vahşi Yaşam Parkı ve Blue Mountain gezisine (Kişi Başı – 170$) katılabilirler. Masmavi dağ manzaraları eşliğinde yaban hayatı, yemyeşil doğası ile temiz dağ havası ile Featherdale Vahşi Yaşam Parkı’nı geziyoruz. Kanguruları doğal yaşam alanı içinde görme fırsatı buluyoruz. Doğayla başbaşa geçirdiğimiz güzel bir günün sonrasında otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.



9 Gün: SİDNEY - BALİ (Benoa)

Kahvaltının ardından serbest gün. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Kintamani (Volkan) turuna (Kişi Başı – 60$) katılabilirler. Bu turumuzda ilk olarak Bali’nin yerel dansı olan “Barong Dansını”   izlemek üzere Batubulan köyüne hareket ediyoruz. İyi ile kötünün mücadelesinin anlatıldığı bu güzel performansın ardından sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta gümüş ve ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkanı bulacağız. Ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğin ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimiz sonrası Gunung Kawi Kraliyet anıtlarını ziyaret ediyoruz. Gezilerimizin ardından Tegalalang pirinç teraslarını görme imkanı buluyoruz. Turumuzun bitiminde otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



10 Gün: BALİ (Benoa)

Kahvaltı sonrası havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Sydney’e uçuyoruz. Varışın ardından Sydney panoramik şehir turu. Turumuz esnasında;  şehir merkezi, Aşıklar Koyu, Opera Binası,Bondie Surf beach  ve Sydney’in kendine has koylarıyla, yeşillikleri, park bahçelerini, güzel manzarasını doyasıya göreceğiz. Ardından alışveriş imkanı bulacağımız serbest saatler. Bu turumuzu otobüsü ile yapıyoruz. Böylece şehrin tüm noktalarını görme imkanı yakalayacağız. Turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz. Geceleme Sydney’de otelimizde.



11 Gün: BALİ (Benoa)

Kahvaltının ardından serbest gün. Tüm gün denizin keyfini çıkarıyoruz. Konaklama otelimizde. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek “Bali Esintileri” (Kişi başı – 70$)  turuna katılabilirler. Otelimizden Klungkung bölgesine doğru hareket ediyoruz. İlk ziyaret noktamız Kerta Gosa antik mahkeme binası. Ziyaretimiz sonrası yolculuğumuza eşsiz manzaralar eşliğinde Bukit Jambul bölgesine doğru devam ediyoruz. Bali Hinduizmi’nin Ana Tanrıçası Besakih tapınağını ziyaret edip, Hinduizm ile ilgili detaylı bilgi ediniyoruz. Yerel bir restoranda alacağımız yemeğin ardından meşhur Luwak kahvesinin ve Endonezya baharatlarının yetiştiği tarlaları ziyaret ediyoruz. Ardından Bali’nin en güzel tapınaklarından olan,  Bangli Krallığı’nın merkez tapınağı Kehen’i ziyaret ediyoruz. Son durağımız geleneksel kapıları ile ünlü Penglipuran Köyü olacak. rdından otelimizie dönüyoruz. Konaklama otelimizde.



12 Gün: BALİ

Kahvaltının ardından serbest gün. Öğlen odalarımızı boşaltıyoruz. Dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Tanah Lot&Taman Ayun Turu’na (Kişi başı – 50$) katılabilirler. İlk durağımız Taman Ayun tapınağı olacak. İsmi güzel bahçe anlamına gelen bu güzel tapınağı ve bahçelerini görme imkanı bulacağız. Ardından Alas Kedaton Maymun Ormanlarından geçerek Tanah Lot tapınağına varacağız.Tapınağı gezdikten sonra hüneşin okyanus üzerinde batışını izleme imkanı bulacağız. Ardından rehberimizin belirttiği saatte buluşup havalimanına hareket ediyoruz.



13 Gün: BALİ – DOHA – ISTANBUL

Check-in işlemlerinin yapılmasının ardından saat Qatar Hava Yolları QR 961 nolu tarifeli uçuşu ile Doha’ya hareket ediyoruz. Sabah saatlerinde Doha’ya varıyoruz. Ardından  QR 239 sefer sayılı uçuşla İstanbul’ a hareket ediyoruz ve İstanbul’ a  varıyoruz.



14 Gün: GENEL BİLGİLER
  1. Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.
  2. Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.  *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır
  3. AVANTAJLI ETKİNLİK PAKETİ – X LARGE

    730 Usd

    650 Usd

    Philip Adası Tabiat Parkı $ 80,00 + Puffing Billy Treni ve Healesville Doğa Koruma Parkı $ 150,00 Port Arthur ve Tasman Ulusal Parkı $ 150,00 + Featherdale Sydney Doğal Yaşam Parkı – Blue Mountaion Ulusal Parkı $ 170,00 + Kintamanı (Volkan) Turu$ 60,00 + Bali Esintileri Turu $ 70,00 + Tanah Lot&Taman Ayun Turu $ 50,00

Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 08 Kasım  Pazartesi saat: 10.35

08 Kasım QR 240    İstanbul  13.35 -                     Doha  17.45

08 Kasım QR 904    Doha      20.20  -                    Melbourne  18.15 +1 (Varış 09 Kasım 2021 Salı)

 

20 Kasım QR 961    Denpasar  00.30 -                  Doha  05.30

20 Kasım QR 239    Doha         07.50  -                 İstanbul  12.25 (Varış 20 Kasım 2021 Cumartesi)



15 Gün: OTELLER ( VB.)

ÖRNEK (vb.) OTELLER

 

MELBOURNE

TAZMANYA

SİDNEY

 

BALİ (Benoa)

3*** The Victoria Hotel vb.

3*** Travelodge Hotel Hobart vb.

3*** Devere Hotel Sydney vb.

 

 

3*** Ibis Benoa vb.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2083.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 12:47 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.