ELEGANT AVRUPA FRANSA İTALYA İSVİÇRE-2 Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – MİLANO

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Atlas Global kontuarında saat 06.30’da hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Atlas Global Havayolları’nın KK 6063  sefer sayılı uçağı ile saat 09.30’da Milano’ya hareket. Yerel saat ile 11.25’de Milano’ya varış ve otelimize transfer, odaların alınmasına kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Como turumuza katılabilirler. (35 Euro). Dünya jet sosyetesinin odak yeri olup, ünlü Hollywood yıldızlarının yazlık evlerine ev sahipliği yapıyor. Como şehir turumuz esnasında yeşilin ve mavinin en güzel birlikteliğini oluşturan muhteşem manzaraları görüyor olacağız.Tur sonrası otelimize hareket.Geceleme otelinizde.



2 Gün: MİLANO – CENOVA – NİCE

Kahvaltının ardından panoramik Milano şehir turu.Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve büyük usta Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha biçilemez sanat eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir.Tur sonrası Cenova’ya transfer ve panoramik şehir turu. Şehir turunda Cenova Antik liman bölgesi, Ferrari Meydanı, San Lorenzo Katedrali, Dükler Sarayı,Carlo Felice Opera Binası,Antik Fener Kulesi’ni görüyoruz. Tur sonrası Nice’e  hareket. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz  ile ekstra düzenlenecek Portofino turu (50 Euro).Rengarenk evlerin çevrelediği, tüm güzelliği ile şarkılara ilham kaynağı olmuş olan Portofino’yu ziyaret ediyoruz. Daracık sokakları rengarenk evleri, yeşil tepeleri ve turkuaz rengi Akdeniz ile Portofino görülmeye değer güzellikteki manzarasıyla bizi kendine hayran bırakıyor. Ardından Nice’e  transfer ve panoramik şehir turu.Turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında; Promenade des Anglais , Nice bölgesi, Massena Meydanı, Antika Pazarı yer alıyor.Tur sonrası otelimize transfer.



3 Gün: NİCE

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Mega Cote d’Azur (95 Euro) turu.Monaco & Monte Carlo  turumuzda Cote d’Azur bölgesinin en güzel koy ve burunları, en güzel yamaçları gezilerek prensliğe varıyor, saray ve çevresini gezdikten sonra akşam lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz. Eze; Tarihi M.Ö 2000’li yıllara dayanan ,Akdeniz’e hakim muhteşem bir manzaraya sahip Eze kasabası ve kasabanın sanat galeri ile dolu dar sokaklarını keşfedeceğiz.Eze kasabasında bir yerel parfüm fabrikası da ziyaret edilerek üretim hakkında bilgi alınıp bölgeye has krem, sabun, parfüm, yağ, vb. alışverişi yapılabilir. Saint Paul de Vence; kayalar üzerine inşa edilmiş Saray bölgesinde Monaco Lisesi, 1. Albert Müzesi, Kraliyet bahçeleri ve Saray bahçesi görülecektir. Daha sonra Monaco’nun başkenti Monte Carlonun unlu casinosunu gezebilir son model arabalar, dünyanın en lüks ve pahalı otellerinin yer aldığı bu meydanda dilerseniz bir kafe ya da restorana oturup vakit geçirebilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer.



4 Gün: NİCE - AIX-EN PROVENCE - MARSİLYA

Kahvaltının ardından Aix-en Provence’e hareket ediyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Cannes & Saint Tropez (75 Euro) turu. Cannes; Fransız Rivierası diye bilinen ünlü sahilde dünya jet sosyetesinin gözde beldesi ve film festivali ile ünlü Cannes şehir turumuzu yapıyoruz. Saint Tropez; Fransa’nın güneydoğusunda yer alan St. Tropez 2. Dünya Savaşı sırasında Güney Fransa’nın kurtuluşunda önemli rol oynamıştır.Tarihi ve doğal güzelliklerini çok iyi muhafaza eden St. Tropez 1956 yılında Brigitte Bardot’un oynadığı ‘Ve Tanrı Kadını Yarattı’ filmiyle dünya jet sosyetesinin gözdesi haline gelmiştir. Daha sonra suları ve çeşmeleri ünlü Aix en Provence kentine geçiyoruz. Güney Fransa’nın saklı cenneti olan şirin kent aynı zamanda şık butikleri ve şirin sokak kahveleriyle de bizleri cezbediyor. En ünlü çeşmesi La Rotonde şehrin göbeğinde yine aynı isimle La Rotonde Meydanında bulunuyor. Şehrin her köşesinde hepsi ayrı birer sanat eseri olan çeşmelerle karşılaşmak mümkün. Aix-en Provence tarih boyunca entellektüeller tarafından ilgi odağı olmuş ayrıca Van Gogh, Cezanne ve daha birçok ünlü ressamın eserlerine ilham kaynağı olmuştur. Tur sonrası Marsilya’ya hareket. Geceleme otelinizde.



5 Gün: MARSİLYA – LYON

Kahvaltının ardından panoramik Marsilya şehir turu.Turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında; St. Charles Tren Garı, Eski Liman bölgesi ve Longchamp Sarayı vardır. Tur bitiminde Lyon’a hareket ediyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Avignon (55 Euro) turu.UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan, üzüm bağları ve güzel şaraplarıyla tanınan  Rhone nehri kıyısındaki Avignon kenti bir dönem Papalık merkezi olduğu için ortaçağdan kalma surları,Papalık Sarayı ve ünlü St.Benezet köprüsüyle ilginç bir tarihi doku oluşturuyor. Tur sonrası Lyon’a varış ve panoramik Lyon şehir turu. Görülecek yerler arasında; Fourviere Katedrali, Eski Lyon, Saint Jean Katedrali, Terreaux Meydanı, Opera Binası, Rhone ve Saone nehirleri bulunmaktadır. Tur sonrası otelimize transfer.



6 Gün: LYON - CENEVRE - ALSACE

Kahvaltının ardından Cenevre’ye hareket. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Annecy (55 Euro) turu. “Alplerin Venedik”i olarak adlandırılan Annecy’de “Mavi Göl” olarak nitelenen Annecy Gölü ve gölün iki yakasında boylu boyunca uzanan şirin ve renkli evleri ile Annecy; Savoy Alplerinin eteğinde bizleri tüm güzelliğiyle karşılıyor. Geçmişten bugüne kale, saray, mahkeme ve hapishane olarak kullanılan ve günümüzde müze olarak hizmet veren, 1132 yapımı Palais de lIsle Kalesini panoramik olarak görebilirsiniz. Ayrıca Avrupa’nın en temiz göl kenarında hatıralarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Kanallar üzerine kurulmuş Annecy şehir turumuz sonrasında Cenevre’ye varış ve panoramik Cenevre şehir turu. Turumuz esnasında; Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Büyük Katedral,Rousseau Adası,Birleşmiş Milletler Binası ve eski şehir görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Alsace’a hareket ve otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



7 Gün: ALSACE

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu  eden misafirlerimiz Fransa ve Almanya’nın gizli cenneti Alsace bölgesine ekstra olarak düzenlenecek Alsace Güzelleri (Strasbourg & Colmar & Freiburg) turuna katılabilirler (90 Euro). Fransız ve Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde Küçük Fransa, Katedral Meydanı, Notre Dame Katedrali, Kammerz evi görülecek yerler arasındadır. Masal diyarı Colmar kentine varışımıza istinaden; Eski Gümrük Binası, Pfister evi ve Ren nehri etrafındaki rengarenk evler ile şehrin en ünlü bölgesi Petite Venise (Küçük Venedik) görülecek yerler arasında bulunuyor. Ren nehri ve kanallarının çevrelediği eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre bir çok lezzetli yiyecekler ve bir çok hediyelik eşya alma imkanı bulacaksınız. Almanya’nın güneşi en bol kenti Freiburg gezimizde, Almanya’nın en eski Üniversitelerinden biri olan Freiburg Üniversitesi, Dünya’nın en büyük üçüncü Katedrali, şehrin en önemli meydanlarından Münsterplatz, Gotik mimari ile yapılmış muazzam görkemli binaları, Eski belediye binası, Pazar yeri ve Lonca binası panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize dönüş ve serbest zaman.



8 Gün: ALSACE - ZÜRİH – İSTANBUL

Sabah kahvaltının ardından Zürih’e hareket ve panoramik şehir turu. İsviçre’nin ekonomik ve kültürel başkenti ve aynı zamanda ülkenin en büyük şehri olan Zürih turumuzda, Fraumünster Kilisesi,  Grossmunster Kilisesi, İsviçre ulusal müzesi, Opera binası, Zürih Gölü,  Saat Kulesi ,eski lonca evleri, Zurich Altstadt (Eski Şehir) ve Dünyaca ünlü mağazalarla çevrelenmiş, hareketli ve renkli bir havası olan Bahnhofstrasse Caddesi  panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte Zürih Havalimanı’na transfer oluyoruz. Atlas Global Havayolları’nın KK 6112 seferi ile saat 14.45’te İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 18.45’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ

 

Alsace

***

Lyon

***

Marsilya

***

Nice

***

Milano

***

3* Appart City Mulhouse

3* BB Hotel Caluire

3* Appart City Marseille

3*Appart'City Antibes

3* Hotel BB Monza

3* Ibis Style Basel City

3* BB Hotel Chassieu

3* Ibis Brignoles Provence

3* Hotel Le Thomas

3* Hotel BB San Siro



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı ekstra geziler A Paketi: 220 Euro yerine %50 indirimli 110 EURO !!!

    Annecy (55 Euro) + Avignon (55 Euro)

    Cannes & Saint Tropez (75 Euro) +  Como (35 Euro)

     

    Avantajlı ekstra geziler B Paketi : 455 Euro yerine 300 EURO !!!

    Strasbourg & Colmar & Freiburg (90 Euro) + Annecy (55 Euro) + Avignon (55 Euro)

    Cannes & Saint Tropez (75 Euro) + Mega Cote d’Azur  (95 Euro) + Portofino (50 Euro) + Como (35 Euro)

     

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir.0-2 yaş ücretsiz olup, 02-12 yaş %50 indirimlidir)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2147.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 17:31 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.