PARİS TURU KURBAN RAMAZAN 2018 Tur Programı

Air France

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - PARİS

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Air France Havayolları Kontuarı önünde saat 02:10’da buluşuyoruz.Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Air France Havayolları’nın AF1391 sefer sayılı uçuşu ile saat 04:15’de Paris’e hareket ediyoruz.Yaklaşık 3 saatlik uçuşumuzun ardından yerel saat ile 07:00’de Paris’e iniyoruz.Bizi bekleyen özel aracımız ile panoramik şehir turumuza çıkıyoruz.Turumuzda Eiffel Kulesi,ünlü alışveriş caddesi Champs Elysees, Zafer Meydanı ve Takı, Napolyon’un Mezarı, Concorde Meydanı ve Obilisk Taşı, Opera meydanını ziyaret ediyoruz.Şehir turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz.Odalarımıza yerleşme ve dinlenmek için serbest zaman.Gecelememiz Paris’teki otelimizde.



2 Gün: New York

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra New York şehrini tanıtan tam günlük panoramik bir tur yapacağız. Bu tur esnasında Manhattan, Birleşmiş Milletler Binası, Madison Square, Central Park, Rockfeller Center, Dünya Ticaret Merkezi, Times Meydanı göreceğimiz yerlerden bazıları. Öğleden sonra ise  arzu edenler  rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Özgürlük Anıtı ve dünyanın en yüksek binalarından biri olan Empire State Building turuna katilabilirler. Bu turumuzda ABD’nin sembolü haline gelmiş Özgürlük Anıtını yakından görme ve fotoğraflama şansımız olacak. Ayrıca şu an New York’un en yüksek binası konumunda bulunan Empire States binasının 86 . katındaki gözlem terasından New York şehrinin muazzam manzarasını seyretmeye doyamayacaksınız. Tur bitiminde alışveriş yapmak ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Geceleme otelimizde.



3 Gün: New York

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra dinlenmek ve çevreyi tanımak için serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği tam günlük Washington D.C turuna katılabilirler. Bu tur esnasında Amerika Birleşik Devletleri’nin başkentinde Eski Posta Merkezi, Capitol, Beyaz Saray, FBI Binası, Pentagon Binası, Arlington Mezarlığı, Abraham Lincoln Anıtı, Vietnam ve Kore Şehitleri Anıtı göreceğimiz yerler (Yaklaşık 12 saat sürecek olan bu tur panoramiktir. Herhangi bir müze ya da ören yeri girişi içermez). Daha sonra otelimize dönüş. Akşam Times Meydanı ve Broadway bölgesinde vakit geçirebilir, dünyanın en muhteşem yılbaşı kutlamalarından birine tanıklık edebilirsiniz. (Bu gece için rehberiniz “herhangi bir özel talep olmadıkça” bir organizasyon yapmayacaktır. Zira bugün tüm restoranlar, cafeler ve mekanlar çok önceden rezerve edilmiş ve fiyatları çok yüksek olacaktır) Geceleme otelimizde.



4 Gün: PARİS - İSTANBUL

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası check-out işlemlerimizin ardından rehberimizin belirlediği saate kadar alışveriş için serbest zaman.Rehberimiz tarafından belirlenen saatte bizleri bekleyen özel aracımız ile İstanbul uçuşumuz için havaalanına hareket ediyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimizin ardından Air France Havayolları’nın AF1390 sefer sayılı uçuşu ile saat 22:50’de İstanbul’a hareket ediyoruz.Yerel saat ile 03:15’de İstanbul’a varışımızın ardından turumuzun sonu. Bir sonraki gezimizde buluşmak dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur221.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 10:01 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.