BANGKOK PATTAYA 2018 KASIM&ARALIK(BB) Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BANGKOK

İstanbul Yeni Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan iki buçuk saat önce buluşuyoruz. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Bangkok uçuşumuz başlıyor. Gecemiz uçakta geçiyor.



2 Gün: BANGKOK

Bangkok’a varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. İlk olarak yapacağımız panoramik Bangkok şehir turumuzda  Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları), Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikânesi görülecek yerler arasındadır. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek  Yok Yor Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı (20 Euro) turuna katılabilirler. Turumuzda önce

“Kralların Nehri“ olarak bilinen ünlü Chao Praya Nehri kenarında, Bangkok’u ışıklar altında görebileceğimiz restaurantımızda bizler için hazırlanan yemeğimizi alacağız. Keyifli yemeğimizin ardından daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz Patpong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: BANGKOK

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği (55 Euro) turuna katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca tanınmış Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram kasabasında bir hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada hindistan cevizi ağacından Tay halkının nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp bu ağaçtan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz. Ayrıca içerideki orkide bahçesini de gezebilirsiniz. Buradan hareket edip 10 dk. civarında otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Buradan teknelere binip nefis egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yârim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak olmuş meşhur Yüzen Çarşı’ya geliyoruz. Turumuzda nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen çarşıyı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Ayrıca bir yılan çiftliğine uğrayarak kobra ve piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyeceğiz.  Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, burada gül ve tik gibi değerli ağaçların sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Bangkok’a dönüş yolunda rehberinizin alacağı Tayland’ın en meşhur tropik meyvelerinin tadına bakacaksınız. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Siam Niramit Show & Asiatique Riverfront Gece Pazarı (55 Euro) turuna katılabilirler. Bangkok’un en meşhur kabare gösterisine hasteldiniz. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Tayland kültür ve tarihini eşsiz koreografilerle izleyicilerinin beğenisine sunan Siam Niramit Show, Guinness Rekorlar kitabında yerini almış devasa sahnesi, 150‘nin üzerindeki dansçı kadrosu ve dünya üzerindeki en son sahne teknolojisi ile izleyenlere unutulmaz bir aksam vadediyor. 4 boyutlu efektler, göz alıcı sahne kostümleri, havada bale, akrobasi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Yemeğimizin ardından tarihi Siam Krallığı’na dayanan, okyanus ötesi Avrupalı ülkeler ile Tayland arasında ilk ticaretin yapıldığı bölgede inşa edilmiş, tarih ve modernizemin iç içe geçtiği, içerisinde 1500’den fazla dükkân ve restoran ile Bangkok’un en yeni eğlence merkezi olan Asiatique’e gidiyoruz. Alışveriş için serbest zaman geçirirken krallar nehri olarak bilinen Chao Praya’a karşı içeceklerinizin tadını çıkarmanın tam zamanı. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: BANGKOK

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Bangkok Kanal Gezisi (25 Euro) turuna katılabilirler. Turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek, ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u gezeceğiz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: BANGKOK - PATTAYA

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini göreceğiz. Buradan hareket ve Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımdan sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Timsah Çiftliği (20 Euro) turuna katılabilirler. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek ünlü kabare Alcazar Show (35 Euro)’da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: PATTAYA

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek öğle yemekli Mercan Adası (55 Euro) turuna katılabilirler. Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: PATTAYA

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Nong Nooch Tropik Bahçe (35 Euro) turuna katılabilirler. Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Tur sonrası serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Fil Safarisi (35 Euro)  turuna katılabilirler. Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



8 Gün: Ve 9.Gün PATTAYA – BANGKOK - İSTANBUL

Sabah kahvaltının ardından odaların boşaltılması. Ardından rehberinizin belirteceği saatte Bangkok havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Gecemiz uçakta geçiyor.

İstanbul Yeni Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



10 Gün:

BANGKOK

PATTAYA

3***Hotel Forum Park vb.

4****FX Hotel vb.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Paket 1) 335 Euro yerine 300 Euro
    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    0-2 yaş ücretsiz ,3-10 yaş %50 indirimlidir.

    (6 Akşam Yemeği Dahil + 1 Öğle Yemeği Dahil)

    Yok Yor Sea Food Restaurant & Patpong Gece Pazarı (20 Euro), Bangkok Kanal Turu (25 Euro), Yüzen Çarşı & Yılan Çiftliği (55 Euro), Siam Niramit Show & Asiatique Gece Pazarı (55 Euro), Fil Safarisi Turu (35 Euro), Timsah Çiftliği (20 Euro), Alcazar Show (35 Euro), Mercan Adası (55 Euro), Nong Nooch Tropik Bahçe (35 Euro)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2293.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 21:39 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.