SİNGAPUR&BİNTAN 2019 SÖMESTR Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - SİNGAPUR

Turumuz 21 Ocak 2019 Cuma saat 23:25’de İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY  kontuarı önündeki buluşma ile başlıyor.Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra 27 Ocak Cumartesi günü Türk Havayolları’nın TK54 tarifeli seferiyle saat 02:25’de Singapur’a uçuş.Yerel saat ile17:15'te Singapur’a iniyoruz. İnişimize istinaden panoramik şehir turumuza başlıyoruz. Botanik Bahçesi, Çin Mahallesi, meşhur alışveriş caddesi Orchard Road gibi şehrin tarihi ve turistik yerleri görülecek yerler arasındadır.Turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme.Geceleme Singapur’da otelimizde.



2 Gün: SİNGAPUR

Sabah kahvaltı sonrası tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Sentosa Adası turuna katılabilirler. Singapur’un en yüksek tepesi olan Mount Faber’den teleferik ile geçerken dünyaca ünlü Singapur Limanını görebilme şansına sahibiz. Sentosa Adasına vardıktan sonra Singapur’un ilk yerleşimini ve tarihini anlatan Images of Singapore müzesi, Madame Tussaud bal mumu heykeli müzesi ve de son olarak ses, ışık ve lazer gösterilerinin yapıldığı Müzikli Çeşme’yi göreceğiz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Sentosa Adası Turu : 120 USD (Kişi başı)



3 Gün: SİNGAPUR - BİNTAN

Sabah kahvaltısının ardından limana transfer oluyoruz ve feribotlar ile Bintan Adası’na doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık 1 saat sürecek yolculukla muhteşem sahilleri ve denizi ile sanki cennetten bir köşe olan ve Singapur’un Maldivleri olarak bilinen Bintan Ada’sına varışımızın ardından otelimize transfer oluyoruz ve yerleşiyoruz.Ardından serbest zaman.Geceleme otelimizde.



4 Gün: BİNTAN

Sabah kahvaltısının ardından Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak için tam gün serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Tanjung Uban Explorer turuna katılabilir.Bintan'ın kuzey-batı sahilinde bulunan Tanjung Uban, Tanjung Pinang'ın ardından ikinci büyük şehirdir.Rustik atmosferi ile ünlü olan Tanjung Uban, ziyaretçilerin gerçekten orijinal bir Endonezya deneyimi yaşayacakları bir pencere sunmaktadır.Tur, 20'den fazla tropik meyve ve sebze yetiştiren yerel bir çiftlik ziyareti ile başlıyor. Doğal olarak yetiştirilen lezzetli mevsimlik meyveleri tatma fırsatı bulacağız.Tanjung Uban şehir merkezini gezeceğiz ve sıcak tropikal esintide, palmiye ağaçlarının arasında, yerel plajda serinletici bir hindistancevizinin tadını çıkaracağız.Tur bitiminde otelimize döneceğiz.Geceleme otelimizde.

Tanjung Urban Explorer Turu: 100 USD (Kişi başı)



5 Gün: BİNTAN

Sabah kahvaltısının ardından Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Sri Bintan Kampong turuna katılabilir. Sri Bintan'ın geleneksel Endonezya kampunglarını (yerel köyler) keşfedeceğiz ve köylülerin günlük yaşam tarzlarına tanıklık edeceğiz. Birçok Durian ağacının yetiştirildiği bu bölgede Asya bitkilerinin kralı olarak bilinen Durian meyvesinin tadına bakacağız. Tanjung Pinang şehirine 30 dakika mesafedeki Teluk Sebong bölgesini keşfedeceğiz ve 370 metre yükseklikten dökülen Gunung Bintan Şelalesi’ni göreceğiz. Kendine özgü bir dokuya sahip olan Sri Bintan’da sıradışı sahilleri, serin tropik atmosferi ve bu bölgeye has ananas, duku, rambutan, durian gibi meyve ve yerel sebzeleri keşfedeceğiz ve tur bitiminde otelimize döneceğiz. Geceleme otelimizde.

Sri Bintan Kampong Turu: 80 USD (Kişi başı)



6 Gün: BİNTAN

Sabah kahvaltısının ardından deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarmak için tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Mangrove turuna katılabilirler. Sebung Nehri boyunca ilerleyecek ve Mangrove ormanlarının eşsiz manzarasına tanıklık edeceğiz. Vahşi hayvanları ve Mangrove bitkilerinin çeşitli türlerini keşfedeceğiz. Turumuz boyunca yerel balıkçıların yengeç ve karides avına tanıklık edecek ve bu huzurlu ortamın tadını çıkaracağız. Ardından otelimize döneceğiz. Geceleme otelimizde.

Mangrove Turu: 55 USD (Kişi başı)



7 Gün: SİNGAPUR

Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saate kadar serbest zaman.Ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamladıktan sonra Singapur’a dönüyoruz ve havalimanına transfer oluyoruz.



8 Gün: SİNGAPUR - İSTANBUL

Saat 00:05’de Türk Havayolları’nın TK55  tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuş.Türkiye saati ile 06:25’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na varıyoruz ve turumuzun sonu.Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.



9 Gün:

OTEL BİLGİLERİ

4*Holiday Inn Atrium  Hotel Singapur vb.

https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/singapore/sinhi/hoteldetail

5* Lagoon Resort Hotel Bintan vb.

https://www.bintanlagoon.com/

 

 

 

 

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI

    Singapur’da Botanik Bahçesi, Orkide Bahçesi, Çin Mahallesi, meşhur alışveriş caddesi Orchard Road gibi şehrin tarihi ve turistik yerleri görme fırsatı bulacağız.

    Singapur’un en yüksek tepesi olan Mount Faber’den teleferik ile geçerken dünyaca ünlü Singapur Limanını göreceğiz.

    Sentosa Adasında Singapur’un ilk yerleşimini ve tarihini anlatan Images of Singapore müzesi, Madame Tussaud bal mumu heykeli müzesi ve  ses, ışık ve lazer gösterilerinin yapıldığı Müzikli Çeşme’yi görme fırsatı bulacağız.

    Bintan Adasında muhteşem güzellikte deniz, kum ve güneşin keyfini çıkaracağız.

    Not: Bintan Adası’nda otelde alınacak akşam yemeği fiyatı kişi başı 30 USD’dır.

    SIKÇA SORULAN SORULAR

    Sağlık

    Singapur’a girişlerde aşı zorunluluğu bulunmuyor. Yemeklerde sağlığınıza etki edecek bir sorun olacağını düşünmüyoruz. Musluk suyu kullanmamanızı, kapalı şişe suyu tüketmenizi öneriyoruz. Yanınıza gerekiyorsa mide ve ishal ilaçları, vitaminler, baş dönmesi, kusma, baş ağrısı, soğuk algınlığı ve tansiyon hastalıklarına karşı ilaçlarınızı almayı unutmayınız.

    Vize Bilgileri

    Singapur’a girişlerde Türk vatandaşlarına vize uygulaması yoktur. Pasaport geçerliliğinin seyahat bitim tarihinden itibaren 6 ay olması ve giriş çıkış damgası için boş sayfası bulunması gerekmektedir.

    Uçuş Süreleri

    İstanbul - Singapur arası uçuş süresi 10 saat 20 dakikadır.

    Para Birimi

    Singapur para birimi Singapur Doları olup yanınıza USD almanızı öneririz.

    Saat Dilimi

    Singapur ile 6 saat fark bulunmaktadır.

     

    Telefon Kullanımı

    Cep telefonu hattınız uluslararası aramalara (roaming) açık ise kullanılmaktadır.

    Kıyafet&Gerekli Eşyalar

    Kolayca giyilip çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, yağmurluk, akşamları için ince bir mont veya polar alınız.

    Yemek Kültürü

    Singapur yemek kültürü, Uzak doğu, Hindistan mutfağına yakın olup, kozmopolit bir ülke olduğu için her mutfaktan lezzetler bulabilirsiniz.

    Elektrik

    220 Volt elektrik kullanılmaktadır Ülkede kullanılan örnek prizleri linkten inceleyebilirsiniz. http://www.iec.ch/worldplugs/typeM.htm

    Alışveriş

    Singapur her türden alışverişin gerek AVM’ lerde gerek sokak arası dükkanlarında rahatlıkla yapılabildiği bir ülkedir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2667.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 21:49 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.