İNGİLTERE - GALLER - İSKOÇYA Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - LONDRA

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali acente kontuarı önünde buluşma. Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferi ile Londra’ya hareket. Londra’ya varışımızı takiben Londra panoramik şehir turu yapılacak. Panoramik şehir turumuzda; The Tower, Tower Bridge, Buckingham Palace, Parlemento Meydanı, London Eye ve Trafalgar Meydanı, görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.



2 Gün: LONDRA

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından yarım günlük Oxford turu gerçekleştirilecek. Bu turumuzda dünyanın en prestijli üniversitelerini barındıran, kendinizi Harry Potter film setinde hissedeceğiniz Oxford`a gidiyoruz. Harry Porter filmine ilham veren üniversiteler, bahçeler, tarihi eserler, Bodleian Kütüphanesi, Radcliffe Camera, Bridge of Sights, Carfax Tower gezilecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman verilecek ardından otelimize transferimiz gerçekleşecek. Geceleme otelimizde.



3 Gün: LONDRA-CARDIFF

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından  Galler’in başkenti Cardiff’e gitmek üzere otelimizden çıkış işlemlerimizi yapıp yola çıkıyoruz. Cardiff’e giderken yol üzerinde öncelikle  nasıl yapıldığı halen tam olarak bilinmeyen ve dünya üzerinde ender olan tarihi eserlerden Stonehenge’i keşfedeceğiz. Ardından dünyanın en iyi korunmuş eserlerinden olan Roma Hamamlarının olduğu Bath şehrinde kısa bir mola verecip bu eseri ziyaret edeceğiz. Ardından Cardiff’e yolculuğumuz devam edecek ve varışta şehir turunu gerçekleştireceğiz. Cardiff Kalesi, Cardiff Bay ve Wales Millenium Centre görüecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize geçeceğiz. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Cardiff – Liverpool – Manchester

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından çıkış işlemlerimizi yapıp Manchester’e varmak üzere hareket edeceğiz. Yol üzerinde Beatles’ın doğduğu şehir olan Liverpool gezimiz olacak. Royal Albert Dock, Cavern Club ve Quarter ile Liverpool Katedrali görülecek yerler arasındadır. Liverpool gezimiz sonrasında yolumuza devam ediyoruz ve Manchester’a varıyoruz. Varışımıza istinaden panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Machester Cathedral, Old Trafford ve Northern Quarter gezilecek yerler arasıdandır. Tur bitimi otelimize transfer olacağız. Geceleme otelimizde.



5 Gün: Manchester – York

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından York’a varmak üzere yola çıkıyoruz. Yaklaşık 2 saatlik yolculuğumuzun ardından York kentine varıyoruz. Varışımıza istinaden panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. York Minster, Ünlü Shambles Caddesi ve York gezilecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman verilecek ve sonrasında  otelimize transfer olacağız. Geceleme otelimizde.



6 Gün: York – Glasgow

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Glasgow’a gitmek üzere otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştirip yola çıkıyoruz. Yol üzerinde İskoçya’nın İngiltere’ye en yakın köyü olan Gretna Green’de kısa bir mola veriyoruz. Glasgow’a varışımızın ardından yapılacak olan panoramik şehir turunda Glasgow Cathedral, People Palace, George Square ve Buchanan Galleries görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde. 



7 Gün:

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından İskoçya’nın başkenti Edinburgh’a varmak üzere otelden hareket edeceğiz. Varışımıza istinaden Edinburgh panoramik şehir turumuz başlıyor. Tur esnasında şehrin en eski yapısı olmakla beraber en popüler turist merkezi olan Edinburgh Kalesi'nden başlayarak Royal Mile Yolu üstünden Kraliyet Sarayı, Parlamento Binasını, Milli Galeri’yi, 10 yıl sahibini mezarında yalnız bırakmayan köpek Boby’nin heykelini ve Harry Potter'ın efsanesinin doğduğu kafeyi panoramik ziyaret edeceğiz. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.  



8 Gün: Edinburgh – İstanbul

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından havalimanına transferimiz gerçekleşecek. Türk Havayollarının tarifeli seferi ile İstanbul’a uçacağız. Bir sonraki keşfinizde görüşmek üzere… 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI

    Kraliçe Victoria ve genç yaşta ölen eşi Prens Albert adına yapılmış müzede muhteşem kraliyet mücevherlerini görebileceğiz.

    İngiltere'nin 900 yıllık tarihine şahitlik etmiş, dünyanın en eski ve en büyük kalesi olan Windsor Kalesini ziyaret edebileceksiniz.

    İskoç tarihinin en önemli kavşak noktası, İskoçlar’ın İngilizler’e karşı bağımsızlık savaşlarının sembolü, bizim de Cesur Yürek filminden tanıdığımız Willam Wallace’ın yaşadığı Sterling Kalesi’ni göreceğiz.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2874.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 02:22 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.