BÜKREŞ TURU 2004 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Darüselam

İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminalinde, saat 16.00 da buluşma. Türk Havayollarının TK 603 sefer sayılı uçağı ile saat 19:10 da Darüselam a hareket. Uçakta gece yolculuğu. Uçuşumuz yaklaşık 7 saat 20 dakika sürecektir.



2 Gün: Darüselam - Zanzibar

Yerel saat ile 02.45 de Darüselam a varış. Gümrük ve vize işlemlerinin ardından bagajları alıyor ve özel aracımızla iç hatlar terminaline geçiyoruz. Özel uçağımız ile 06:00 da Zanzibar a hareket. Yerel saat ile 06.30 da varış ve otelimize transfer. Dinlenme için serbest zaman. Geceleme otelinizde.



3 Gün: Zanzibar

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için ekstra Baharat Bahçeleri Turu. Sonrasında otele dönüş ve turumuzun sonu. Konaklama otelimizde.



4 Gün: Zanzibar

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz  ekstra Tarihi Zanzibar Turuna katılabilirler.Otelimize dönüş. Konaklama otelimizde.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI   

    Eski Prenslik Adalet Sarayı’nın, St. Antony Kilisesi’nin ve Stavropoleos Kilisesi’nin tarihi kalıntılarını göreceğiz.

    Karpat dağlarında bulunan ve Romanya’nın ilk kralı I. Carol-ün memleketi olan şirin kasaba Sinaia’yı gezeceğiz.

    14. yüzyıldan bu yana bütün ihtişamıyla göz alan ve Wallachia ve Transylvania arasında bir gümrük gibi hizmet veren Dracula Kalesi’ni göreceğiz.

    Konstantin Brancoveanu tarafından Rönesans stilinde inşa edilmiş olan ve Ortaçağ – Doğu esintileri taşıyan Mogosaia Sarayı’nı göreceğiz.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur293.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 15:08 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.