KORE TURLARI Tur Programı

Vizesiz

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - SEUL

İstanbul Havalimanı’nda uçuş saatinden 3 saat evvel bildirilen kontuarda hazır bulunma.Bilet,bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanması sonrasında tarifeli havayoluyla belirtilen saatte hareket.Seul(Incheon) Havaalanına varış ,karşılanma ve otelimize transfer.(Alan-Seul merkez 75 dk.sürmektedir.Otelimize varış,odalara yerleşme ve serbest zaman.Geceleme Seul,otelimizde.



2 Gün: SEUL

Kahvaltı sonrası tam gün ( regular,katılımlı,İngilizce) Seul turu.Görülecek yerler arasında ,Gyeongbokgung sarayı,Blue House,Kwanghwamun Meydanı,Seul Halk Müzesi,Ginseng merkezi,Namdaemun pazarı ,bulunmaktadır.Tur bitimi otelimize dönüş, geceleme Seul Otelimizde.



3 Gün: SEUL

Kahvaltı sonrası,  yarım gün Seul turu (Türkçe) .Özel araç ve rehber ile yapılacaktır. Sinsa Garosu caddesi,COEX merkezi,Dünya Ticaret Merkezi,Tahran caddesi,Gangnam merkezi,Bongeunsa Budist tapınağı görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otelimizde dönüş,geceleme Seul otelimizde.



4 Gün: SEUL

Kahvaltı sonrası  serbest gün.Dilerseniz ekstra düzenlenebilecek turlara katılabilirsiniz. Geceleme Seul,otelimizde.



5 Gün: SEUL

Kahvaltı sonrası  serbest gün.Dilerseniz ekstra düzenlenebilecek turlara katılabilirsiniz. Geceleme Seul,otelimizde.



6 Gün: SEUL - İSTANBUL

Kahvaltı sonrası odaların boşaltılması.Check-out işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında bildirilen saatte otelden hareket.Havaalanına transfer.Tarifeli havayolları ile belirtilen saatte İstanbul'a hareket.İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.Bir daha ki seyahatlerinizde görüşebilmek üzere.



7 Gün: ÖNEMLİ NOTLAR

·         Gitmek istediğiniz tarihe göre,uçak alternatifleri,fiyatları,müsaitlikleri değişebilir.Lütfen bilgi alınız.

·         Geceleme sayısını arttırabilirsiniz (Lütfen fiyat sorunuz).



8 Gün: Oteller

4* Oteller

Ramada Seoul,

Ibis Ambassador Gangnam Hotel,

Shilla Stay Hotel,

Provista Residence Hotel vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/kore-turlari
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 17:17 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.