PATTAYA FIRSAT KASIM ARALIK TK Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BANGKOK

İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde 18:00’de buluşma. Bagaj ,bilet ve check-in işlemlerinin tamamlanmasından sonrası Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile 20:50’de Bangkok'a hareket.



2 Gün: PATTAYA

Sabah 09:25 ‘de Bangkok havaalanına varış. Alanda karşılanma ve Pattaya’ya transfer.Otelimize varış.Odalara yerleşme ve serbest zaman.Geceleme otelimizde.



3 Gün: PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Öğle Yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler (45 Euro). Pattaya sahilinden özel sürat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.



4 Gün: PATTAYA

Sabah kahvaltısından sonra serbest gün.Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Timsah Çiftliği turuna katılabilirler (20 Euro). Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, daha sonra tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezeceğiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçedeki çeşitli Uzakdoğu’ya has canlıları görebileceğiz.



5 Gün: PATTAYA

Kahvaltı sonrası tam gün serbest zaman. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare ‘’Alcazar Show’’ da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar (35 Euro). Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. Geceleme otelinizde.



6 Gün: PATTAYA

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ‘’Nong Nooch Tropik Bahçe’’ turuna katılabilirler (35 Euro). Tayland’da yıllarca en iyi düzenlenmiş bahçe ödülü almış olan bu muazzam bahçede çok sayıda fotoğraf çekeceğinizi garanti ediyoruz. Önce Tay kültürünü yakından tanıyacağımız bir kültürel şov izleyeceğiz. Tay dansları, Tay Boksu, tarihi savaşların canlandırmasını ve daha bazı başka gösterileri izledikten sonra ikinci bölüme geçecek ve burada fillerin yaptıkları harika gösteriyi izleyeceğiz. Tayland’ın simgesi bu sevimli hayvanların marifetlerine inanamayacaksınız. Tur sonrası serbest zaman. Ogleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra düzenleyeceği ‘’Fil Safarisi’’ turuna katılabilirler (35 Euro). Doğal ortamda fillerin üzerinde yapacağımız bu gezide keyifli anlar yaşayacağız. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



7 Gün: PATTAYA

Kahvaltı sonrası tam gün serbest zaman. Dileyen misafir düzenlenecek ekstra turlara katılabilir. Geceleme Pattaya otelimizde.



8 Gün: PATTAYA - BANGKOK - İSTANBUL

Kahvaltı sonrası check-out işlemlerinin tamamlanması,transfer saatine kadar serbest zaman.Bangkok havaalanına hareket.Türk Havayolları tarifeli seferi ile 23.45’de İstanbul’a hareket.



9 Gün: İSTANBUL

Yerel saat ile 06.05’de İstanbul'a varış.Tur sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur635.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 18:43 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.