PHUKET PATTAYA BANGKOK THY 6 GECE Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatük Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Dubai - Bangkok

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates Kontuarı önünde saat 13.00‘da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’na ait EK 124 sefer sayılı uçuş ile saat 15.35 ‘da Dubai’ye hareket, yerel saat ile 21.45’de varışımızın ardından Emirates Havayolları’na ait EK 374 sefer sayılı uçuşu ile saat 23.10’da Bangkok’a hareket. Geceleme uçakta.  



2 Gün: Bangkok

Rahat ve güvenli uçuşumuzun ardından yerel saat ile 08.00 ‘de Bangkok Havalimanı’na varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından, Bangkok havalimanında geleneksel kıyafetli Tayli kızlarla çiçekli karşılama eşliğinde özel otobüsümüz ile Bangkok şehir turu.  Egzotik Bangkok’u yakindan taniyoruz ; şehir turunda içinde dünyaca ünlü 46 metre uzunlugu ve 15 metre yüksekligiyle Yatan Buddha Heykeli, Oturan Buddha Heykeli (altında Chakri Hanedanı’nın ilk kralının külleri saklanir), Stupa’lar (mezar taslari), masaj okulu bulunan Kraliyet Tapinagi Wat Pho ve içinde 5,5 ton ağırlığında Altın Buddha Heykeli bulunan Wat Traimit Tapınagı’nı geziyoruz. Otobüsümüzle panoramik olarak görecegimiz yerler; Çin Mahallesi, Çicek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi’dir. Ögleden sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyecegi Kanallar turuna katılabilirler. Bu tur esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, ayrica bir yılan çiftliğine uğrayacak, Kobra ve Piton gibi yılanlarla yapılan ilginç bir gösteri izleyecegiz. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyecek ve gezimizi bitirmeden önce Bangkok’un en meşhur 3 tapınağından biri olan muazzam mimarisiyle Wat Arun’u gezecegiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.



3 Gün: Bangkok

Kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Yüzen Carşı turuna katılabilirler. Bangkok’un dışına çıkarak yol üzerinde ilk önce dünyaca ünlü Siam İkizleri’nin doğduğu Samut Songkram Kasabası’nda bir Hindistan cevizi çiftliğine uğruyoruz. Burada Hindistan cevizi ağacından Tay’lıların nelerde faydalandıkları hakkında bilgi alıp, bu ağactan yapılmış hediyelik eşyaları görüyoruz, ayrıca dileyen misafirler içerdeki orkide bahçesini de gezebilirler. Tur sonrası hareketle 10 dakika sürecek otobüs yolculuğundan sonra Tay stili teknelerin kalktığı iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip egzotik Uzakdoğu manzaraları eşliğinde yaklaşık yarım saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yüzen Çarsı’ya geliyoruz. Burada nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız. Yüzen Çarşı’yı öğlen kapanana kadar geziyoruz. Dönüş yolunda ağaç oymacılığının en güzel örneklerinin bulunduğu ağaç oyma atölyesini gezecek, gül ve tik gibi degerli agaçların, sanatçıların elinde nasıl mükemmel biçimde şekillendiğini göreceğiz. Öğleden sonra Bangkok’a dönüs ve alişveriş yapmak icin alışveriş merkezlerinden birinde serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Sea Food Market & PatPong Gece Pazarı turuna katılabilirler. Önce Tayland’ın en büyük deniz mahsülleri restoranına gidecek, seçtiğimiz günlük deniz mahsüllerini istediğimiz şekilde pişirterek keyifli bir yemek yiyecegiz. Bu restoranın sloganı “if it swims we have it” yani “yüzüyorsa bizde vardır”şeklindedir. Yemeğin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz, daha çok markaların birebir taklit ürünlerinin (Rolex saat, Versace bayan çantası gibi) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geçiyoruz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Bangkok - Pattaya *** Mutlu Yıllar ***

Kahvaltıdan sonra özel otobüsümüz ile Tayland’ın sahil kesimindeki dinlence ve eğlence merkezi Pattaya’ya hareket. Yol üzerinde bir mücevher fabrikası gezecek, Tayland’da çıkan safir, yakut gibi değerli taşların nasıl işlendiğini ve mücevher haline getirildiğini görecek alışveriş yapma imkanı bulacaksınız. Buradan hareket ve Pattaya’ya varışın ardından otelimize transfer. Oda dağılımından sonra arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyecegi Timsah Çiftliği turuna katılabilirler. Burada timsahlarla yapılan tehlikeli gösteriyi izleyecek, tropik bitki ve ağaçlarla düzenlenmiş bahçeyi gezecegiz. Kaplanlar ile hatıra fotoğrafı çektirip, filleri elimizle besleyebilecek ve bahçededeki çeşitli uzakdoğuya has canlıları görebileceğiz. Gezi sonrası otelimize dönüş. Aksam arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü kabare Alcazar Show’da unutulmayacak bir gece geçirme imkanını bulacaklar. Tayland’ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz. *** Mutlu Yıllar *** .Geceleme otelimizde.



5 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği öğle yemekli Mercan Adası turuna katılabilirler. Pattaya sahilinden özel surat teknelerimizle palmiye ağaçları ile çevrili mercan tozlarından oluşmuş beyaz kumsalı ile bütün gün turkuaz sularında yüzebileceğimiz Mercan Adası’na gidiyoruz. Öğle yemeği ızgara balık, salata ve tropik meyvelerden oluşuyor. Öğleden sonra otelimize dönüş ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



6 Gün: Pattaya - Bangkok - Hongkok

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’nın EK 384 sefer sayılı uçuşu ile saat 13.45’de Hong Kong’a hareket ve yerel saat ile 17.40’da varışımızın ardından  otele transfer ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Yemekli Tekne turuna katılabilirler. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



7 Gün: Hongkok

Sabah kahvaltısının ardından Panoromik Hong Kong şehir turu. Bu turumuz esnasında Abberden, Balıkçı Köyü, Vıctoria Tepesi, Repulse Bay görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Okyanus Parkı turuna katılabilirler. Bu turumuzda Çin akrobasi gösterisini ve yunusların müthiş şovlarını seyredebilir, Hong Kong’un muhteşem manzarası eşliğinde teleferiğe binebilirsiniz. Tur bitimi otelinize transfer. Geceleme otelimizde.



8 Gün: Hongkok

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tam günlük Macau Adası turuna katılabilirler. Bu turumuzda öncelikle otobüs ile feribota bineceğimiz iskeleye hareket ediyoruz. Gemi ile yapacağımız 1 saatlik keyifli bir yolculuğun ardından Macau Adası’na varışızla birlikte panoromik ada turu. Bu turumuzda Guia Pisti (Macau Grand Prix’sinin alanı), Tanrıça Kum Lam’ın heykeli, A-Ma Tapınağı, Macau Kulesi’nden Penha Tepesi’ne geçiş, Porta Do Cerco (Çin ile Macau arasındaki bariyer kapısı), UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Macau şehir merkezi ve katedral görülecek yerler arasındadır. Sonrasında dileyen misafirlerimiz şanslarını casinoda deneyebilirler. Tur bitimi otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



9 Gün: Hongkok - Singapur

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer. Öğle saatlerinde yerel hava yolları ile Singapur’a hareket.
Varışımızın ardından otelimize transfer. Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği Gece Safarisi turuna katılabilirler. Bu gezide dünyada ilk kurulmuş olan gece safarisi parkını gezecek ve buraya sponsor firmalar tarafından getirilerek doğal ortamları yaratılmış ceşitli canlıları görecegiz. Tur sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.



10 Gün: Singapur - Dubai - İstanbul

Kahvaltıdan sonra özel otobüsümüz ile yapacağımız Singapur şehir turu. Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Sonrasında Çin Mahallesi’nde alişveriş için kısa bir serbest zaman. Otelimize transfer. Geceleme otelinizde .Arzu eden misafirlerimiz rehberinizin ekstra olarak düzenleyeceği ünlü Sentosa Adası turu. Otobusümüzle Faber Tepesi’ne geldikten sonra teleferikle adaya ulaşım. Ada üzerinde önce Singapur’un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezecegiz. Daha sonra büyük akvaryumu gezecek ve en son adanın sahilinde yapılan etkileyici ışık ve lazer gösterisini izleyecegiz. Tur sonrası havalimanına transfer. Bilet ve bagaj işlemlerinden sonra Emirates Havayolları’nın EK 355 sefer sayılı uçuşu ile saat 21.35’de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 01.00’te Dubai Havalimanı’na varış  ve havalimanı otelinde konaklama. Öğleden sonra Emirates Havayolları’nın EK 121 sefer sayılı uçuşu ile saat 14.35’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 17.35’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.  
 

 


Daha Fazla Bilgi yada Kendi Tatilinizi Yaratmak İçin
Türkiye`nin Her Yerinden
Siz Hayal Edin,Biz Gerçekleştirelim

Aklınızda Ne varsa Neo Turda,İsterseniz Biz Sizi Arayalım Tıklayınız ve Formu Doldurunuz.

İstediğiniz Tur Kategorisini Tıklayınız.

UZAK DOĞU TURLARI YURT DIŞI TURLARI 2013 SÖMESTR TURLARI



11 Gün:

Otel İsimleri

 

Phuket :      Sleep With Me Design Hotel  (4*) vb.

Pattaya :     Mercure Pattaya  (4*) vb.

Bangkok :   Ramada Riverside  (5*) vb.

Singapur :   Village Hotel  (4*) vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler : 495 Euro yerine 450 Euro

    (Tur esnasında rehbere ödenir)

     

    Phi Phi Adasi , James Bond Adasi Turu , Fantasea , Nong Nooch Botanik Bahcesi , Fil Safarisi  ,Timsah Cifligi , Sea Food Market & Patong Gece Pazari ,Yuzen Carsi & Yilan Ciftligi , Sentsosa Adasi , Gece Safarisi


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur746.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 14:54 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.