MSC PREZİOSA İLE NORVEÇ FİYORTLARI Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Cenova

Türk Hava Yolları saat 11:05’de kalkacak olan TK1307 numaralı İstanbul – Cenova direkt uçuşu için saat 09:15 – 09:30 arası rehberiniz ile buluşup check-in işlemlerimizi yapıyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek uçuştan sonra Cenova havalimanında grubumuzu bekleyen özel otobüsümüz ile Cenova limanına transferimiz gerçekleşiyor.  Gemiye biniş işlemlerini takiben rehberimizin anons edeceği yer ve zamanda tur toplantısı için buluşuyoruz. Akşam yemeğini takiben tiyatro salonundaki nefes kesen şovu izleyebilirsiniz.  Şov sonrasında gemimizdeki çeşitli bölümlerde düzenlenen animasyon şovları ve partiler sizleri bekliyor.



2 Gün: Napoli

Saat 11:30’da gemimiz Napoli limanına yanaşıyor. Napoli size nefes kesen bir doğal güzellik ve en üst limitlerde yaşam sevinci vaad ediyor. Bir yanında Avrupa’nın 2. En büyük aktif volkanı Vezüv,  diğer yanında ise masmavi koyu bu Akdeniz seyahatinizde görülmesi gereken yerler. Limanda geminizden ayrılıp, mimari ve sanatsal mirasları ile “UNESCO DÜNYA MİRASI” merkezi seçilen bu şehirde unutulmaz bir gün yaşamaya hazır olun. Sizlere önerilen en avantajlı gezi programlarımız ile panoramik ve tarihi Napoli’yi; MS 79 yılda Vezüv volkanının patlaması sonucu trajik bir şekilde oluşan Pompeii ve Herculaneum şehirlerini; klasik mimarisi ile eşsiz Sorrento’yu; İtalyan güzel hayatı’nın (Bella Vita) en güzel örneğini yaşayabileceğiniz “Aşk Adası” Capri’yi keşfetmeye hazırlanın. 19:30 ‘da gemimiz Messina’ya doğru yol almaya başlarken sizler de; akşam yemeğinizi takiben profesyoneller tarafından organize edilen eğlencelere katılabilirsiniz.   



3 Gün: Messina

Saat 08:00’de gemimiz Sicilya adasının kuzeydoğusunda yer alan Akdenizin en yoğun doğal limanı Messina şehrine yanaşıyor. Bu şehrin stratejik önemi, İtalyan anakarasına olan 5km uzaklığından dolayı, ipek, tekstil ve kimyasal endüstrisi taşımacılığı ve kruvaziyer gemilerinin uğrak noktası olmasından ileri geliyor.  Antik şehir Messina, avrupanın en büyük faal yanardağı Etna, Silvestri kraterleri sizin için hazırlanan gezi programlarından bazılarıdır. Ayrıca, bir tablo güzelliğindeki Tindari şehrinde antik “Black Madonna” kilisesini gezebilir, plaj turu ile rahatlayabilirsiniz. Taormina turunda ise şehrin eşsiz mimarisi ve yerleşimi, alışveriş fırsatları, antik anıtları, Greko-roman tiyatrosu, katedrali ve 11. Yüzyıldan kalma sarayları sizleri büyüleyecek.16:00’da gemimiz Messina limanından demir alacak.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Programda belirtilen fiyatlar başlangıç fiyatları olup doluluk oranına göre artış gösterecektir.

     


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur772.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 20:16 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.