MADRİD TURU YILBAŞI ÖZEL 2912 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – MADRİD // 29 ARALIK 2018 CUMARTESİ

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalin’de sabah saat 05:20’de buluşma.Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları’nın tarifeli seferi TK 1857 ile saat 08:20’de Madrid’e uçuş.Yerel saat ile 11:10’da inişimizi takiben bizi bekleyen özel otobüsümüzle yapılacak olan panoramik Madrid şehir turu esnasında, Kraliyet Sarayı, Plaza Espania, Cervantes Anıtı, Puerta Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Neptün Çeşmesi, Cibeles Çeşmesi, Ventas boğa güreşi arenası, Meşhur Castellano bulvarı, Prado müzesi ve atocha tren istasyonu görülecek yerler arasında.Tur sonrası otelimize yerleşme ve serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan Flamenco gecesine katılabilirler.Geceleme  otelimizde.

Flamenco Turu : 60 Euro (Kişi Başı)



2 Gün: MADRİD // 30 ARALIK 2018 PAZAR

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Toledo turuna katılma imkanı. Görülecek yerler arasında UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan, açık hava müzesi durumundaki kentte Toledo Katedrali, San Tomé Kilisesi, El Greco Evi, Sinagog, Şam işi (Damas Quinos) altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkanlar ziyaret edilecek 15. ve 16. y.y Arabesk ve Batı mimari değerleri arasında güzel bir gün geçireceksiniz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.

Toledo Turu : 60 Euro (Kişi Başı)



3 Gün: MADRİD // 31 ARALIK 2018 PAZARTESİ

Sabah kahvaltısının ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Segovia & Salamanca turuna katılabilirler. Turumuzda Kastilya Leon bölgesinin önemli merkezlerinden Segovia şehrinde, tarihi Roma su kemerleri ve dünyaca ünlü Disneyland’ın logosunda yer alan şatoya da ilham kaynağı olmuş Alcazar Şatosu’nun görülmesinin ardından Salamanca’ya hareket edilecektir. Kartaca’lılardan Roma’lılara uzanan antik tarihi ile UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesinde yer alan şehirde Avrupa’nın en eski üniversitelerinden biri olan tarihi Salamanca Üniversitesi, Büyük Katedral, Plaza Mayor, Ölüler Evi (Casa de las Muertes), tarihi surlar ve kehribar taşlı sokaklar görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde. 

Segovia & Salamanca Turu : 80 Euro (Kişi Başı)



4 Gün: MADRİD – İSTANBUL // 01 OCAK 2019 SALI

Sabah kahvaltı sonrası  odaların boşaltılması ve belirlenen saatte buluşma ve havalimanına transfer.Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın tarifeli seferi TK 1860 ile saat 18:00’de İstanbul’a uçuş. Varışımız 00:15’te olacak.Bir sonraki turumuzda görüşmek ümidiyle.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI

    UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan, açık hava müzesi durumundaki Toledo’yu gezeceğiz.

    Roma su kemerleri ve dünyaca ünlü Disneyland’ın logosunda yer alan şatoya da ilham kaynağı olmuş Alcazar Şatosu’nu göreceğiz.

    Avrupa’nın en eski üniversitelerinden biri olan tarihi Salamanca Üniversitesi’ni göreceğiz.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur883.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 08:39 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.