İSKANDİNAVYA FİYORDLAR İZM Tur Programı

Türk Hava Yolları İle

Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – KOPENHAG

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 06.00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1783 sefer sayılı uçuşu ile saat 08.15’de Kopenhag’a hareket. Yerel saat ile 10.35’de Kopenhag’a varış. Varışımızın ardından alanda bekleyen otobüsümüz ile panoramik şehir turu. Turumuz esnasında; Christianborg Kalesi, Amelienborg Kalesi (Kraliyet Sarayı), Küçük Denizkızı,  Avrupa’nın en uzun yaya yolu olan Stroget, Nyhavn Kanalı, ortaçağ borsa binaları, Belediye Binası Meydanı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Akşam isteyen misafirlerimize ekstra Tivoli Bahçeleri turu (40 Euro). İskandinavya’nın en eski eğlence parkı, masalsı binalar, ücretsiz konserler ve akşam yemeği için çok sayıda cazip seçenek. Geceleme otelinizde.



2 Gün: KOPENHAG – OSLO (GEMİ)

Sabah kahvaltısının ardından şehri keşfetmek ve alışveriş için serbest zaman. İsteyen misafirlerimiz tarihi kasaba Helsingor ile Frederiksburg ve Kronborg kalelerine yapacağımız ekstra gezimize katılabilir (80 Euro). Öğleden sonra Oslo’ya bizi götürecek gemiye     (DFDS Cruise) gitmek üzere limana hareket. Yapılacak sayısız aktiviteyle dolu olan gemide akşam yemeği ve geceleme.



3 Gün: OSLO – GEILO

Teknede kahvaltı. Saat 09.30’da Oslo’ya varış ve şehir turu. Turumuz esnasında; Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapı olarak bilinen Belediye Sarayı, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, görülecek yerler arasında. İsteyen misafirlerimize Viking gemileri müzesi (20 Euro) ve Holmenkollen Kayak Rampası (20 Euro) ekstra turlarımız. Sonrasında Geilo’ya hareket. Ünlü kayak merkezi Geilo’ya varış ve otelimizde geceleme.



4 Gün: GEILO – BERGEN

Sabah kahvaltısının ardından Bergen’e hareket. Hardanger Doğal Parkı’nı geçip Brimnes’ten Bruravik’e feribot ile hareket ediyoruz. Bergen’e varışımızın ardından panoramik şehir turu. Turumuz sırasında Balık Pazarı Meydanı ve Bergen Brygge Fyord evleri görülecek yerler arasında. İsteyen misafirlerimize Floyen Tepesi ekstra turu (15 Euro). Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



5 Gün: BERGEN – SOGNEFJORD – FLAM – HAMAR

Sabah kahvaltısının ardından erken saatlerde özel otobüsümüzle Hamar’a hareket ediyoruz. Gudavangen’den Flam a yaklaşık 2 saat süren tekne turuna çıkıyoruz. Flamda isteyen misafirlerimiz için ekstra dünyanın en güzel manzaralı tren rotasında ünlü Flam-Myrdal tren yolculuğu (70 Euro). Buradan tekrar otobüsümüze binip Hamar’a devam ediyoruz. Geceleme Hamar otelimizde.



6 Gün: HAMAR – KARLSTAD – ÖREBRO – STOCKHOLM

Sabah kahvaltısının ardından erken saatlerde muhteşem güzellikte fyordların arasından Karlstad ve Örebro üzerinden Stockholm’e uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Akşam saatlerinde Stockholm’e varış ve şehir turu. Turumuz sırasında ortaçağdan kalma Gamla Stan, Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan ulusal tiyatro binası, Stockholm Kraliyet Sarayı, Stockholm Katedrali ve Riddarholm Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelimizde.



7 Gün: STOCKHOLM

Sabah kahvaltısı sonrası şehri keşfetmek ve alışveriş için serbest zaman. İsteyen misafirlerimiz için ekstra olarak düzenlenecek olan gün içinde Vasa Gemisi (35 Euro) ve Skansen Kültür Köyü (35 Euro), akşam ise Wallmans Gece şovuna (yemekli) katılabilirler (100 Euro). Geceleme otelinizde.



8 Gün: STOCKHOLM – HELSINKI (GEMİ)

Sabah kahvaltısının  serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek şirin tarihi kentler Upsala ve Sigtuna turuna katılabilirler (65 Euro).  Tur sonrası otele dönüş, odaların boşaltılması ve Helsinki’ye bizi götürecek gemiye (Silja Line Cruise) gitmek üzere limana hareket. Saat 17.00’da hareket. Yapılacak sayısız aktiviteyle dolu olan gemide akşam yemeği ve geceleme



9 Gün: HELSINKI

Teknede kahvaltı. Saat 09.30’da Helsinki’ye varış ve Helsinki şehir turu. Turumuz esnasında; Sibelius Anıtı’nın da bulunduğu Senato Meydanı, Tempellaukkio Rock Kilisesi, Parlamento Meydanı ve Kraliyet Opera Binası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. İsteyen misafirlerimize ekstra Sumenlina Kalesi tekne turu (45 Euro). Geceleme otelinizde.



10 Gün: HELSİNKİ-İSTANBUL-İZMİR

Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tarihi Porvo kasabası turuna katılabilirler (40 Euro). Tur sonrası havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın TK 1764 sefer sayılı uçağı ile 18.25’te İstanbul’a hareket. Saat 21.50’de İstanbul’a varış ve alınacak aktarma olan TK 2354 uçuşu ile saat 01.30’da İzmir’e hareket. Saat 02.35’de varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1500.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 05.10.2024 05:55 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.