BÜYÜK VE YENİ İSPANYA TÜM 2018-1 Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Bilbao

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 06.00’da buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1315 sefer sayılı uçuş ile saat 08.40’da Bilbao’ya hareket. Yerel saat ile 12.00’da varış ve Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile Bilbao şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında Plaza Nueva, Katedral, Güzel Sanatlar Müzesi, Guggenheim Müzesi ve Belediye Sarayı bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: Bilbao - Barcelona

Sabah kahvaltısı sonrası Barcelona’ya hareket. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Zaragoza turuna (30 Euro) katılma imkanı. Barcelona’ya varış ve panoramik şehir turu. Turumuzda Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele yerleşme. Geceleme otelinizde.



3 Gün: Barcelona

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Gerona & Figueras turuna (65 Euro) katılma imkanı. Gerona & Figueras turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



4 Gün: Barcelona - Valencia - Madrid

Sabah kahvaltısı sonrası Valencia’ya hareket. Varışımıza istinaden panoramik şehir turu. Turumuzda göreceğimiz yerler arasında Gotik Katedral, Micalet Çan Kulesi, 15. y.y. da takasla alışveriş yapılan Lonja Market, eski market alanı ve portakallarıyla ünlü meyve bahçeleri bulunmaktadır. Tur sonrası Madrid’e hareket. Varışımızın ardından otele yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



5 Gün: Madrid

Sabah kahvaltısı sonrası Madrid şehir turu. Görülecek yerler arasında Puerto del Sol, Plaza Mayor, Paseyo de la Castellana, boğa güreşi arenası, Gran Via, Plaza de Espana, Kraliyet Sarayı, Puerto de Alcala bulunmaktadır. Tur sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo turuna (55 Euro) katılma imkanı. 15 y.y.’a kadar Müslüman, Yahudi ve Hıristiyanların bir arada barış içinde barındığı, UNESCO tarafından açık hava müzesi ve kültür şehri ilan edilen UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Toledo’da, dünyanın en zengin katedrallerinden biri olan ve içerisinde ünlü ressam El Greco’nun orijinal tablolarının da bulunduğu Toledo Katedrali, San Juan de Los Reyes Catolicos Manastırı, San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi) altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkanlar ile Toledo’nun en eski sinagogu görülecek ve 15. & 16 y.y Arabesk ve Batı mimari değerleri arasında güzel bir gün geçireceksiniz. Tur sonrası otele dönüş. Geceleme otelinizde.



6 Gün: Madrid - Cordoba - Sevilla

Sabah kahvaltısının ardından Cordoba’ya hareket. Varışımızın ardından Cordoba şehir turu. Görülecek yerler arasında yapımına 8.yy.’da başlanan ve 10.yy.’da bitirilen Endülüs Emevileri dönemine ait, Batı İslam sanatının en güzel örneklerinden biri olan Dünya’nın üçüncü büyük camisi Cordoba Cami (Mezquita), Musevi Mahallesi ve Plaza Mayor bulunmaktadır. Tur sonrası Sevilla’ya hareket. Varışımıza istinaden panoramik şehir turu. Göreceğimiz yerler arasında, İspanya Meydanı, Altın Kule, Paula Rahibeler Manastırı, havuzları ve bahçeleri ile ünlü Maria Luisa Parkı ile Santa Cruz Meydanı bulunmaktadır. Geceleme otelinizde.



7 Gün: Sevilla

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Granada turuna (70 Euro) katılma imkanı. Bu turumuzda Arabesk mimarisi, havuz ve bahçeleri ile ünlü UNESCO Dünya Kültür Mirasları Listesi’nde yer alan Elhamra Sarayı ziyaret edilecek, tarihi Granada sokaklarında Emevi ve Abbasi dönemlerinden kalma eserlerin arasında Grand Via, La Rambla Meydanı, Belediye Meydanı görülecek ve Endülüs’ün keyfini çıkaracaksınız. Tur sonrası Sevilla’daki otelinize transfer ve serbest zaman. Akşamı eğlenceli bir ortamda geçirmek isteyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek Flamenco Gecesi’ne katılma imkanı (55 Euro). Geceleme otelinizde.



8 Gün: Sevilla - Malaga - İstanbul

Sabah erken saatte Malaga’ya hareket. Varışımıza istinaden Malaga şehir turu. Pablo Picasso’nun doğduğu Malaga şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Paseo de Parque (Park Caddesi), Plaze de la Merced, Cervantes Tiyatrosu, Puerto Marina (Liman), La Alcazaba ve Gibralfaro Kalesi bulunmaktadır. Tur sonrası havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayolları’nın TK 1306 sefer sayılı uçağı ile saat 14.10’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 19.20’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ

Madrid
(Şehir dışı)

Sevilla
(Şehir içi)

Granada
(Şehir içi)

Alicante
(Şehir dışı)

Barcelona
(Şehir dışı)

4* Holiday Inn

3* Sevilla Via Mairena

3* Conguista Hotel

3* Tryp Elche Hotel

3* Holiday Inn

3* Holiday Inn Express

3* Catalonia Hİspalis

3* Macia Villa Blanca

3* Campanile Elche

3* H2 San Cugat

3* NH Leganes Hotel

4* Sevilla Congresos Hotel

4* Luna De Granada

4* Ac Hotel Elda

3* Sidorme Hotel



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Avantajlı Ekstra Geziler A

    155 Euro yerine 125 Euro !!!

    Endülüs Beyaz Köyler Turu (65 Euro) + Al Hambra Sarayı  turu (55 Euro)
    Barcelona ve Lokal Mahalleler gece Turu (35 Euro) = 155 Euro 125 Euro

     

    Avantaj Ekstra Geziler B

    400 Euro yerine 345 Euro !!!

    Madrid Gece Turu (25 Euro ) + Endülüs Beyaz Köyler Turu (65 Euro) + Flamenco Turu (55 Euro) + Albaizin ve Sacromonte Turu (45 Euro) + Al Hambra Sarayı  Turu (55 Euro) + Gerona & Figueras & Dali Müzesi (65 Euro) + Barcelona ve Lokal mahalleler gece Turu (35 Euro) + Barcelona İkonları turuna (55 Euro) = 400 Euro 345 Euro

    (Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir. 0-2 yaş ücretsiz olup, 02-12 yaş %50 indirimlidir)


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1825.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 05:25 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.