DUBAİ EN`LER VE İLK`LER ŞEHRİ 2020 ŞUBAT-MAYIS ARASI Tur Programı

Air Arabia Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SHARJAH – DUBAI

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Air Arabia Havayolları kontuarı önünde hazır bulunulması (Uçuştan 1 gün önce). Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Dubai’ye hareket. Dubai’ye varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve lokal restoranda serbest kahvaltı süresinin ardından panoramik Dubai şehir turu için hareket.Turumuz esnasında, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası.Sheikh Palace,Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek; Marina bölgesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır.Sonrasında otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan “Dubai Gece keşfi ve Akşam yemekli Dubai Marina Tekne turu ’’ (90 USD). (Limitsiz alkolsüz içecek).Bu turumuzda Dubai’nin Venedik’i olarak adlandırılan Souq Medinat Jumeirah’a gidiyoruz. Hem turistik çarşı, aynı zamanda sayısız restaurant & cafe ve eğlence mekânları ile meşhur otantik bu bölgede rehberinizin vereceği serbest zamanı değerlendirdikten sonra Marina bölgesine geçerek tekne turumuza başlıyoruz. Tekne turumuz esnasında; Dünya’nın en büyük dönme dolabı olan Dubai Eye, Dubai’nin en ünlü plajı olan Jumeirah Beach ve favori yürüyüş caddelerinden biri olan Marina Walk göreceğimiz yerler arasındadır.Denizden Dubai’nin ışıl ışıl gece manzarası eşliğinde akşam yemeğimizi alırken, Muhteşem fotoğraflar çekme imkânı bulabileceksiniz.Tur sonrası otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman. (Uçak saatleri aşağıda belirtilmiştir).



2 Gün: DUBAI

Kahvaltının ardından kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Dubai’nin mavi bayraklı plajları, turkuaz mavisi denizi, altın rengi kumları ve sörf, kayak, kürek gibi alternatif su sporları sizleri bekliyor. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Miracle Garden & Monorail ile Palmiye adası turu’’ (55 USD). Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en uzun çiçek duvarlarının bulundugu ve 200 milyon çicek kullanılarak dizayn edilen Masal şehir Miracle Garden Dubai’yi ziyaret ediyoruz. Miracle Garden; her yıl farklı düzenlemesi ile karşımıza çıkan ve ziyaret eden misafirleri adeta bir masal şehrine girmişcesine büyüleyen, çölün ortasında ki bir cennet parçası olarak tanımlayabiliriz. Sonrasında; 2008 yılında inşa edilen, Dünya jet sosyetesinin tercih ettiği lux villa ve residentleri ile en popüler turizm bölgesi olarak kullanılan ve uzaydan görüntülenebilen insan yapımı en büyük kara parçasıdır. Adanın giriş kısmında bulunan Monorail trenine binerek adayı baştan sona görüntüleme ve fotoğraflama firsatı bulacaksınız. Palmiye adasının en meşhur Icon larından biri olan Atlantis otelinde aktivite bölgesinde kısa bir mola veriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra  olarak 65.000 deniz canlısının yaşadığı akvaryumu ziyaret edebilirler. (20 USD). Veya dünyaca ünlü markaların bulunduğu mağazaları ve hediyelik eşya satan mekanları gezebilirler. Turumuzun ardından aracımızla otelinize transfer.

Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek “Akşam yemekli Çöl Safari turu” Bu tura gitmeden Dubai’yi görmüş sayılmazsınız (90 USD).Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayacak, deve çiftliklerini ziyaret edecek ve gün batımınının eşsiz manzarasında muhteşem fotoğraflar çekebilirsiniz. Ayrıca çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, hint kınası, deve gezintisi, otantik arap kıyafetleri ile fotoğraf çekimleri, nargile ve sınırsız alkolsüz içecekler ile günün tüm yorgunluğunu atarken,  Tennure ve dansöz show ile muhteşem bir görsel dans show izleyeceksiniz. Tur sonrası jeeplerimiz sizleri otelinize bırakıyor ve dinlenmek üzere serbest zaman.



3 Gün: DUBAI

Kahvaltının ardından kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Dubai’nin mavi bayraklı plajları, turkuaz mavisi denizi, altın rengi kumları ve sörf, kayak, kürek gibi alternatif su sporları sizleri bekliyor. Arzu eden misafirlerimiz ile eksta olarak düzenlenecek “Öğle Yemekli Abu Dhabi turu ” (90 USD).Turumuzda; Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Abu Dhabi günümüzde geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra-modern bir Arap şehridir. Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi ve eski yaşam kalıntılarının bulunduğu Heritage Village görülecek yerler arasındadır. Dünyanın en büyük Camileri arasında yer alan “Sheikh Zayed Grand Mosque” muhteşem mimarisi ve zengin işlemeleri ile sizlere unutamayacağınız fotoğraflar kareleme imkanı sunacaktır. Hurma pazarı ziyaretinde ise hurmaların tadına bakabilir, sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Öğlen saatlerinde şehir merkezinde bulunan bir restaurantta yemeğimizi alıp Abu Dhabi’nin muhteşem plajlarını ziyaret ediyoruz. Eğlence adası olarak bilinen “Yas Island” ziyaretimizde Yas Mall ve Ferrari World eğlence merkezinde fotoğraf molası veriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek “Global Village turu’’ (45 USD). ‘’Küresel Köy’’ anlamına gelen bu bölge, Dünyanın en büyük karnaval ve eğlence merkezi olarak bilinmektedir. 40’dan fazla ülkenin devasa pavillionlarının ve gösteri merkezlerinin bulunduğu bu alanda, çeşitli ülkelerin mutfaklarına ait lezzetlerinden tadabilir ya da bu ülkelerin kültürlerini temsil eden dans showlarıyla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Alışveriş yapabilir, lunaparkta birbirinden heyecanlı aktivitelerle eğlenceli vakit geçirebilir, birbirinden farklı lezzetlerle tanışabilir, konserler ve dans showları izlerken ülkelerin pavillionlarında gezerek birbirinden ilginç el işlerini görebilirsiniz. Tur sonrası otelinize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



4 Gün: DUBAI – SHARJAH – İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberinizin bildireceği transfer saatine kadar serbest zaman.Dubai’nin mavi bayraklı plajları, turkuaz mavisi denizi, altın rengi kumları ve sörf, kayak, kürek gibi alternatif su sporları sizleri bekliyor. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Öğle yemekli Burj Khalifa turu” (90 USD). Bu turumuzda dünyanın en yüksek yapısı olan 828 metre yuksekliginde ve 160 katlı Burj Khalifa’nın 124 ve 125 inci katlarında bulunan seyir terasından harika manzaraları fotoğraflayabilir, dünyanın en hızlı asansörü ile unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Sonrasında Dünyanın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall’da keyifli vakit geçirebilirsiniz. Yerel bir restaurantta açık büfe alacağımız öğle yemeğimizin ardından rehberinizin bildireceği saatte buluşma ve Dubai havalimanına transfer.Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinin ardından Air Arabia Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket.Sabiha Gökçen Havalimanına varışla turumuzun sonu.



5 Gün:

UÇAK SAATLERİ:

 

19 Şubat

SAW(G9284)

00:35

SHJ

22 Şubat

19:45

SAW

SHJ(G9283)

26 Şubat

SAW(G9284)

00:35

SHJ

29 Şubat

19:45

SAW

SHJ(G9283)

4 Mart

SAW(G9284)

00:35

SHJ

7 Mart

19:45

SAW

SHJ(G9283)

18 Mart

SAW(G9284)

00:35

SHJ

21 Mart

19:45

SAW

SHJ(G9283)

25 Mart

SAW(G9284)

00:35

SHJ

28 Mart

19:45

SAW

SHJ(G9283)

15 Nisan

SAW(G9284)

00:20

SHJ

18 Nisan

20:00

SAW

SHJ(G9283)

22 Nisan

SAW(G9284)

00:20

SHJ

25 Nisan

20:00

SAW

SHJ(G9283)

29 Nisan

SAW(G9284)

00:20

SHJ

2 Mayıs

20:00

SAW

SHJ(G9283)

13 Mayıs

SAW(G9284)

00:20

SHJ

16 Mayıs

20:00

SAW

SHJ(G9283)

22 Mayıs

SAW(G9284)

00:20

SHJ

25 Mayıs

20:00

SAW

SHJ(G9283)

24 Mayıs

SAW(G9284)

00:20

SHJ

27 Mayıs

20:00

SAW

SHJ(G9283)



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    *** EN’LER VE İLK’LER ŞEHRİ ***

    D U B A İ

    Avantajlı Paket Ekstra Geziler Avantaj Paket (Tüm Turlar)

    460 USD Yerine 400 USD !!!

    Dubai Gece Keşfi ve Akşam yemekli Marina tekne…(90 USD)

    Miracle Garden & Monorail ile Palmiye adası…(55 USD)

    Akşam yemekli Çöl Safari...(90 USD)

    Öğle Yemekli Burj Khalifa Turu…(90 USD)

    Öğle Yemekli Abu Dhabi…(90 USD)

    Global Village…(45 USD)

     

    *** Triple (3 kişilik odalarda) ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataklardan küçüktür.Triple odalar 1 Büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır.Otellerde sınırlı sayıda TWIN (2 ayrı yataklı) oda bulunmasından dolayı TWIN oda talebinizi rezervasyondan önce kontrol ediniz.

    *** Dubai Helikopter Turu, VIP Limuzin ile Özel Transfer ve Gece Turu Fiyatlarımızı Sorunuz.

    *** IMG Worlds of Adventure ve Dubai Parks & Resort Tur Fiyatlarımızı Sorunuz.

    *** Rixos The Palm, Anantara The Palm, Burj Al Arab, Atlantis The Palm, Zabeel Saray, Mina A Salam, Jumeirah Beach, Armani Hotel, Four Seasons Hotel Otel Fiyatlarımızı Sorunuz.

    *** Dubai Otel’e giriş saati 15.00, son gün otelden çıkış saati 12.00’dir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1871.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 16.04.2024 15:37 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.