ROMA 2019 MAYIS-AĞUSTOS ARASI(FCO-FCO) Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ROMA

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarı önünde saat 08.45’de hazır bulunulması. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın PC 1223 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:35’de Roma’ya hareket ve yerel saat ile 13.25’de varış. Alanda bizleri bekleyen otobüsümüzle otelimize transfer. Odaların alınmasına kadar serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan ‘’Roma Gece turu’’ (35 Euro).Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelinizde.



2 Gün: ROMA

Kahvaltı sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Roma ikonları ve Vatikan turu’’ (55 Euro). “Dünyanın merkezindeki kent” olarak adlandırılan Roma; sanat, tarih, müzik, alışveriş, güneş ve yemekleri ile karşınıza çıkan, antik dönemden Rönesans’a uzanan farklı stillerdeki binalarıyla sizi tarihte bir yolculuğa çıkarıyor. Mimarların birbiriyle yarışarak ortaya koyduğu eserler her mevsim binlerce turisti şehre çekerken, Roma tüm güzelliği ve estetiğiyle bu kalabalıkları bile insanı boğmadan taşıyabiliyor. Turumuzda Avrupa Medeniyeti’ne şekil vermiş, 23 asırlık tarihe tanıklık eden imparatorluk şehri Roma’da önce şehrin sembolü haline gelen ve Roma İmparatorluğu boyunca gladyatör dövüşlerine ev sahipliği yapmış antik tiyatro Colosseum, imparatorluk zamanında şehrin tören merkezi olan Roma Forumu, efsaneye göre içine para atanın tekrar Roma’ya geleceğine inanılan Aşk Çeşmesi, sokak sanatçılarıyla meşhur İspanyol Merdivenleri, Vatikan (San Pietro), görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otelimize transfer.Geceleme otelinizde.



3 Gün: ROMA

Kahvaltı sonrasında serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Napoli & Pompei turu’’(85 Euro). Margarita pizzasının anavatanı olduğu söylenen ve İtalya’nın en büyük 3. Şehri olan Napoli’de Garibaldi meydanı, Via Toledo ve bu ikisinin arasında kalan kısmı olan Centro Storico diye adlandırılan şehrin en eski denebilecek semti gezilecek yerler arasındadır.Napoli şehir turumuz sonrasında, Dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei görülecektir. Pompei M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı'nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Gezi bitiminde Roma otelimize dönüş, Geceleme otelinizde.



4 Gün: ROMA - İSTANBUL

Kahvaltı sonrasında odaların boşaltılmasının ardından dönüş yolculuğumuz için Roma Havalimanı’na hareket. Pegasus Havayolları’nın PC1224 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:25’de İstanbul’a hareket. Türkiye yerel saati ile 18:00’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1880.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 14:41 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.