KUALA LUMPUR SİNGAPUR SAYGON HONG KONG 2019 OCAK Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – SİNGAPUR

Alan Buluşması : 21 Ocak 2019 Pazartesi Saat 23:00

Saat 23.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde buluşup, check-in işlemlerinin yapılmasının ardından saat 02.00’de Türk Havayolları’na ait TK 54 sefer sayılı uçak ile Singapur’a hareket ediyoruz. 10 saat 20 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından yerel saat ile 17.50’de Singapur Uluslararası Havalimanı’na varıyoruz. Alanda bizleri bekleyen özel aracımız ile Otelimize geçiyoruz. Check in sonrası serbest zaman.Arzu eden misafirlerimiz extra düzenleyeceğimiz Gece Safarisi turuna katılabilirler.Geceleme otelimizde.

Night Safari Turu : 55 USD



2 Gün: SİNGAPUR

Kahvaltının ardından Singapur şehir turumuzu gerçekleştireceğiz.Panaromik şehir turumuzda Singapur Nehri ile Meclis, Opera ve Mahkeme Binaları, Singapurun simgesi olan Merlion Heykeli göreceğimiz yerler arasında, ardından Singapur’un ünlü Çin Mahallesi’nde alışveriş için vaktiniz olacaktır. Şehir gezisinin ardından ekstra olarak düzenlenecek Sentosa adası turuna katılabilirler.Sentosa Singapur'luların haftasonlarını değerlendirdikleri Singapur'un en büyük adası. Öncelikle teleferikle adaya güzel manzara eşliğinde geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapur'un tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra Butterfly Park & Insect Kingdom'ı gezeceğiz, sonra adanın sahilinde yapılan muhteşem ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Sentosa park gezimiz sonrası kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman.Akşam arzu eden misafirlerimiz extra düzenleyeceğimiz Gardens By Marina, Marina Bay sands turuna katılabilirler

Öğle Sentosa Adası Turu : 60 USD

Akşam Yemekli Marina Bay Sands Turu : 85 USD



3 Gün: SİNGAPUR – KUALA LUMPUR

Kahvaltının ardından otelimizden check-outla birlikte Kuala Lumpur uçuşumuz için özel aracımızla Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz.Check in ve bagaj işlemlerimiz sonrası Kuala Lumpur’a hareket ediyoruz. Yaklaşık 1 saat  15 dakika sürecek yolculuğumuz sonrası Kuala Lumpur’a  varıyoruz. Varışımızın ardından özel aracımız ile Kuala Lumpur şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Şehir turumuz da panoramik olarak Bağımsızlık Meydanı, Sultan Abdul Samad Binası, Kraliyet Sarayı, Ulusal Müze, Parlamento, Ulusal Anıt, Ulusal Camii, Demiryolu İstasyonu görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Extra olarak düzenleyeceğimiz Kuala Lumpur Putra Jaya turuna katılabilirler.

Kuala Lumpur Putra Jaya : 35 USD



4 Gün: KUALA LUMPUR

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile Extra olarak düzenleyeceğimiz Batu caves Malesian Hand craft turumuzu gerçekleştireceğiz. Bu gezimizde binlerce yıl öncesinden günümüze gelen kireçtaşı oluşumlarının içerisinde Hindu dinine ait eski tapınakları ve birbirinden renkli batik işleme atölyelerini göreceğiz.Tur Sonrası Kuala Lumpur otelimize geri dönüyoruz.

Batu Caves Gezisi : 70 USD



5 Gün: KUALA LUMPUR

Kahvaltı sonrası serbest zaman.Dileyenler extra düzenleyeceğimiz Rain Forest Turumuzu katılabilirler.Bu gezimizde Kuala Lumpur’un en önemli Tropikal ormanlarından birinde zaman geçireceğiz. Gerçek bir tropikal ormanda olmanın hissini yaşayacağınız gezimiz esnasında ayrıca hala daha bu ormanlarda yaşayan geleneksel Malay orman köylülerini ziyaret edeceğiz.Turumuz sonrası Kuala Lumpur’a geri dönüyoruz.Sonrasında serbest zaman.Geceleme otelimizde.

Kuala Lumpur Rain Forest Gezisi : 60 USD



6 Gün: KUALA LUMPUR - SAYGON

Kahvaltı ve otelimizden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak Vietnam-Saygon  uçuşumuz için özel aracımız ile birlikte havalimanına geçiyoruz. Check in ve bagaj işlemleri sonrası Taipei’ye hareket edeceğiz. Yaklaşık 1 saat 55 dakikalık uçuşumuz sonrası Saygon’a varmış olacağız. Varışımızın ardından Özel aracımıza geçerek Vietnam şehir turumuzu gerçekleştireceğiz şehir turumuz esnasında Savaş Müzesi,Opera Binası,Tarihi Posta Binası ve Notre-Dame Katedrali ve Ben Thanh Pazarını ziyaret edeceğiz.Şehir turu sonrası rehberlerimizin düzenleyeceği Ekstra Cu Chi Tünellerine gidiyoruz.Yakın tarihimizin en etkileyici olaylarından,birçok filme konu olmuş Vietnam-ABD savaşı sırasında Kuzey Vietnamlı halkın inşa ettiği&savaş boyunca bir şehir haline gelen siperleri,kampları ve tünelleri görüyoruz.Tur sonu otele dönüş ve geceleme otelimizde.

Cu Chi Tünelleri Gezisi : 35 USD



7 Gün: SAYGON

Sabah Kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerimizin ekstra düzenleyeceği Mekong deltası turuna katılabilirler.Mekong Deltasında suyun üzerinde suyla iç içe yaşayan bir dünyaya, My Tho kasabasına hareket ediyoruz.Varışımıza istinaden yerel bir tekne ile birbirini kesen kanal sokaklar arasında gezintiye başlıyoruz.İlk durağımız yöreye özgü el yapımı eşyaların yapılışını, hindistan cevizinden üretilen şekerlerin imalathanelerini ve rengârenk meyve bahçelerini göreceğimiz Thoi Son Adası.Burada güzel bahçelerin gölgesinde taze meyveleri tadarken yerel sanatçıların müziğinin keyfini süreceksiniz. Daha sonra ev yapımı bal çayının tadına bakmak için bir çiftliğe uğruyor ve kanallar arasında devam eden turumuzda yörenin yaşayışı hakkında her şeyi öğreniyoruz.Vinh Trang Pagodası’nı ziyaret ediyoruz.Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz.Gezi sonrası otelimize geri dönüyoruz ve serbest zaman.Geceleme otelimizde.

Mekong Deltası Gezisi : 50 USD



8 Gün: SAYGON – HONG KONG

Sabah Kahvaltısı sonrası otelimizden check-out ile birlikte uçuş saatimize kadar serbest zaman.Hong Kong uçuşumuz için havalimanına transfer.Hong Kong uçuşumuz için check-in ve bagaj işlemleri sonrası hareket ediyoruz.2 Saat 30 dakikalık uçuş sonrası Hong Kong’a varıyoruz. * Varışımızın ardından panoramik şehir turumuzu gerçekleştireceğiz. Turumuzda Kowloon, Causeway Bay, Victoria Tepesi, Aberdeen Balıkçılar Koyu, Repulse Bay ve Tin Hau tapınağı görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Hong Kong körfezi tekne gezisi turuna katılabilirler. Turumuzda canlı müzik ve açık büfe servisimiz ile Hong Kong'un ışıklar altındaki muhteşem manzarasını seyrederek güzel bir gece geçirme imkânı bulabilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Hong Kong Körfezi Tekne Gezisi Akşam Yemekli : 90 USD

* Ara uçuş saatine göre panoramik şehir turu bir sonraki gün yapılabilir 



9 Gün: HONG KONG

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman.Dileyen misafirlerimiz ile birlikte Extra düzenleyeceğimiz Giant Budha&Lantau island gezimizi gerçekleştireceğiz. Sonrasında otelimize geri dönüyoruz ve geceleme otelimizde.

Giant Budha ve Lantau Adası Turu : 170 USD



10 Gün: HONG KONG - İSTANBUL

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından otelimizden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz. Sonrasında  transfer saatimize kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile birlikte extra düzenleyeceğimiz Ocean Park gezisini gerçekleştireceğiz. Bu gezimize dünyanın en iyi akvaryumlarından biri ile başlıyoruz. Çin' in simgesi olan sevimli pandalardan sonra teleferikle Hong Kong’un muhteşem manzarası eşliğinde parkımızın eğlence merkezine geçiyoruz. Burada, yunus balıkları ve fokların gösterilerini izleyebilme ve diğer aktivitelerle doyasıya eğlenme imkanı bulacaksınız. Sonrasında Hong Kong’da kişisel aktiviteleriniz ve alışveriş için serbest zaman. Ardından havalimanına transferimizin gerçekleştireceğiz. İstanbul uçuşumuz için check-in ve bagaj işlemlerimizi tamamladıktan sonra 23:00’de TK 71 sefer sayılı uçuşumuzla İstanbul’a hareket ediyoruz.Geceleme uçakta.

Ocean Park Gezisi : 90 USD



11 Gün: İSTANBUL

Yerel saat ile 05:25’de İstanbul’a varışımızın ardından turumuzu noktalıyoruz.



12 Gün:

OTEL BİLGİLERİ

Kuala Lumpur : Double Tree By Hilton 4* vb. & Swiss Garden Hotel 4*  vb.

Singapur : Peninsula Excelsior 4* vb. & Orchard Parade Hotel 4* vb.

Saygon : Bay Hotel 4* vb.

Hong Kong : Stanford View Hotel 4* vb. & Grand View Hotel 4*vb.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI

    * Malezya’nın kütür ve finans başkentin olması yanı sıra güneydoğu Asya’nın en gelişmiş başkentidir. Sultan Abdul Samad Binası, Jamek Mescidi, Batu cave ve Malay el sanatlarıno görme fırsatımız olacak.

    * Güney Asya’nın önemli ve Popüler başkenti Singapur’da Singapur Nehri ile Meclis, Opera ve Mahkeme Binaları, Singapurun simgesi olan Merlion Heykeli göreceğimiz yerler arasında.

    * Vietnam bir direniş kültürünün sembolü onurlu insanlar ülkesi, Vietnam savaşında direnişin simgesi Chu chi tünelleri, bereketin simgesi Mekong, sokak tezgahları cıvıcl cıvıl gece pazarları ve deniz ürünlerinin en iyisini burada bulacaksınız.

    * Hoş kokulu körfez anlamına gelen fenomenal kemt merkezi ve adaları ile bütün gibi ekonomisinin önemli parçaısı turizmi tüm dünyaya kanıtlamış özerk bölge Hong Kong. Po lin taınağını ve Dünya’nın en büyük buda heykelini burada göreceğiz.

    SIKÇA SORULAN SORULAR

    Sağlık

    Kuala Lumpur, Sinapur, Saygon ve Hong Kong’a girişlerde herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Yenilecek yemeklerde sağlığınızı olumsuz etkileyecek bir sorun olacağınız sanmıyoruz. Musluk suyu içmemenizi öneririz.

    Vize Bilgileri

    Vietnam dışında,Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ile Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır.Vietnam ise kapıda vize vermektedir.

    Vietnam Vizesi; Vietnam Yeşil Pasaporta vize uygulamaz.Vietnam vizesi alabilmek için Multi Entry C1 Belgesi alınmalıdır.Bu belgeyi acenteniz 100 USD karşılığında size verecektir.C1 belgesine ilave,misafirlerimiz kapıda 50 USD ödeme yaparak vizelerini alacaklardır.Kapıda 2 Adet resim (arka tarafı beyaz, 4x6 cm boyutlarında) gerekmektedir.

     

    Uçuş Süreleri

    İstanbul – Kuala Lumpur arası : 10 saat 35 dakika, Hong Kong– İstanbul: 14 saat

    Para Birimi

    Singapur’un para birimi SGD Singapur Doları, Malezya’nın para birimi MYR Ringgit, Vietnam Dongu ve  Hong Kong dolarıdır dır. Seyahatiniz esnasında yanınıza EURO ve Dolar cinsinden ufak birimlerini almanızı öneririz.

    Saat Dilimi

    Gideceğimiz Lokasyon olan Güneydoğu Asya ile Türkiye arasında kış tarifesinde 5 Yaz tarifesinde 4 Saatlik  saat fark bulunmaktadır. Türkiye’de saat 12.00 iken Kuala Lumpur’da  17:00 dır

    Telefon Kullanımı

    Cep telefonu hattınız uluslararası aramalara (roaming) açık ise Turkcell ve Avea hatlar Küba’da kullanılmaktadır. Ancak konuşma ücreti oldukça pahalı (1 dakika = 8 TL).

    Kıyafet ve Gerekli

    Eşyalar

    Kolayca giyilip – çıkarılabilecek tişört, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz.

    Yemek Kültürü

    Güney Doğu Asya’da tavuk, deniz mahsulleri oldukça yaygındır. Yemeklerde yöreye özgü baharatlar kullanılır ancak tur boyunca aldığımız yemeklerin damak lezzetinize uygun olduğunu hissedeceksiniz.

    Elektrik

    Bahsedilen ülkelerin hepsinde elektrik 230 volt olsa da kalınacak otellerde 220 volt elektrik kullanılmaktadır.Prizler A tipi ikili&B tipi üçlü prizlerdir.Adaptör getirmeniz gerekecektir.

    Alışveriş

    Bahsedilen ülkelerden hediyelik eşyalar dışında gidilen ülkeye özgü el saatları ürünleri ve doğal yiyecek ve içecek türü şeyler bulamanız mümkündür.Ayrıca Elektronik eşya vb. gibi şeyler de temin edebilirsiniz.Ancak Elektronik eşyaların ülkemize getirilmesiyle ilgili kısıtlama vardır.Bunun üzerindeki sayılara gümrükte el koyuluyor.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1890.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 14:09 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.