BALİ & SİNGAPUR TURU 2023 TRVZ Tur Programı

Singapur Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalİmanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - SİNGAPUR

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali Singapur Havayolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 11.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Singapur Havayolları’nın SQ 391 sefer sayılı uçağı ile saat 13.25’te Singapur’a hareket. 



2 Gün: SİNGAPUR - DENPASAR

Saat 04:45’te Singapur’a varış. Singapur Hava Yolları’nın SQ 934 sefer sayılı tarifeli seferi ile saat 06:55’te Bali’ye uçuşumuz gerçekleşiyor. Yerel saat 09:35’de Bali’ye varışımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Tanah Lot Temple turuna katılabilirler (45 USD).  Bali Adası önemli tarihi kalıntılarıyla birçok turistin ilgisini çeken turistik adalardan biridir. Buradaki önemli tapınaklardan biri olan Tanah Lot, denizin ortasında tüm görkemiyle sizi karşılıyor. Kayaların üzerinde kurulu bir tapınak olan Tanah Lot, dalgaların çarpması sonucu kayaların hareket etmesiyle her gün farklı bir görüntüye sahip oluyor. Uçsuz bucaksız okyanusla çevrelenmiş, gören herkesi etkisi altına alan mistik havasıyla bu tapınağın gün batımı manzarasının etkisinden kurtulamayacaksınız. Aynı zamanda fotoğraflamak için size muhteşem kareler sunuyor olacak. Buradaki unutulmaz turumuzun ardından otele transfer ve geceleme otelimizde.



3 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Ubud & Kutsal Maymun Ormanı & Tegallalang Pirinç Tarlası turuna katılabilirler (90 USD). Turumuza adanın en ilgi çekici kasabası olan Ubud ile başlıyoruz. Ubud’da alışveriş caddesi, Sanat pazarı, Pura Taman Saraswati tapınağı görülecek yerler arasındadır. Alışveriş için vereceğimiz serbest zamanın ardından Maymun Ormanı için hareket ediyoruz. Balinese Hinduizmi’nin tapınaklarını göreceğimiz bu kutsal ormanda serbest dolaşan yüzlerce maymunlar ile keyifli zaman geçirdikten sonra turumuzun son durağı olan Tegallalang’a hareket ediyoruz. Yerel halkın kendi imkânlarıyla oluşturduğu bu mükemmel pirinç tarlalarının içerisinde yapacağımız keyifli gezinti sonrasında Bali’nin simgesi haline gelen salıncak fotoğrafı için serbest zaman. Turumuz sonrası otele dönüş. Geceleme otelimizde.



4 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz Tegenungan Şelalesi & Besakih Tapınağı & Çeşme Tapınağı turuna katılabilirler (85 USD). Turumuzun ilk durağında Tegenungan Şelalesi’ni ziyaret ediyoruz. Adeta bir şelale cenneti olan Bali adasının en güzellerinden bir tanesi olan bu şelalede yapacağımız yürüyüşten sonra serinlemek için serbest zaman vereceğiz. Serbest zamanın ardından adanın en büyük tapınağı olan Besakih Tapınağı’na yola çıkıyoruz. Yerel halkın motorlarıyla bizi tepeye taşımasıyla Besakih Tapınağı’na giriyoruz. 23 ayrı tapınağın bir araya gelmesiyle oluşan bu tapınak Bali’nin merkez tapınağı olarak bilinmektedir. 2.000 yıllık bu tapınak UNESCO Dünya Mirası Listesindedir. Tapınak ziyaretimiz sonrasında Bali bir diğer ünlü tapınaklarından bir tanesi olan Çeşme Tapınağı’na yola çıkıyoruz. Suyunun kutsal olduğuna inanılan bu tapınaktan sürekli akan suda ve havuzda yıkanan insanları görünce siz de yıkanmadan duramayacaksınız. Turumuzun ardından otele dönüş. Geceleme otelimizde. 



5 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman Arzu eden misafirlerimiz Uluwatu Tapınağı & Nusa Dua Sahili turuna katılabilirler (85 USD). Turumuzun ilk durağı olan Uluwatu Tapınağı Bali adasının en güneyindeki burunda bulunmaktadır. Hint Okyanusu’nu 70 metre yükseklikte izleme fırsatı bulacağımız bu tapınakta yine maymunları fotoğraflama fırsatı bulacaksınız. Muhteşem manzaralar eşliğinde vereceğimiz serbest zamanın ardından turumuzun bitimi öncesinde rahatlamak için Nusa Dua sahiline hareket ediyoruz. Buraya varışımızın ardından deniz girmek ve güneşlenmek için serbest zaman. Turumuz sonrası otele dönüş. Geceleme otelimizde. 



6 Gün: BALİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Lembongan Ada turu (125 USD).  Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından saat 07:30’da otelden hareket ile 09:00’da Öğle Yemekli Nusa Dua Lembongan Ada turu için hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saatlik cruise turunun ardından 11:00’de adaya varış. Nusa Lembongan Endonezya’nın güneydoğusunda, Nusa Penida bölgesini oluşturan 3 adadan bir tanesidir.  Bu turumuz sırasında Bali’nin el değmemiş, en otantik doğal güzelliklerini keşfedecek, Bali’nin insan ruhunu dinlendiren huzur dolu ortamında unutulmaz anlar yasayacağız. Ada’ya varışımızın ardından deniz, kum ve güneşin tadını çıkartmak için serbest zaman. Öğle yemeği turumuz esnasında. Tur sonrası 16:00’da adadan çıkış ile 18:30’da otelimize varış ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.  



7 Gün: BALİ – SİNGAPUR

Sabah kahvaltısının ardından alışveriş veya denize girmek için serbest zaman (otelden check – out işlemleri saat 12’de yapılacaktır). Rehberimizin önceden belirleyecek olduğu saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Singapur Havayolları’nın SQ 945 sefer sayılı tarifeli uçağı ile saat 20:15’te Singapur’a hareket. Yerel saat ile 22:55’te varış.



8 Gün: SİNGAPUR - İSTANBUL

Ardından yine Singapur Havayolları’nın SQ 392 sefer sayılı tarifeli uçağı ile saat 02:05 ’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 08:40’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.  



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    BALİ & SİNGAPUR TURU 2023 TRVZ THY 5 GECE

    Bali - Singapur - Denpasar

     

    NOTLAR:

    Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.

    Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acenteye teslimi gerekmektedir.

    Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Neo Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

    Neo Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Neo Tur'dan tazminat hakkı yoktur.

    Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.

    Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.

    Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

    Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Neo Tur sorumlu değildir.

    Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.

    Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Neo Tur’un sorumluluğunda değildir.

    Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.

    Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir.

    Programlarda belirtilen geziler rehberin inisiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

    Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin inisiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

    Neo Tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

    3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / veya ilave acılan kapanan ek yataktır. .

    Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.

    Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

    18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.

    İptal ve değişiklik durumunda “Neo Tur Satış Sözleşmesi” geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1897.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 13:52 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.