ZAGREB SPLİT DUBROVNİK 1810 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - ZAGREB // 18 EKİM 2018

İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları terminali önünde check-in işlemleri için uçuşumuzdan 2.5 saat önce 04:30’da buluşuyoruz. Bilet ve bagaj işlemlerimiz sonrasında Türk Havayolları’nın TK1053 sefer sayılı uçuşu ile 07:05’te Zagreb’e uçuyoruz. Yerel saat ile 08:20’de Zagreb’e varışımıza istinaden bizleri bekleyen özel aracımız ile panoramik Zagreb şehir turumuza başlıyoruz. Mimarisi, kültürel ve tarihi özellikleri ile çok güzel bir kent olan Zagreb, aynı zamanda eğlenceli hayatı ile ünlüdür. Gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turumuzda Mirogoj Park Mezarlığı, burada bulunan heykelleri, Zagreb Katedrali, Dolac Pazarı, Zagreb’in sembolü olan St. Mark Kilisesi, Lotrseak Kulesi, St. Catherine Kilisesi ve Taş Kapı göreceğimiz yerler arasındadır.At nalı şeklinde parkları ile ünlü olan Zagreb’in en ünlü ve Avrupa’nın en eski parkı olan Maksimir’de gezeceğimiz yerler arasındadır. Panoramik turumuzda Arkeoloji Müzesi, Ulusal Müze ve Hükümet Müzeleri de ziyaret edeceğimiz noktalardır. Turumuzun ardından otelimize yerleşmek üzere hareket ediyoruz. Otelimize yerleşikten sonra serbest zaman. Zagreb’in ünlü eğlence hayatını deneyimleme fırsatını bulabilirsiniz. Gecelememiz Zagreb’teki otelimizde.



2 Gün: ZAGREB - SPLİT // 19 EKİM 2018

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında check-out işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve Hırvatistan’ın en büyük 2. Şehri olan Split’e doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Split’e varışımıza istinaden UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde bulunan Diocletian Sarayı, St. Domnius Katedrali, Diocletian Mozolesi, Diocletean Mahzenleri, dar taş sokakları, liman bölgesi gezeceğimiz yerler arasındadır. Bu güzel Akdeniz şehrini tanıdıktan sonra otelimize yerleşiyoruz ve serbest zaman. Akşam bu keyifli Akdeniz şehrini gönlünüzce gezebilir, liman bölgesindeki cafe, bar ve restoranlarda keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Gecelememiz Split’teki otelimizde.



3 Gün: SPLİT - DUBROVNİK // 20 EKİM 2018

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında check-out işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve Dubrovnik’e doğru yola çıkıyoruz. İtalyanca adı Ragusa olan ve Adriyatik’in en eski ticaret limanlarından biri olan Dubrovnik’e varışımıza istinaden şehir turumuza başlıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Eski şehir Meydanı ile turumuza başlıyoruz. Şehrin Kule ve Surları, Aziz Vlah Kilisesi, Knez Köşkü, ünlü şair Gundulic’in Heykeli, tarihi Çeşme ve 14. Yüzyıldan kalma Ezcane şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasındadır. Hava durumu müsaade ederse turumuzun ardından Dubrovnik limanından bir tekne ile Cavtat’a geçeceğiz. Cavtat günümüzde Dubrovnik’in 20 km. güneydoğusu’nda yer alan bir sahil kasabasıdır. Turumuzun ardından Dubrovnik’e geri dönecek ve otelimize yerleşeceğiz. Gecelememiz Dubrovnik’teki otelimizde.



4 Gün: DUBROVNİK - İSTANBUL // 21 EKİM 2018

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında check-out işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve İstanbul uçuşumuz için havaalanına transfer oluyoruz.Bilet ve bagaj işlemlerimiz sonrasında Türk Havayolları’nın TK 440 sefer sayılı uçuşu ile 10:55’te Istanbul’a uçuyoruz. Yerel saat ile 13:45’te Istanbul’a varışımıza istinaden turumuzun sonu. Bir sonraki organizasyonumuzda görüşmek dileği ile.



5 Gün:

OTEL BİLGİLERİ

ŞEHİRLER

OTELLER

Zagreb

4* Hotel Aristos vb.

Split

4* Hotel San Antonio vb.

Dubrovnik

4* Hotel



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    HIRVATİSTAN’DA 3 GÜZEL

    ZAGREB & SPLİT & DUBROVNİK ÖZEL TURU

    HIRVATİSTAN’IN EĞLENCE&KÜLTÜR BAŞKENTİNDEN ADRİYATİK’İN İNCİSİNE

    KEYİFLİ BİR YOLCULUK

    ZAGREB GİDİŞ DUBROVNİK DÖNÜŞ


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur-1908-zagreb-split-dubrovnik-1810.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 16:08 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.