KLASİK GÜNEY İTALYA BRI-VCE Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL-VENEDİK

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde saat 09.20’de buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1871 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.50’te Venedik’e hareket ve yerel saat ile 13.45’de varış. Varışımızın ardından Venedik şehir turu. San Marco Meydanı ve San Marco Kilisesi, Çan ve Saat Kulesi ile Rialto Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Gondol turuna katılabilirler (25 Euro). Tur bitimi otele dönüş. Geceleme otelinizde.



2 Gün: VENEDİK-MİLANO

Sabah kahvaltısından sonra Milano’ya transfer. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak Verona - Garda Gölü turuna katılabilirler (55 Euro). Turumuzda Roma Arenası, Romeo ve Juliet’in evi, Senyörlük Sarayı, Dante ve Erbe meydanları görülecek sonrasında ise yine Italya’nın doğa harikası göllerinden olan Garda Gölü görülecektir. Gezimizin ardından Milano’ya hareket ve varışa istinaden Milano şehir tanıtım turu. Tur bitimi ile otele transfer ve geceleme otelinizde.

 



3 Gün: MİLANO-FLORANSA

Sabah kahvaltısından sonra Floransa’ya transfer. Floransa’ya varışımıza istinaden yapılacak panoramik şehir turunda  Arno Nehri, Ponte Vecchio Köprüsü, Uffizi Sanat Galerisi, Santa Maria del Fiore Katedrali ve Senyörlük Meydanı görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından alışveriş ve gezileriniz için serbest zaman. Geceleme otelinizde.



4 Gün: FLORANSA

Sabah kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Toscana Gezisi’ne katılabilirler (90 Euro). San Gimignano, Pisa ve Siena olmak üzere üç farklı geziden oluşan, tam günlük turumuz boyunca unutulmaz manzaralar ve görkemli yapılar sizi bekliyor. San Gimignano (13 KuleliŞehir) Gezisi: 12. ve 13. Yüzyılda rakip soylu aileler tarafından inşa edilen şehirde merkez olarak Kabul edilen Cisterne Meydanı ziyaret edilecektir. Misafirlerimiz burada uygun fiyatlarla bol bol alışveriş yapabilirler. Pisa Gezisi: 12. Yüzyıl’da, Batı Akdeniz’deki ticaret üstünlüğünü elinde bulunduran Pisa; dünyaca bilinen en önemli tarihi eserlerinden biri olarak kabul edilen eğik kulesiyle ünlüdür. Panoramik gezi sırasında Pisa Kulesi, katedral, vaftizhane ile Miracoli Meydanı gezilecek yerler arasında olup, dileyen misafirlerimiz bu tarihi şehirde gönüllerince fotoğraf çektirebilirler. Siena Gezisi: Şehir, OrtaÇağ’dan kalma dar sokakları, ufak caddeleri ve Avrupa’nın en büyük meydanı olarak Kabul edilen Campo Meydanı ile ünlüdür. İtalya’nın keyifli yemeklerini tatma ve aynı zamanda Toscana’nın güzel şaraplarını alma imkanına sahip olacağınız Siena,Toscana Bölgesi’nin görülmeye değer şehirlerinden birtanesidir. Tur sonrası otele dönüş. Geceleme otelinizde.



5 Gün: FLORANSA-ROMA

Sabah kahvaltısının ardından Roma’ya hareket. Roma’ya varışımıza istinaden yapılacak panoramik şehir turunda  Vatikan (San Pietro) Katedrali, Colosseo (Arena), Roma Forumu, Vittoriano Zafer Anıtı, Aşk Çeşmesi (Fontana di Trevi) ve İspanyol Merdivenleri (Piazza di Spagna) görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz için ekstra Roma şaheserleri ve Romantik Roma gece turu (25 Euro). Geceleme otelinizde.



6 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Napoli &Pompei & Amalfi Sahilleri incisi Sorrento Gezisi`ne katılabilirler (90 Euro). Dünyanın en ünlü arkeoloji kalanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağı`nın eteklerinde uzanmaktadır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmıştır. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, fauna evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer almaktadır. Tur sonrası egzotik liman kenti Napoli gezisi ve sonrasında ise Amalfi sahillerinin incisi Sorrento gezilecektir. Gezi bitiminde Roma otelimize transfer ve geceleme otelinizde.

           



7 Gün: ROMA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Castel Gondolfo & Outlett turuna katılabilirler (50 Euro).Tur bitimi otele transfer. Geceleme otelinizde.



8 Gün: ROMA-İSTANBUL

Sabah kahvaltısından sonra havalimanına hareket. Türk Hava Yolları’nın TK 1862 sefer sayılı uçuşu ile saat 11.20‘da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 14.45’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

 

 



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ (Ve Benzeri )

Roma(Şehir Dışı)

3*Hotel Tivoli

3*Hotel Roma Sud

4*EuroHotel RomaNord

Floransa(****)

3*Hotel Golf Corallo

3*Hotel Marrani

4* Boston Hotel

Napoli(Şehir Dışı)

4*Golden Tulip Hotel

4* Tulip Inn Hotel

4* American Hotel

Bari(Şehir Dışı)

4* Best Western Hotel HR

4* Hotel Cristal Palace

3* Best Western La Baia

Venedik(***)

3*Tulip Inn Hotel Padova

3*HotelRaffaello- Mestre

4* Roy Hotel –Treviso



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Venedik Kombi turu tren, özel tekne ve gondol ile gerçekleştirilmektedir.

    Venedik konaklamaları Padova, Mestre, Mogliano Veneto, Treviso  bölgelerinden birinde sunulmaktadır.

    Floransa konaklaması Montecatini, Prato, Mugello bölgelerinden birinde sunulmaktadır.

    Puglia konaklaması Bari, Andrea, Barletta bölgelerinden birinde sunulmaktadır.

     

     

    Avantajlı ekstra geziler paketi : 335 Euro yerine 270 Euro !!!

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

     

    Puglia Güzelleri (65 Euro) + Pompei  (45 Euro)+Capri Adası (85 Euro) + Roma İkonları (55 Euro) +  Roma Gece Turu (35 Euro) + Siena & St. Gimignano (50 Euro)

     

    0-2 yaş ücretsiz ,2-12 yaş %50 indirimlidir

     


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1981.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 19:19 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.