ELEGANT AVRUPA 2020 MAYIS-ARALIK ARASI Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - MİLANO – MONACO – MONTE CARLO – NİCE

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Havayolları kontuarında bagaj ve bilet işlemlerinizi tamamlamanızın ardından Türk Havayolları’nın TK 1901 sefer sayılı uçağı ile saat 09.50’de Milano’ya uçuyoruz (Pasaport kontrol ve bilet/bagaj işlemlerinizi zamanında bitirebilmek için uçuşunuzdan üç saat önce havalimanında hazır bulunmanız önerilir.Rehberinizle buluşma uçuşa 1 saat kala uçak kapısında olacaktır).Yerel saat ile 11.45’de Milano’ya varışımızı takiben alanda bekleyen özel otobüsümüz ile İtalya’nın Liguria Bölgesi’nden geçerek Monaco prensliğine varıyor, saray ve çevresini panoramik olarak gördükten sonra  lüks ve ihtişamın odak noktası Monte Carlo’ya geçiyoruz.Monaco’nun kalbi sayılan ünlü Monte Carlo Casinosu’nu gezebilir son model arabalar, dünyanın en lüks ve pahalı otellerinin yer aldığı bu meydanda dilerseniz bir kafe ya da restorana oturup vakit geçirebilirsiniz. Monaco gezimiz bitimi Fransa’ya girerek Cote d’Azur bölgesinin masmavi Akdeniz manzaraları eşliğinde otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



2 Gün: NİCE – MARSİLYA

Kahvaltının ardından panoramik Nice şehir turu.Turumuz esnasında göreceğimiz yerler arasında;Promenade des Anglais , Nice sahilleri, Massena Meydanı ve meşhur Nice Pazarı yer alıyor. Günümüzün devamında, arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Cannes ve St. Paul de Vence Köyü turu (65 Euro). Fransız Rivierası diye bilinen ünlü sahilde dünya jet sosyetesinin gözde beldesi ve film festivali ile ünlü Cannes marinasına geliyor, olmazsa olmaz Film Festival Sarayı’nda bir fotoğraf molası veriyoruz. 1400’lerde kalma küçük bir kalenin içine konuşlanmış, Akdeniz’e tepeden bakan bir köy olan St Paul de Vence,1850’lerden itibaren Miro, Picasso ve Marc Chagall gibi birçok sanatçıya ilham kaynağı olan köy, günümüzde de sanat galerileri ile meşhur ve Fransa’nın en çok turist ağırlayan noktalarından birisi.Tur bitimi otele transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



3 Gün: MARSİLYA – ANNECY - CENEVRE

Kahvaltının ardından panoramik Marsilya şehir turu.Buradaki panoramik şehir turumuzda  göreceğimiz yerler arasında; Antik Liman, Belediye Sarayı ve Saint Jean Kalesi sayılabilir. Tur sonrası Alp’lere doğru hareket. “Alplerin Venedik”i olarak anılan Annecy, “Mavi Göl” lakaplı Annecy Gölü kıyısında, gölün iki yakasında boylu boyunca uzanan şirin ve renkli evleri ile bölgenin en meşhur şehri olup Savoy Alplerinin eteğinde bizleri tüm güzelliğiyle karşılıyor. Geçmişten bugüne kale, saray, mahkeme ve hapishane olarak kullanılan ve günümüzde müze olarak hizmet veren 1132 yapımı Palais de l’Isle Kalesini panoramik olarak görebilirsiniz. Ayrıca Avrupa’nın en temiz gölü kıyısında hatıralarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Kanallar üzerine kurulmuş Annecy şehir turumuz sonrasında tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



4 Gün: CENEVRE – ALSACE

Kahvaltının ardından panoramik Cenevre turu. Turumuz esnasında; Leman Gölü, Mont Blanc Köprüsü, Büyük Katedral, Rousseau Adası, Birleşmiş Milletler Binası ve eski şehir görülecek yerler arasındadır. Ardından arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Lozan & Montrö & Chillon şatosu Turu (65 Euro). Şüphesiz ulusal tarihimizde çok önemli yeri olan Lozan, aynı zamanda ortaçağın önemli piskoposluk merkezlerinden biri. Lozan gezimiz sonrasında, Leman Gölü kıyısından yol alarak, Unesco Dünya Mirası Listesine girmiş muhteşem İsviçre manzaralı yollardan geçerek Montrö’ye varacak ve yine ulusal tarihimizden çok iyi bildğimiz Montrö, kaleleri, tarihi binaları ve doğal güzelliklerinin yanında müzik dünyası için de önemli bir şehri keşfedeceğiz. Bir döneme damgasını vurmuş Smoke on the Water adlı şarkı Möntrö’deki bir kumarhane yangınını anlatır, ayrıca hayatının son döneminde çalışmalarını burada sürdürmüş olan Freddy Mercury’nin de bir heykeli bulunur. Leman gölü kıyısında bulunan Chillion Kalesi’nde kısa bir mola verecek (Şato girişi hariçtir), harika fotoğraflar çekeceğiz. Doğal güzelliklerle dolu bir gününün ardından, tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



5 Gün: ALSACE

Kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile Fransa’nın gizli cenneti Alsace bölgesine ekstra olarak düzenlenecek Alsace Güzelleri turu (Strasbourg & Colmar & Koenigsbourg Şatosu). (90 Euro). Fransız ve Alman ortak kültür ve mimari özelliklerini taşıyan, Ren Nehri şarap yolu üzerindeki Strasbourg kentinde Küçük Fransa, Notre Dame Katedrali ve Meydanı, Kammerzell Binası görülecek yerler arasındadır. Masal diyarı Colmar kentine varışımıza istinaden; Eski Gümrük Binası, Pfister evi ve şehir kanalları boyunca dizili rengarenk evler arasında yürüyerek varacağımız şehrin en ünlü bölgesi Petite Venise (Küçük Venedik) göreceğimiz yerler arasındadır. Colmar’ın Eski Şehir Bölgesi’nin eşsiz ortamda hem damak zevkinize göre çeşitli lezzetler, hem de bir çok hediyelik eşya alma imkanı bulacaksınız. Turumuz dahilinde gezeceğimiz ve Alzas-Loren Bölgesinin çatısında, tüm ovaya hakim bir noktada bulunan Koenigsbourg Şatosu Kayser II. Wilhelm tarafından inşa ettirilmiş,hem Almanya, hem de Fransa’nın tarihine damgasını vurmuş,bölgenin en önemli ziyaret duraklarından biridir. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



6 Gün: ALSACE - FREIBURG – LUZERN – LUGANO – MİLANO

Kahvaltının ardından Almanya’nın güneşi en bol kenti Freiburg’a doğru hareket ediyoruz.Şehrin en önemli meydanlarından Münsterplatz, Gotik mimari örneği görkemli Katedrali, Eski belediye Sarayı, Pazar yeri ve Lonca binası panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Elbette Freiburg pazarı ve dükkanları ile turumuzun en keyifli alışveriş noktalarından birisi olacak.Akabinde İsviçre’nin en keyifli şehirlerinden birisi olan Luzern’e hareket edeceğiz, göreceğimiz yerler arasında Luzern Gölü, 13.yy’dan kalma Tarihi Luzern Ahşap Köprüsü ve eski şehrin zarif tarihi evleri sayılabilir. Alp’lerin zirvelerinin gölgesindeki Luzern, gölü, doğası ve ilaveten neşeli şehir hayatı ile bugün İsviçre’nin en popüler turizm noktalarından birisi. Ardından Lugano’ya hareket. Lugano gölü kıyısına kurulmuş bu şirin kent yazın ünlü ve zenginlerin akınına uğraması sebebiyle İsviçre’nin Monte Carlo’su olarak da anılır.Tur bitimi Milano otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest zaman.



7 Gün: MİLANO

Kahvaltının ardından panoramik Milano şehir turu.Avrupa’nın moda başkentlerinden biri olan Milano, bunun yanı sıra mutfağı, operası, kiliseleri ve büyük usta Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği freskosu gibi paha biçilmez sanat eserleriyle de öne çıkıyor. İtalya’nın iş ve finans başkenti olsa da alışveriş, gece hayatı ve yeme içme deneyimi için de doğru adres olan Milano’da ünlü opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Katedrali, birçok ünlü markanın bulunduğu keyifle alışveriş yapabileceğiniz La Galeria, Porta Romano görülecektir. Ardından arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak düzenlenecek Como Turu (Tekne Turu dahil) (50 Euro). Hollywood ünlülerinden Avrupa zenginlerine, dünya jet sosyetesinin yazlık evlerine ev sahipliği yapan, lüks yaşamı ve doğal güzellikleri ile ünlü Como turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.



8 Gün: MİLANO - İSTANBUL

Kahvaltının ardından rehberinizin bildireceği saatte havalimanına transfer ve Türk Havayolları’nın TK1902 sefer sayılı uçuşu ile saat 12.45’de İstanbul-Sabiha Gökçen havalimanına hareket.Türkiye saati ile 16.30’da varış ve turumuzun sonu.



9 Gün:

OTEL İSİMLERİ (Ve Benzeri)

Alsace

3* Appart’City Mulhouse

3* Ibis Styles Basel City

3* Kyrıad Mulhouse Illzach

Cenevre

3* Ibis Hotel Annemasse 

4* Mercure  Annemasse

3* Comfort Hotel Annemasse

Marsilya (Şehir Dışı)

3* Appart'City Marseille

3* Ibis Brignoles Provence

3* Ibıs la Valentine

Nice (Şehir Dışı)

3* AppartCityAntibes

3* Hotel Le Thomas

3* Ibıs Cannes Mandelıeu

Milano (Şehir Dışı)

3* B&B Hotel Monza 

4*Della Rotonda

4*Concorde Hotel Fair



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İLKBAHAR & YAZ & SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ
    RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMI ELEGANT AVRUPA

    FRANSA & İTALYA & İSVİÇRE & ALMANYA

    MONACO - MONTE CARLO - NİCE(1) - MARSİLYA(1) – ANNECY CENEVRE(1) - ALSACE(2) – FREIBURG – LUZERN – LUGANO - MİLANO(2)

    Avantajlı Ekstra Geziler : 270 Euro yerine 250 EURO

    (Tur esnasında lokal acente yetkilisine ödenir)

    (0-2 yaş ücretsiz - 3-10 yaş %50 indirimlidir)

     

    Cannes ve St. Paul de Vence Köyü Turu(65 Euro)+Lozan&Montrö&Chillon Şatosu Turu(65 Euro)+Strasbourg&Colmar&Koenigsbourg Şatosu(90 Euro)+Como Turu(Tekne Turu Dahil)(50 Euro)

     

    Konaklamalar Hakkında Önemli Notlar;

    Alsace bölgesi konaklaması Basel, Mulhouse, Saint Louis, Belfort şehirlerinden birinde yapılacaktır.

    Cenevre bölgesi konaklaması Annecy, Annemasse şehirlerinden birinde yapılacaktır.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2773.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.04.2024 04:37 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.