BARCELONA TURU 2004 Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BARCELONA

İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde sabah saat 04:15'de buluşma ve bagaj & check-in işlemlerinin ardından THY’nin TK 1845 sayılı seferi ile 07:15’de Barcelona’ya hareket. 08:40’da Barcelona’ya varış ve havalimanında karşılanmanın ardından panoramik şehir turu için havalimanından hereket. Panoramik şehir turunda göreceğimiz yerler arasında La Sagrada Familia Kilisesi, Endülüs Arenası, Montjuic Tepesi, Cristof Colomb Heykeli, Kraliyet Sarayı, Olimpic Liman, İspanya ve Katalunya Meydanı, La Ramblas Caddesi bulunmaktadır. Panoramik turun sonunda otelimize transfer oluyoruz ve check-in işlemlerinden sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz için rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği “Flamenco Gecesi’ne” katılma imkanı(60 Euro).Geceleme otelimizde.

Flamenco Gecesi (1 içki dahil) : 60 Euro (Kişi Başı)



2 Gün: BARCELONA

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dinlenme, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Gerona & Figueras (Dali Müzesi) turuna katılabilir(65Euro).Ağırlıklı olarak Museviler’in yaşadığı Girona’nın daracık sokaklarında geçmişe, sürrealist ressam Dali’nin kendi tasarladığı müzede ise sonsuzluğa yol alacağız. Tur bitiminde özel aracımızla otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

Gerona & Figueras (Dali Müzesi) Turu : 65 Euro (Kişi Başı)



3 Gün: BARCELONA

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dinlenme, alışveriş ve gezme imkanı. Arzu eden misafirlerimiz için rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Andorra Turu’na katılma imkanı(60  Euro). Gümrüksüz alışveriş yapabileceğimiz Andorra Prensliği’nde dünya markalarını normal fiyatlarından daha ucuza satın alma imkanımız olacak. Tur bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Andorra Turu : 60 Euro (Kişi Başı)



4 Gün: BARCELONA - İSTANBUL

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından odaları boşaltma ve rehberimizin belirleyeceği saate kadar serbest zaman. Buluşma saatinde özel aracımızla Barcelona Havalimanı’na transfer ve THY’nin TK 1850 sayılı seferi ile 15:35’de Barcelona’dan hareket ve 17:05’de  İstanbul Atatürk Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda buluşmak dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TURUN ARTILARI

    Ağırlıklı olarak Museviler’in yaşadığı Girona’nın daracık sokaklarında geçmişe döneceğiz.

    Sürrealist ressam Dali’nin kendi tasarladığı müzeyi göreceğiz.

    Gümrüksüz alışveriş yapabileceğimiz Andorra Prensliği’nde dünya markalarını normal fiyatlarından daha ucuza satın alma imkanımız olacak.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2351.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 17:46 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.