BANGKOK PHUKET 2019 EYLÜL(YP) Tur Programı

Emirates Havayolları

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – DUBAI – BANGKOK (Uçakta)

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Emirates Kontuarı önünde saat 12.00‘de buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Emirates Havayolları’na ait EK 120 sefer sayılı uçuş ile saat 15.25’de Dubai’ye hareket, yerel saat ile 21.00’de Dubai’ye varışımızın ardından Emirates Havayolları’na ait EK 374 sefer sayılı uçuş ile saat 22.35’de Bangkok’a hareket.



2 Gün: BANGKOK

Yerel saat ile 07.35’de Bangkok’a varış.Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından Bangkok şehir turu. Bangkok şehir turunda Oturan Buddha Heykeli ve Stupa’ları (mezar taşları) görüyoruz.Daha sonra Çin Mahallesi, Çiçek Pazarı, Demokrasi Anıtı ve Caddesi, Bakanlıklar Caddesi, Parlamento Binası, Mücevher Fabrikası ve Tayland’ın şu andaki kralının Bangkok’taki Malikanesi görülecektir.Tur bitiminde otelimize hareket. Oda dağılımdan sonra serbest zaman. Akşam rehberinizin bildireceği saatte Akşam Yemekli Patpong Gece Pazarı turumuz için hareket. Yemegimizin ardından Bangkok’un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, Versace Canta v.s) ağırlıklı olduğu Pat Pong gece pazarına gidiş.Unlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçireceksiniz. Bol pazarlık yapmayı unutmayınız.Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



3 Gün: BANGKOK

Kahvaltının ardından düzenlenecek Yüzen Çarşı turu icin otelimizden hareket. Bu turumuzda Bangkok’un disina cikarak yol uzerinde ilk once dunyaca taninmis Siam Ikizleri’nin dogdugu Samut Songkram kasabasinda bir Hindistan cevizi çiftliğine ugruyoruz. Burada Hindistan cevizi agacindan Tay halkinin nelerde faydalandiklari hakkinda bilgi alip, bu agactan yapilmis hediyelik esyalari goruyoruz, ayrica icerdeki orkide bahcesini de gezebilirsiniz. Burdan hareket edip 10 dk civarinda otobus yolculugundan sonra Tay stili teknelerin kalktigi iskeleye geliyoruz. Burdan teknelere binip nefis egzotik uzakdogu manzaralari esliginde yaklasik yarim saatlik zevkli bir yolculuktan sonra dergilere kapak, belgesellere jenerik olmus meshur Yuzen Carsi’ya geliyoruz, nehir üzerindeki kanoların içinde kurulan açık pazarı görecek ve alışveriş yapma imkanına sahip olacaksınız Yuzen carsiyi oglen kapanana kadar geziyoruz. Tur bitiminde Bangkok’a dönüş.Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman. Aksam Yemegimizi almak üzere rehberimizin belirttigi saatte otelden hareket. Yemek sonrasi serbest zaman. Geceleme otelimizde.



4 Gün: BANGKOK - PHUKET

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına hareket. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından yerel havayolları ile Phuket Adası’na hareket. Varışımızın ardından otele transfer. Oda anahtarlarının dağıtılması ve tüm gün serbest zaman. Özel istek ve aktiviteleriniz için rehberinize danışabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



5 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından Phi Phi Adası turumuz için otelden hareket. Turumuzda Phi Leigh Lagoon’da yüzme molası veya alternatif bir bölgede 2. Kez Snorkeling yapma aktivitesi gerçekleştirilecektir. İkinci sırada Phi Phi Ley’e uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş. Aksam Yemegimizi almak uzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek bitiminde serbest zaman. Geceleme otelimizde.



6 Gün: PHUKET

Sabah kahvaltısının ardından James Bond Adası turumuz için otelden hareket. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız birçok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında, koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond “Altın tabancalı adam” bolumunum çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyoruz, adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman. James Bond adasından sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa adası veya Naka Adası olacaktır (Hava şartlarına göre karar verilecek).Tur bitimi otelimize dönüş. Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek bitiminde serbest zaman. Geceleme otelimizde.



7 Gün: PHUKET

Kahvaltının ardından Fil Safarisi turuna katılmak üzere otelden hareket. Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari. Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek bitiminde serbest zaman. Geceleme otelimizde.



8 Gün: Ve 9.Gün PHUKET - DUBAİ - İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve tam gün serbest zaman.Özel istek ve aktiviteleriniz için rehberinize danışabilirsiniz Rehberinizin belirleyeceği transfer saatinde Phuket Havalimanı’na hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Emirates Havayollarının EK 379 sefer sayılı uçuşu ile 02.00 de Dubai’ye hareket. Yerel saat ile 05.35’de Dubai Havalimanı’na varış. Varışın ardından Emirates Havayolları’nın EK 119 sefer sayılı uçuşu ile saat 09.55’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 14.00’te İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



10 Gün:

OTELLER

Bangkok - 3* Forum Park vb.

Phuket - 4* The Lunar Patong vb.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UZAKDOĞU

    BANGKOK (2) & PHUKET (4)

    *** AKŞAM YEMEKLERİ , EKSTRA TURLAR VE ÇEVRE GEZİLERİ DAHİL ***


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2423.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 18.04.2024 21:27 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.