UZAK DOĞU İKONLARI PHUKET SİNGAPUR BALİ 2020 EYLÜL-ARALIK ARASI Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – PHUKET

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan iki buçuk saat önce buluşuyoruz.



2 Gün: PHUKET

Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile Phuket uçuşumuz başlıyor. Gecemiz uçakta geçiyor. Phukete varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel aracımıza geçiyor ve otelimize transfer oluyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek akşam yemekli Phuket Fantasea (70 Euro) turuna katılabilirler. Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösteride; 4 boyutlu efektler,havada bale, akrobasi, özel efektler, fil gösterisi ve Tay kültürünün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçileri büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden eminiz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman.Konaklama otelimizde.



3 Gün: PHUKET

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz.  Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek tam günlük öğle yemekli Phi Phi Adası (70 Euro) turuna katılabilirler. Sürat teknelerimizle Phuketin yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Dona hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprionun The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bayde denize girme ve güneşlenme imkânı.2. sırada Phi Phi Leye uğruyoruz.Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz.Öğle yemeği Phi Phi Adası’nda.Tur sonrası otele transfer ve serbest zaman.Konaklama otelde.



4 Gün: PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek tam günlük öğle yemekli James Bond Adası (70 Euro) turuna katılabilirler. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız birçok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond filmlerinden “Altın Tabancalı Adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyor ve adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman veriyoruz. James Bond Adası’ndan sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa Adası veya Naka Adası olacaktır (Hava şartlarına göre karar verilecek). Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: PHUKET – SİNGAPUR

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından havalimanına hareket. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından gerçekleşecek tarifeli uçuş ile Singapura varış ve ardından havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Panoramik Singapur şehir turu ile programımıza başlıyoruz. Singapur şehir turumuzda; Singapur Nehri, Meclis-Opera-Mahkeme binaları ve Merlion anıtı göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: SİNGAPUR – BALİ

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Sentosa Adası (85 Euro) turuna katılabilirler. Sentosa, Singapurlular’ın hafta sonlarını değerlendirdikleri Singapurun en büyük adasıdır. Otobüsümüzle Faber tepesine geldikten sonra teleferikle şahane bir manzara eşliğinde adaya geçiyoruz. Ada üzerinde önce Singapurun tarihinin anlatıldığı mumya müzesini gezeceğiz. Daha sonra devasa okyanus balıklarını, köpek balıklarını ve daha pek çok okyanus canlısını yürüyen bant üzerinde camın arkasından izleyebileceğiniz büyük akvaryumu gezecek ve en son adanın sahilinde yapılan etkileyici ışık ve lazer gösterisini izleyeceğiz. Tur bitiminde havalimanına transfer ve yerel havayolları ile Baliye uçuyoruz. Baliye varışımıza istinaden otelimize hareket ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: BALİ

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Kintamani & Batur Yanardağı (85 Euro) turuna katılabilirler. Tam günlük gezimizde Balinin etkileyici kültürünü, elişi sanatını, fotoğraflık pirinç tarlalarını, geleneksel köylerini ve olağanüstü manzarasıyla Batur Yanardağı ve gölünü yakından tanıyacağız. İlk önce Batubulana gidip burada kültürel Barong Dans Gösterisini izliyoruz. Daha sonra tahta oyma sanatıyla tanınan Mas Köyü bizi bekliyor. Burada sanatçıları tahta bloklara girift desenler işlerken izleyeceğiz. Mas Köyü’nden sonra sırada XI yy.dan kalma Fil Mağarası olarak bilinen Goa Gajaha uğruyoruz. Öğle yemeğimizi almak üzere sıradaki durağımız Kintamaninin serin dağları.Önce Batur Yanardağı’nı tepesinden aşağıdaki vadinin yanındaki Batur Gölü’ne doğru inen üzerindeki siyah lav şeritleriyle izliyor ve fotoğraf çekiyoruz. Ardından güzel manzaraya sahip restoranımızda öğle yemeğimizin tadını çıkarıyoruz. Yemekten sonra dönüş yolumuz üzerinde sihirli iyileştirici gücü olduğuna inanılan kutsal su kaynağına uğruyoruz. Gezimiz Balinin artistik kalbi Ubud Köyü ile devam ediyor. Son olarak da altın ve gümüş işçiliğiyle ünlü Celuk Köyü’ne uğrayıp otelimize dönüyoruz. Unutmadan söylemekte fayda var; bu gezi yapılmadan Bali tam anlamıyla görülmüş sayılmaz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



8 Gün: BALİ

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz öğleden sonra ekstra olarak düzenlenecek Tanah Lot Tapınakları & Maymun Ormanı (40 Euro) gezisine katılabilirler.  Kapal Kasabası’ndaki Kraliyet Tapınağı, içinde 3 tapınak bulunan ve tapınakların koruyucusu olduğuna inanılan yaklaşık 300 maymunun yaşadığı maymunlar ormanı ve okyanus üzerindeki bir kayaya inşa edilmiş Tanah Lot Tapınakları’nın görülmesinin ardından, dünyaca ünlü Maymun ormanına geçiyoruz. Turumuzun sonunda Balinin muhteşem gün batımını izleme imkanı bulacaksınız. Güneşlenme için serbest zaman. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



9 Gün: BALİ - İSTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz.Sabah erken kahvaltının ardından odaların boşaltılması.Ardından havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Havayolları’nın tarifeli seferi ile İstanbula uçuşumuz gerçekleşiyor.



10 Gün: İSTANBUL

İstanbul Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



11 Gün:

UÇUŞ DETAYLARI

KALKIŞ TARİHİ

UÇUŞ KODU

SAAT

DÖNÜŞ TARİHİ

UÇUŞ KODU

SAAT

 

04.09.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

11.09.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.25

 

09.10.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

16.10.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.25

 

23.10.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

30.10.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.25

 

13.11.2020

TK172

IST-HKT 01.55-15.55

20.11.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.00

 

20.11.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

27.11.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.25

 

04.12.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

11.12.2020

TK67

DPS-IST 21.00-05.25

 

25.12.2020

TK172

IST-HKT 20.05-09.50

01.01.2021

TK67

DPS-IST 21.00-05.25



12 Gün:

PHUKET

SİNGAPUR

BALİ

4**** Best Western Patong

3*** Elizabeth Hotel

4**** Aston Kuta Hotel



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    UZAKDOĞU İKONLARI

    Phuket(3) - Singapur(1) - Bali(3)

    3 ÜLKE – 3 ŞEHİR

     

    AVANTAJLI EKSTRA GEZİLER

    420 Euro

    380 Euro

    0-2 yaş ücretsiz , 3-10 yaş %50 indirimlidir.

     

    Öğle Yemekli Phi Phi Adasi Turu (70 Euro), Öğle Yemekli James Bond Adası Turu (70 Euro), Akşam Yemekli Phuket Fantasea Show (70 Euro), Sentosa Adası (85 Euro), Tanah Lot Tapinakları & Maymun Ormanı (40 Euro), Kintamani & Batur Yanardağı (85 Euro)

     

    ÖNEMLİ NOTLAR

    Tur Programımız minimum 30 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır.

    Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.Yeterli katılımın olmadığı ancak turun gerçekleştirildiği durumlarda İngilizce rehberlik verilebilir.

    Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

    Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.

    3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

    Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

    Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

    Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.

    Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.

    Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir.Neo Tur,bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

    VİZE

    T.C. vatandaşları için vize uygulaması yoktur. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile yeterlidir.

    T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir.

    Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Neo Tur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

    Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.

    18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur3921.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 11:37 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.