PHUKET 2021 Tur Programı

Pegasus Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: Ve 2.Gün İSTANBUL – PHUKET

İstanbul Yeni Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde uçuştan iki buçuk saat önce buluşuyoruz.

Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Phuket uçuşumuz başlıyor. Phuket’e varışımızın ardından havalimanında bizleri bekleyen özel aracımıza geçiyor ve otelimize transfer oluyoruz. Odalarımıza yerleştikten sonra akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: PHUKET

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz.  Ardından Phi Phi Adası  turumuz için otelden hareket. Sürat teknelerimizle Phuketin yakınındaki iki cennet mercan adasından ilki Phi Phi Dona hızlı bir şekilde ulaşım. Palmiye ağaçları ile bezenmiş kumsalı ve tertemiz turkuaz rengi deniziyle Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprionun The Beach” filminin bazı bölümlerinin çekildiği Maya Bayde denize girme ve güneşlenme imkânı. İkinci sırada Phi Phi Leye uğruyoruz. Burada Viking Mağarası’nı ziyaret ediyoruz. Öğle yemeğimiz Phi Phi Adası’nda. Akşam yine sürat teknelerimizle otelimize dönüş.  Akşam yemeğimizi almak üzere rehberimizin belirttiği saatte otelden hareket. Yemek sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz.  Phuket’i keşfetmeniz için serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: PHUKET

Güne otelde alacağımız kahvaltı ile başlıyoruz. Ardından Fil Safarisi turumuz için otelden hareket. Hayatınızda kaç kere fil üstünde safariye çıkabilirsiniz. İşte ayağınıza gelen fırsat. Fillerle ilgili bilgi alımından sonra orman içinde fillerle safari. Akşam yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra Simon & Simon Cabaret turumuz için hareket.  Uzakdoğunun en güzel kabare tarzı gösterilerinden biri; son teknoloji ışık ve ses sistemleri, muhteşem sahne dekorları, dansçıları ve gösterişli kostümleri ile görülmeye değer bir gösteri. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



6 Gün: PHUKET

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından James Bond Adası turumuz için otelden hareket. Gezi teknemizle hızlı bir şekilde ilk durağımız birçok belgesele konu olmuş Panak ve Hong adaları olacak. Özel kanolarımız ile yapacağımız bu gezi sırasında koy ve mağaralar arasında muhteşem doğa manzaralarına şahit olacağınız bir macera sizleri bekliyor. Açık büfe olarak teknemizde alacağımız öğle yemeğinin ardından bir sonraki durağımız James Bond filmlerinden “Altın Tabancalı Adam” bölümünün çekildiği James Bond Adası. Bu adadaki meşhur kayayı ve sahili görüyor ve adadaki Müslüman köylülerden alışveriş yapabilmek ve bol bol fotoğraf çektirmek için serbest zaman veriyoruz. James Bond Adası’ndan sonraki en son durağımız şnorkel yapabileceğimiz, yüzüp sahilinde güneşlenip dinlenebileceğimiz Lawa Adası veya Naka Adası olacaktır (Hava şartlarına göre karar verilecek). Akşam yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



7 Gün: ve 8. GÜN PHUKET - İSTANBUL

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Ardından Phuket havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz.  Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor.

İstanbul Yeni Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



8 Gün:

PHUKET

4**** Best Western Patong / 4**** The Lunar Patong vb.

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2640.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 19.04.2024 07:52 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.