TUNUS HAMMAMET 2019 EKİM HER HAFTA Tur Programı

Tunisair

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - TUNUS

Tunisair’ın tarifeli seferi ile İstanbul-Tunus uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.Uçuş süresi yaklaşık olarak 2,5 saattir.Tunus Kartaca Havalimanı’na varıyoruz.Karşılanma sonrasında yaklaşık 1 saatlik bir yolculuktan sonra Hammamet’teki otelimize  transfer oluyoruz.Geceleme otelde.



2 Gün: TUNUS

Seçtiğiniz Otelde 3 gece Yarım pansiyon konaklama.Otel imkânlarından yararlanma,otel çevresini gezme imkânı ve ekstra olarak düzenlenecek çevre gezisine katılma imkanı.

Not : Çevre Gezileri katılımca sayısına bağlıdır.



3 Gün: TUNUS

Seçtiğiniz Otelde 3 gece Yarım pansiyon konaklama.Otel imkânlarından yararlanma,otel çevresini gezme imkânı ve ekstra olarak düzenlenecek çevre gezisine katılma imkanı.

Not : Çevre Gezileri katılımca sayısına bağlıdır.



4 Gün: TUNUS - İSTANBUL

Kahvaltıdan sonra dönüş transfer saatine kadar serbest zaman.Sonrasında ise Tunisair’in tarifeli seferi ile Tunus – İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.İstanbul’a varış ve hizmetlerimizin sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TUNUS’TA TATİL BAŞKADIR…

    HAMMAMET / TUNUS

    2019 EKİM AYI BOYUNCA HER HAFTA PERŞEMBE-PAZAR ARASI

     

    TUNUS’TA DÜZENLENECEK EKSTRA ÇEVRE GEZİLERİ

    KAİROUAN – SOUSSE – MONASTIR - PORT EL KANTAOUİ (Öğle Yemeği Dahildir)

    08.00’de otelden çıkış.Ülkenin güneyine doğru inip yakından tanıma imkanı. İslamiyetin Afrika kıtasına ilk geliş noktası olan ve ilk caminin yapıldığı tarihi KAİROUAN şehrinde OKBA camisinin ziyaretini takiben AGLABİT Havuzları ve meşhur halı dokuma atölyelerinin gezilmesi.Turistik yatırımları ile ünlü SOUSSE kentini ziyaret ve öğle yemeği. Sonra Monastır kentinde Habib Bourguiba Mozolesinin görülmesi.Tunus’un ünlü turistik limanı PORT EL KANTAOUİ’nin gezilmesini takiben 17:00 civarı hareket ve otele dönüş.

    Kişi Başı Fiyat : 70 Euro

     

    BAŞKENT TUNUS – KARTACA - SİDİ BOU SAİD (Öğle Yemeği Dahildir)

    08.00’de otelden çıkış.Yaklaşık 1 saatlik yolculuktan sonra Başkent Tunus’a varış.Kentteki Medina’da kısa bir gezi sonrası eski şehir merkezindeki Souk’ta Tunus’un eski ve otantik çarşısında alışveriş imkanı ve İslamiyet’de önemli bir yeri olan ZEYTUNA Cami dışarıdan görülecektir.Öğle yemeğinden sonra,Endülüs-Osmanlı dönemini yansıtan ve Başkent Tunus’a hakim bir tepedeki SİDİ BOU SAİD bölgesinde verilecek kahve ve alışveriş imkanı.Roma dönemi tarihinden izler taşıyan ve Kartaca medeniyetinden kalan harabelerin gezilmesinin ardından tur bitiminde 17:00 civarında hareket ve otele dönüş.

    Kişi Başı Fiyat : 70 Euro


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2797.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 26.04.2024 13:42 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.