PAMPOROVO KAYAK TURU 2020 7 GECE Tur Programı

Lüks Otobüslerle

Kalkış Yerleri: 23:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi , 23:30 Mecidiyeköy Migros Önü , 00:00 İncirli Ömür Plaza Önü
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - PAMPOROVO

Gezimizin ilk günü, 23:00'da Kadıköy Evlendirme Dairesi, 23:30'da Mecidiyeköy Migros Önü ve 00:00’da İncirli Ömür Plaza Önü buluşma noktalarından hareketle Edirne üzerinden Kapıkule’ye yolculuk. Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuk ve çıkış işlemlerinin ardından Bulgaristan’a giriş ile Pamporovo gece yolculuğu.



2 Gün: PAMPOROVO

Sabah erken saatlerde Pamporovo’ya varış. Kolay, orta ve zor derecelerde toplamda 45 km uzunluğa sahip, Rodop Dağlarının zirvesi konumunda Snejanka tepesinden başlayan farklı pist kategorilerinde, gün boyu kayak yapma imkanı sizleri bekliyor. Geceleme Pamporovo otelde.



3 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız.Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo kasabasının tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



4 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo kasabasının tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan günübirlik Sofya turuna katılabilirler (35 Euro). Panoramik Sofya şehir turumuzda; Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi, panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasındadır. Akabinde meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ile fotoğraf molasının ardından şehrin simgesi olan Banya Başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz ve serbest zamanın ardından Pamporovo konaklama noktasına transfer. Geceleme otelde.



5 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



6 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



7 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



8 Gün: PAMPOROVO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün keyifli pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Pamporovo Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



9 Gün: PAMPOROVO - İSTANBUL

Otelde alınan kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve araçla buluşma. Buluşmanın ardından İstanbul dönüş yolculuğu. Kapıkule sınır geçişi ile Türkiye topraklarında devam eden yolculukla akşam saatlerinde İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    BİLGİLENDİRME

    -Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Bulgaristan vizesi veya Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır (Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar).

    -Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

    -Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol - sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.

    -Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti: Sigara: 3 karton, Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç), Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil), Parfüm: 600 ml, Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet, Çikolata ve Şekerleme: 2 kg, Kahve: 1 kg, Çay: 1 kg.

    -Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin, tur hareket tarihine 30 gün kala ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza, 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye Cumhuriyeti yetkili mercileri tarafından alınan hastane raporu, iş yeri izin belgeleri v.b evraklar, misafirlerimizin yurtdışında konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde kabul görmemektedir.

    -Tur Programımız min. 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirimi tur kalkışına 20 gün kala yapılır.Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Neo Tur tarafından bildirilecektir.

    -3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır.İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

    -Tur programında dahil olan hizmetlerden otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    -Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    -Ekstra turlar, servis aldığımız yerel Neo Tur tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki  müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    -Turlarda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır.Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.

    Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)  *Mercedes Travego/Tourismo   *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna 
    Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega 
    Minibusler: (16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter

    -Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2941.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 13:24 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.