BANSKO KAYAK TURU 3 GECE 5 GÜN OTOBÜSLE 2024 VYT Tur Programı

Lüks Otobüslerle

Kalkış Yerleri: 21:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi , 22:30 Mecidiyeköy İstikbal Önü , 22:00 İncirli Ömür Plaza Önü
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BANSKO

Gezimizin ilk günü, 21:00'de Kadıköy Evlendirme Dairesi, 21:30'da Mecidiyeköy İstibal Önü ve 22:00'de İncirli Ömür Plaza önü buluşma noktalarından hareketle Edirne üzerinden Kapıkule’ye yolculuk. Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuk ve çıkış işlemlerinin ardından Bulgaristan ülkesine giriş ile Bansko gece yolculuğu.



2 Gün: BANSKO

Sabah erken saatlerde Bansko’ya varış. Kolay, orta ve zor derecelerde toplamda 72 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Geceleme Bansko otelde.



3 Gün: BANSKO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan günübirlik Sofya turuna katılabilirler (50 EUR). Panoramik Sofya şehir turumuzda; Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi, panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasındadır. Akabinde meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ile fotoğraf molasının ardından şehrin simgesi olan Banya Başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz ve serbest zamanın ardından Bansko konaklama noktasına transfer. Geceleme otelde.



4 Gün: BANSKO

Otelde alınan kahvaltının ardından tüm gün Bansko pistlerinde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko Kasabası'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfedebilirler. Geceleme otelde.



5 Gün: BANSKO - İSTANBUL

Otelde alınan kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve araçla buluşma. Buluşmanın ardından İstanbul dönüş yolculuğu. Kapıkule sınır geçişi ile Türkiye topraklarında devam eden yolculukla akşam saatlerinde İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    BANSKO KAYAK TURU 3 GECE 5 GÜN OTOBÜSLE 2024 VYT

     

    ÖNEMLİ NOT : 2 yaş altı bebekler için koltuk parası 50 Euro olup,alınmaması halinde bebekler kucakta seyahat edecektir.

     

    BİLGİLENDİRME:

    -Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Bulgaristan vizesi veya Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır(Yeşil pasaport sahipleri vizeden muaftırlar).

    -Hadji Georgi tesisimizde Spa hizmeti bulunmamaktadır.

    -Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.

    -Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya (alkol - sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.

    -Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti : Sigara: 3 karton , Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg. 

    -Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri vb. evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.

    -Tur Programımız en az 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur bildirilecektir.

    -3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

    -Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

    -Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    -Ekstra turlar,en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir.Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki  müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

    -Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.

    -Tura katılım için Neo Tur tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Neo Tur sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.

    - Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Neo Tur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

    -Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.

    Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)  *Mercedes Travego/Tourismo   *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna 

    Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega 

    Minibusler: (16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter

    -Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur2942.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 15:55 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.