GÜNEY FRANSA TEMMUZ AĞUSTOS Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - MARSİLYA - AİX EN PROVENCE

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde siz değerli konuklarımızla sabah saat 05:30'da buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerini takiben, saat 08:25'de Türk Havayollarına ait TK 1365 sefer sayılı uçağıyla Marsilya’ya hareket. Yerel saatle 10:50’de Marsilya’ya varış. Havalimanında bizi bekleyen özel aracımızla Aix En Provence transferimizin ardından panoramik Aix En Provence turumuzu gerçekleştiriyoruz.  Tur sonrası otelimize transfer, yerleşme ve geceleme Aix en Provence’da otelimizde.



2 Gün: AİX EN PROVENCE

Sabah kahvaltısı sonrası  serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için esktra Avignon ve Baux de Provence turuna katılma imkanı. Tarihi Merkezi ile UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan “Papalar Şehri” Avignon turumuza başlıyoruz. İlk durağımız 13. ve 14. yüzyıllarda kentte ikamet eden Papaların ikametgahı olan Papalık Sarayı.  Şehrin en önemli yapıtlarından olan bu muazzam mekanı gezdikten sonra sokaklar ve caddelerde Avignon’u keşfetmeye devam ediyoruz. Ünlü Avignon Köprüsü’nü ziyaret edeceğiz. Daha sonra özel aracımız ile şehrin kuzeyine hareket ediyor ve yöreye ait üzümlerin işlendiği bir mahzeni ziyaret ediyoruz. Ardından ortaçağ kasabası Baux de Provence’e geçiyoruz. Tanıtım gezimizin ardından yemek ve alışveriş için serbest zaman. Konaklama  Aix En Provence’da otelimizde.

Avignon ve Baux de Provence Turu : 120  Euro



3 Gün: AİX EN PROVENCE

Sabah kahvaltısı sonrası  serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz için extra  St. Tropez ve Port Grimaud turuna katılma imkanı. Bu turumuzda Fransa rivierasının en sosyetik kasabalarını ve Fransa’nın Venedik’i sayılan kanalları ile ünlü Port Grimaud’yu görme imkanı bulacaksınız. Saint Tropez yolu üzerinde ünlü Fransız mimar Francois Spoerry’in Venedik kanallarını düşünerek planladığı, deniz kenarında kanalların açılması ile oluşturulmuş sahil kasabasını ziyaret ediyoruz. Port Grimaud’dan sonra Saint Tropez için yola çıkıyoruz Akdeniz Jet Sosyetesinin buluşma yeri olan ve yıllar önce Brigitte Bardot 'nun meşhur ettiği bu çok şık sahil şehri St Tropez’de, kısa bir yürüyüş turu sonrası, onlarca butikten alışveriş yapabilme ya da muhteşem yatlarla dolu limanda bir kahve için serbest zaman. Konaklama Aix En Provence’da otelimizde.

St. Tropez ve Port Grimaud Turu : 120  Euro



4 Gün: AİX EN PROVENCE – MARSİLYA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve buluşma saatinde özel aracımızla Marsilya havalimanına transfer. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin ardından, Türk Havayollarına ait TK1368 sefer sayılı uçağı ile saat 17:50’de İstanbul'a hareket. İstanbul'a yerel saatle 21:55’de varış. Ve turumuzun sonu.Bir sonraki gezimizde buluşmak dileğiyle.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Mor Lavanta Tarlaları & Taş Evler & Yeşil Ağaçlar & Mavi Gökyüzü ve Huzur


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur3081.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 25.04.2024 17:01 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.