RİGA TURU HER HAFTA Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - RİGA

İstanbul Yeni Hava Limanı dış hatlar terminalinde (uçuş saatinden 3 saat evvel )  Türk Hava Yolları kontuarında hazır bulunma,check in,bagaj işlemlerinden sonar Türk Hava Yolları ile Riga’ya hareket.Riga havalimanına varış,karşılama ve otelimize transfer.Odaların alınması geceleme otelimizde.(Riga)



2 Gün: RİGA

Otelde alınacak sabah kahvaltısından sonra,rehberimizin belirliyeceği saatde,Riga turumuz için otelden hareket ( yaklaşık 3 saat ) .Araç ve yürüyüş kombinasyonu ile gerçekleşecek turumuzda Riga’nın tarihi ve popüler ,turistk yerlerini göreceğiz.

Dilerseniz ekstra olarak, Ethnografik açık hava müzesi turuna katılabilirsiniz.(kişi başı 80 € ),3 saat,giriş bileti dahil ,İngilizce.  Geceleme otelimizde ( Riga )



3 Gün: RİGA ( Opsiyonel Sigulda -National park Gauja)

Otelde alınacak sabah kahvaltısından sonra,serbest gün.

Dilerseniz ekstra düzenlenen Sigulda , Gauja park turuna katılabilirsiniz.(kişi başı 115 €) 5 saat,Sigulda ve Turaida kaleleri giriş ücretleri dahil,İngilizce .

Geceleme otelimizde ( Riga )



4 Gün: RİGA - İSTANBUL

Otelde alınacak kahvaltı sonrası,check out işlemlerinin tamamlanması , uçak saatine göre,hava limanına transfer.Türk Hava Yolları ile Riga-İstanbul uçuşu sonrasında,İstanbul Yeni Hava limanına varış.Tur sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/riga-turu
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 07:40 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.