İSPANYA ENDÜLÜS 1804 Tur Programı

Atlas Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – MALAGA - GRANADA

İstanbul Havalimanında saat 01:30’da buluşma.Atlas Havayollarının özel seferi  ile saat 04:00’de Malaga’ya hareket.Saat 07:10’da Malaga’ya varış ve Malaga Şehir Tanıtım Turu.Tur esnasında Malaga Camii,Müslümanlar tarafından yapılmış olan Malaga Kalesi ve şehir surları, Malaga Katedral Meydanı, Pablo Picasso Evi  ve tipik Malaga sokakları görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Malagayı özgürce keşfedeceğiniz serbest saatler. Ünlü Pablo Picasso müzesini, Müslümanlardan kalan Malaga Kalesini ve Malaga Şehir müzesini gezebilirsiniz.Akşam üzeri Granada’ya hareket. Otelimize varış ve yerleşme.



2 Gün: GRANADA

Kahvaltı sonrası ekstra Granada Şehir Tanıtım Turu ve EL HAMBRA SARAYI turu (60 Euro).Turumuz esnasında  Granada’nın  tipik Sokakları, Arap Çarşısı ve Müslümanların ilk yerleşim bölgesi olan  Albaizin semti, İspanyol Müslümanlarının büyük uğraşlarla yaptırmış oldukları Granada Ulu Camii ve dünyanın en önemli kültür miraslarından ve İslam mimari harikalarından günümüze kadar gelebilmiş  olan “El Hambra Sarayı” (müsaitlik durumuna göre) görülecektir. Akşam üzeri merkezde serbest zaman. Konaklama  Granada  otelimizde. Akşam ekstra düzenlenecek olan FLAMENCO ŞOV (45 Euro).



3 Gün: GRANADA – SEVİLLA - GRANADA

Kahvaltı sonrası ekstra düzenlenecek olan  Sevilla   Turu (55 Euro).Şehir Turu esnasında ; Amerika Meydanı, İspanya Meydanı,İslam  anıtı Altın Kule, Santa Cruz Bölgesi, Bahçeleri ve havuzları ile ünlü Maria Luisa Parkı ve Müslüman ustalara yaptırılmış olan Alkazar Saray Meydanı ve surları görülecek yerler arasındadır. Akşam üzeri Granada’ya dönüş ve konaklama.



4 Gün: GRANADA – CORDOBA - GRANADA

Kahvaltı sonrası ekstra Cordoba Turu (60 Euro).Şehir Turu esnasında Musevi Mahallesi, Plaza Tendillas,Çiçek Sokağı ve tipik Endülüs sokakları ve meydanları  görülecektir.Tura Endülüs Emevilerinden  günümüze kadar gelebilmiş dünyaca ünlü Cordoba Camiini gezerek devam ederek akşam üzeri Granada’ya dönüyoruz.Varış  ve konaklama.



5 Gün: GRANADA – RONDA – TARİFA (CEBELİTARIK KAYALIKLARI) – MARBELLA – MALAGA - İSTANBUL

Kahvaltı sonrası ekstra düzenlenecek olan Ronda - Marbella turu (50 Euro).Turumuza Avrupa’nın en romantik kasabaları listesinde bulunan yarlar üzerinde kurulu RONDA kasabasını gezerek başlıyoruz.Daha sonra Akdeniz kıyısına iniyor ve Tarık Bin Ziyad’ın ilk ayak bastığı kasaba Tarifayı tanıyor ve Cebelitarık Boğazını görüyoruz.Akşam üzeri Marbella Puerto Bonus yat limanında serbest saatler. Daha sonra Malaga Costa del Sol Havalimanına gidiyoruz .Bilet işlemlerinin tamamlanmasından sonra Atlas Havayollarının özel seferi ile 23:00’de İstanbul uçuşu.Türkiye saati ile 03:50’de varış ve servislerimizin sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur334.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 24.04.2024 06:37 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.