İSPANYA SÖMESTR ÖĞRENCİ KAMPANYA Tur Programı

Türk Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - BARCELONA // 29 OCAK 2018 PAZARTESİ

İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 06:00’da buluşma. Uçuş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1853 sefer sayılı uçuşu ile saat 08:55’de Barcelona’ya hareket. Yerel saat ile 10:40’da varışın ardından Panoramik Barcelona Şehir Tanıtım Turu.Turumuz esnasında Montjuic Tepesi, Olimpiyat Stadı, Colon Meydanı, La Rambla Caddesi, Paseo de Gracia Bulvarı, Gaudi’nin evleri, La Sagrada Familia Katedrali, Katalunya Meydanı, görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Konaklama otelimizde.



2 Gün: BARCELONA // 30 OCAK 2018 SALI

Kahvaltı sonrası ekstra olarak düzenlenen Girona & Figueras & Dali Müzesi turuna (60 Euro) katılabilirsiniz. Dünyaca ünlü Sanat Adamı, Sürrealist Ressam ve Heykeltıraş Salvador Dali’nin tüm eserlerini görme imkanı bulabilir, Orta çağda kalma yapıları ve Yahudi kaldırımları ile ünlü Katalunya Bölgesinin en önemli ikinci büyük şehri olan Girona şehrinde dilediğinizce gezebilirsiniz. Tur sonrası otele dönüş. Konaklama otelimizde.



3 Gün: BARCELONA - ZARAGOZA - MADRİD // 31 OCAK 2018 ÇARŞAMBA

Kahvaltı sonrası Madrid’e hareket. Güzergah üzerinde Aragon Bölgesinin başşehri Zaragoza’nın görülmesi. Madrid’e varış ve otelimize yerleşme.Madrid’de serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: MADRİD // 01 ŞUBAT 2018 – PERŞEMBE

Kahvaltı sonrası Panoramik Madrid Şehir Tanıtım turu. Tur sırasında, Puerto Del Sol Meydanı, Alcala ve Toledo kapıları, Las Ventas Arenası, Gran Via Caddesi, Kraliyet Saray Meydanı ve Castellana Bulvarı’nı görebilirsiniz.  Tur sonrası arzu eden misafirler ekstra olarak düzenlenecek Toledo (60 Euro) turuna katılabilirler. Unesco tarafından korunmaya alınmış dünyanın en güzel Tarihi Ortaçağ Kentlerinden Toledo’da görülecek yerler arasında Eski Camii kalıntılarının üzerine kurulmuş olan Toledo Katedrali, tarihi Toledo sokakları ve meydanları, Toledo ile özdeşleşmiş Ünlü Ressam El Greco’nun bir çok eseri bulunmaktadır. Tur sonrası Madrid’e dönüş. Konaklama Madrid’de otelimizde.



5 Gün: MADRİD - CORDOBA - SEVİLLA // 02 ŞUBAT 2018 CUMA

Kahvaltı sonrası Sevilla’ya hareket. Güzergah üzerinde ekstra Cordoba Şehir Tanıtım Turu (35 Euro). Tura katılacak olan misafirler için Musevi Mahallesi, Plaza Tendillas, Calle de Flores,Tipik Endülüs Sokakları, İç avlulu çiçekli evleri ve Cordoba Camii görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Sevilla’ya hareket. Varışın ardından Sevilla Şehir Turu. Amerika Meydanı, İspanya Meydanı, Altın Kule, Santa Cruz Bölgesi, Maria Luisa Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize yerleşme. Konaklama Sevilla’da otelimizde. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Flamenco Show (45 Euro) turuna katılabilirler.



6 Gün: SEVİLLA (RONDA) // 03 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ

Sabah kahvaltısının ardından serbest gün. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra Ronda Turu (45 Euro).Ronda ortaçağdan günümüze kadar korunarak gelmiş, İspanya’nın ilk arenasının bulunduğu tipik bir Endülüs Şehri. Turumuz esnasında Ronda’nın eşsiz manzarasını seyredeceğiniz tarihi köprü, Ronda Arenası ve Endülüs sokaklarını göreceksiniz. Turumuzun ardından Ronda’da serbest zaman. Turumuz sonrasında Sevilla’da konakladığımız otelimize dönüş. Konaklama otelimizde.



7 Gün: SEVİLLA - GRANADA // 04 ŞUBAT 2018 PAZAR

Kahvaltı sonrası Granada’ya hareket. Granada’ya varışın ardından extra Granada Şehir Turu. Tipik Granada Sokakları, Albaicin Tepesi, görülecek yerler arasındadır. Şehir Turu sonrası arzu eden misafirler için  ekstra Granada El Hambra Sarayı Turu (45 Euro). Unesco Tarafından Dünya Mirası Listesine alınmış ünlü El Hambra Sarayı görülecektir. Tur sonrası otelimize yerleşme. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Sacra Monte (45 Euro) gece turuna katılabilirler. Granada‘da yaşayan Çingenelerin Farklı Flamenco yorumunu yaşadıkları taş evlerde izleme imkanı. Konaklama Granada’da otelimizde.



8 Gün: GRANADA - MALAGA - İSTANBUL // 05 ŞUBAT 2018 PAZARTESİ

Kahvaltı sonrası sonrası Malaga’ya hareket. Kısa bir Malaga Şehir Turu. Rehberinizin belirteceği saatte havaalanına transfer. Pasaport ve Bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 1306 sefer sayılı uçuşu ile saat 13:40’da İstanbul’a hareket. 20:10’da varışın ardından hizmetlerimizin sonu.



9 Gün:

OTELLER

Barcelona 4*Eurostars Barbera Parc Hotel vb.
Madrid      4* Eurostars Arenas de Pinto Hotel vb.
Sevilla      4* Git Via Mairena Hotel vb.
Granada   4* Camino de Granada Hotel vb.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    Ekstra Turlar Paketi

    Girona & Figueras & Dali Müzesi Turu(60 Euro) + Toledo Turu(60 Euro) + Cordoba Şehir Tanıtım Turu(35 Euro) + Flamenco Show(45 Euro) + (Sevilla)Ronda Turu(45 Euro) + Granada El Hambra Sarayı Turu(45 Euro) + Sacra Monte Gece Turu(45 Euro)

    *Ekstra Turlar, Tura katılım yeter sayısına bağlı olarak gerçekleştirilir.
    **Granada, El Hamra Saray Turu Saray’da müsaitlik olduğu taktirde yapılacaktır.
    ***Anne ve babası ile seyahat eden öğrenciler 200 Euro indirimlidir.
    ****24 yaşa kadar öğrenci belgesi geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur371.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 20.04.2024 07:00 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.