BÜYÜK GÜNEY AMERİKA 1801 Tur Programı

Air France

Kalkış Yerleri: İstanbul Atatürk Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Düsseldorf

Sabah Atatürk Hava Limanı`nda  06:15` de buluşma ve Türk Hava Yolları`nın TK1523 sefer sayılı uçuşu ile İstanbul - Düsseldorf uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 10:40`da inişimizi takiben varışımızın ardından otele transfer oluyor , eşyalarımızı bıraktıktan sonra fuar alanına hareket ediyoruz . Geceleme Otelimizde .



2 Gün: Düsseldorf

Sbaha kahvaltımızın ardından özel araçlarla fuara transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün: PARİS – LİMA // 19 Ocak 2018 Cuma

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası havalimanına geçiyoruz. Saat  10:30’da AF480 sefer sayılı uçak ile Lima’ya uçuyoruz. Yerel saat ile 16:55’te varış. Pasaport işlemlerinin ardından alanda bekleyen aracımız ile otele transfer oluyoruz. Otelimizde dinleniyoruz. Geceleme Lima’da otelimizde.



3 Gün: Düsseldorf

Sabah kahvaltımızın ardından özel araçlarla fuara transfer. Geceleme otelimizde.



4 Gün: Düsseldorf - İstanbul

Sabah kahvaltımızın ardından check - out işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. özel araçlarla fuara transferler ve uçuş saatlerine yakın alana transferlerimiz gerçekleşiyor. Türk Hava Yolları`nın TK1528 sefer sayılı uçuşu ile 17:45`de Düsseldorf - İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. 21:55`de  varışımızın ardından turumuzun sonu.



6 Gün: LİMA - BUENOS AİRES // 23 Ocak 2018 Salı

Kahvaltının ardından havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Buenos Aires’e uçuyoruz. Varışın ardından panoramik Buenos Aires gezimize başlıyoruz. Güney Amerika’nın en büyük şehirlerinden olmasına rağmen kendinizi önemli bir Avrupa kenti geziyormuş hissinden kurtaramayacağınız mimarisi, birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan mutfağı ve elbette kalbinden taşan tango ile eşsiz şehir Buenos Aires’te görülecek yerler arasında; 9 Temmuz Bulvarı, Casa Rosada, 25 Mayıs Meydanı, Puerta Madera, Katedral ve Colon Tiyatrosu bulunmaktadır. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenmek için serbest zaman. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek akşam yemekli Tango Gecesine katılabilirler. Akşam yemeğimizi de alacağımız bu gezide bambaşka bir tango deneyimine tanık olmak için şehrin en iyi tango mekânlarından birinde olacağız. Konaklama Buenos Aires’teki otelimizde.

Ekstra:  Akşam yemekli Tango Gecesi Turu: 110 USD (Kişi başı)



7 Gün: BUENOS AİRES // 24 Ocak 2018 Çarşamba

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği San İsidro ve Tigre turuna katılabilirler. Otelimizden özel aracımız ile Buenos Aires’in kuzeyinde yer alan, sadece Buenos Aires’in değil tüm Güney Amerika kıtasının en varlıklı semtlerinden biri olan San İsidro’ya hareket ediyoruz. Burada taş döşeli yollar ve kolonyal dönem evleri ile çevrili tarihi merkezi görüyoruz. Daha sonra aracımız bizi Tigre’ye götürecek. Burada halka açık bir feribotla Parana Deltası’nda yaklaşık 1 saat süren bir gezi yapıyoruz. Turumuzun ardından özel aracımız ile otelimize hareket ediyoruz. Günün geri kalanında serbest zaman.  Konaklama Buenos Aires’teki otelimizde.

Ekstra: San İsidro ve Tigre Turu: 70 USD (Kişi başı)



8 Gün: BUENOS AİRES // 25 Ocak 2018 Perşembe

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin Ekstra olarak düzenleyeceği Uruguay turuna katılabilirler. Turumuzdan özel aracımız ile feribot limanına transfer oluyoruz. Daha sonra keyifli bir deniz yolculuğu sonrası Uruguay’ın Colonia del Sacramento şehrine varıyoruz. Colonia del Sacramento , tarihi merkezin, XVII. Yüzyıldan itibaren Plâka Nehri Porsuğu'nda Portekiz sömürgeleştirmesinin son izi olduğu güzel bir kasabadır. Colonia, çok iyi korunmuş mimari zenginliklerinden dolayı UNESCO tarafından Dünya kültür mirası listesine dahil edilmiştir. Turumuzun ardından özel aracımız ile otelimize hareket ediyoruz. Günün geri kalanında serbest zaman.  Konaklama Buenos Aires’teki otelimizde.

Ekstra: Uruguay Turu: Güncel fiyat için rehberinize danışınız !!  Not: Bu tur feribot müsaitliğine göre düzenlenecektir.



9 Gün: BUENOS AİRES // 26 Ocak 2018 Cuma

Otelde alacağımız kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra düzenlenecek olan Gaucho turuna katılabilirler. Güney Amerika kovboyları “gaucho”ların günlük hayatlarını yakından görebileceğiniz bir Estancia’ya gidiyoruz. Daha sonra gaucholar size bir folklor gösterisi sunacaklar. Gezimizin ardından otelimize dönüyoruz. Ardından akşam yemekli tango gecesine katılıyoruz. Bu gezide bambaşka bir tango deneyimine tanık olmak için şehrin en iyi tango mekanlarından birinde olacağız. Akşam yemeğimizi de bu mekanda alıyoruz.Konaklama otelimizde.

Ekstra: Gaucho Turu: 120 USD (Kişi başı)



10 Gün: BUENOS AİRES – İGUAZU // 27 Ocak 2018 Cumartesi

Kahvaltının ardından havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile İguazu’ya uçuyoruz. Varışımıza istinaden havalimanında yerel rehberimiz tarafından karşılanıyoruz. Ardından otelimize transfer oluyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz. Daha sonra UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Iguazu Şelalelerini keyifli bir yürüyüş eşliğinde geziyoruz. Tur sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Macaco safarisine katılabilirler. Macaco Safari, İguazu’nun tüm görkemine ve keyfine varacağınız, heyecan dolu bir maceraya götürecek eşsiz bir tekne turu. Gezimizi tamamladıktan sonra otelimize transfer oluyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz. Konaklama Iguazu’da otelimizde

Ekstra: Macaco Safari Turu: 120 USD (Kişi başı)



11 Gün: İGUAZU // 28 Ocak 2018 Pazar

Kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen yolcularımızla ekstra Kuş Parkı turu yapılacaktır.  160 kuş türünüm barındığı Dünyaca ünlü  Tropik yağmur ormanının içerisinde unutulmaz anlar yaşayıp, birbirinden güzel tropikal kuşları fotoğraflama imkanı yakalayabilirsiniz. Tur sonrası otele transfer oluyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek akşam yemekli Rafa Inn Show’a katılabilirler. Güney Amerika danslarının sergilendiği bu show’da yemeğinizi yerken keyifli ve unutulmaz dakikalar yaşayabilirsiniz.  Konaklama Iguazu’da otelimizde.

Ekstra: Kuş Parkı Turu: 75 USD ( Kişi başı )
Ekstra: Akşam yemekli Rafa Inn Show: 105 USD (Kişi başı)



12 Gün: İGUAZU – RİO DE JANEİRO // 29 Ocak 2018 Pazartesi

Kahvaltının ardından öğleye kadar serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Paraguay turuna katılabilirler. Dünyanın en fakir ülkelerinden biri olan ancak gümrüksüz alış veriş cenneti Del Este şehri ile tanınan Paraguay’da alış verişin keyfini çıkarabilirsiniz. Tur sonrası otelimize transfer. Rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Rio de Janeiro’ya uçuyoruz. Kısa bir yolculuğun ardından varıyoruz. Karşılamanın ardından özel aracımız ile otelimize hareket ediyoruz ve odalarımıza yerleşiyoruz. Konaklama Rio de Janeiro’da otelimizde.

Ekstra: Paraguay Turu : 50 USD (Kişi başı)



13 Gün: RİO DE JANEİRO // 30 Ocak 2018 Salı

Sabah kahvaltısının ardından özel aracımız ile panoramik şehir turumuz için hareket ediyoruz. Bu sabah şehrin kolonyal bölgesini ziyaret edecek, burada dar caddeler, meydanlar ve tarihi binalar arasında Candelaria, Praça XV, Travesso Marketi, Metropolitan Katedrali ve Sambodromo’yu göreceğiz. Daha sonra dünyanın en büyük stadyumu olan ve 1950 dünya kupası finaline ev sahipli yapan ünlü Maracana stadını dışardan göreceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Akşam ise dileyen misafirlerimizle ekstra akşam yemekli Samba Show turu yapılacaktır. Yerel bir restoranda alınacak akşam yemeğinin ardından dünyanın en güzel dans gösterilerinden biri olan ve adı ülke ile özdeşleşmiş Platformda Samba Show izlenecektir. Konaklama Rio de Janeiro’da otelimizde.

Ekstra: Akşam yemekli Samba Show: 160 USD (Kişi başı)



14 Gün: RİO DE JANEİRO // 31 Ocak 2018 Çarşamba

Kahvaltının ardından alışveriş yapmak, dinlenmek, çevreyi tanımak, deniz ve güneşten istifade etmek için serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği yarım günlük Corcovado turuna katılabilirler. Bu turumuz esnasında Rio’nun sembolü olmuş tepedeki ünlü İsa Heykelini görecek ve ünlü Monorail adlı raylı sisteme binerek tepeye çıkacak ve Rio’nun o doyumsuz manzarasını göreceksiniz. Ardından dileyen misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Sugar Loaf turuna katılabilirler. Turumuzda Guanabara Körfezi’nin inanılmaz manzarasına doyacağınız Sugar Loaf Tepesi’ne teleferikler ile çıkıyoruz. Tur sonrası otele transfer. Konaklama Rio de Janeiro’da otelimizde.

Ekstra: Corcovado Turu: 100 USD (Kişi başı)
Ekstra: Sugar Loaf turu: 100 USD (Kişi başı)



15 Gün: RİO DE JANEİRO - PARİS // 1 Şubat 2018 Perşembe

Kahvaltının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte özel aracımız ile havalimanına transfer oluyoruz. Air France’a  ait AF443 sefer sayılı uçak ile saat 17:35’te Paris’e hareket ediyoruz. Geceyi uçakta geçireceğiz.



16 Gün: PARİS – İSTANBUL // 2 Şubat 2018 Cuma

Yerel saat ile 07:40’ta Paris’e varıyor ve uçak değiştiriyoruz. Ardından saat 12:30’da AF1890 sefer sayılı uçak ile İstanbul’a uçuyoruz. Varışımız 18:00’de olacak. Turumuzun sonu. Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.



17 Gün:

OTELLER

Paris : 4* Millennium Hotel Paris Charles De Gaulle vb.  Standart oda

https://www.millenniumhotels.com/en/paris/millennium-hotel-paris-charles-de-gaulle/

Lima : 4*  La Hacienda Hotel & Casino vb.  Standart oda

www.hoteleslahacienda.com

Cuzco : 4*  Sonesta Hotel vb. Standart oda

http://www.sonestacusco.com/

Buenos Aires : 4* Kenton Palace  Hotel vb.  Standart oda

www.kentonpalace.com.ar/buenos-aires

Iguazu:  4* Hotel Continental Inn vb. Standart oda

www.continentalinn.com.br

Rio De Janeiro : 4*  Mirador Hotel vb.  Standart oda

www.hotelmirador.com.br



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    NOT: Peru’da gezimizin büyük kısmı 2.500 – 4.000 metre yükseklikte geçecektir. Bu nedenle Akut yükseklik hastalığı, astım, kalp hastalıkları, tansiyon gibi hastalıkları bulunanların mutlaka doktorlarına danışmaları gerekmektedir.

    TURUN ARTILARI

    Buenos Aires'de Başkanlık Binası ve Belediye Binası'nı görecek 9 Temmuz Bulvarı'nın keyfini çıkaracağız.

    San Telmo, La Boca ve La Recolata semtlerini keşfedecek, Eva Peron'un mezarını ziyaret edeceğiz.

    Parana Deltası'nda tekne turu yapacak, Tigre ve San Isidro'yu gezeceğiz.

    Rio de Janeiro'da Corcovado Tepesi'ne çıkacak ve muazzam Kurtarıcı İsa Heykeli'ni göreceğiz.

    Candelaria, Praça XV, the “Travessa do Mercado”, Metropolitan Katedrali ve dünyaca ünlü Rio Festivali’nde samba okullarının geçitlerini yaptığı Sambόdromo'yu keşfedeceğiz.

    Teleferikler ile Sugar Loaf'a çıkacak ve şehrin muhteşem manzarasına tanık olacağız.

    Iguazu Şelaleleri'nin Brezilya tarafında Ulusal Parkı gezeceğiz.

    Brezilya’nın en önemli şehirlerinden biri olan Sao Paulo’da Iburapuera Park, Japon Mahallesi, Katedral, Tarihi Şehir Merkezi, Belediye Tiyatrosu ve Casa da Fazenda’yı gezeceğiz.

    *Mimari harikası Sacsayhuaman Kalesi ve Kenko Tapınağı'nı görecek ve Tambomachay ziyaretlerini gerçekleştireceğiz

    Lokasyonunun eşsizliği ve dahice mimarisi ile dünyanın en büyük tarihi eserlerinden olan Machu Picchu’yu gezeceğiz.

    İnka döneminden kalma bir dini kompleks olan Kenko Tapınağı, İnka askeri kale olan Puca Pucara “ Kızıl Kale” görülecektir.

    Hispanik döneme ait 45.000’den fazla eserin sergilendiği ve hatta İnka Öncesi döneme ait birçok obje ve mücevherin bünyesinde bulunduğu Peru tarihinin izlerinin sürüldüğü Larco Herrera Müzesi ziyaret edilecektir.

    ** Peru’da Tüm Ekstra Turlar Dahil !!

     


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur719.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 28.03.2024 12:17 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.