CASABLANCA & MARRAKECH TURU TÜM TURLAR VE TÜM AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL VİZESİZ AIR ARABIA İLE SONBAHAR VE YILBAŞI 2022 ADNS Tur Programı

Air Arabia

Kalkış Yerleri: Sabiha Gökçen Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – CASABLANCA – MARRAKECH

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Air Arabia Havayolları kontuarı önünde saat 21.00’de buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Air Arabia Havayolları’nın 3O438 tarifeli seferi ile saat 00.20’de Casablanca’ya hareket. Yerel saat ile 03.25’de Casablanca’ya varışımızın ardından alanda bekleyen aracımız ile Marrakech’e hareket. Marrakech’e varışımızın ardından şehir turumuz başlıyoruz. Görülecek yerler arasında; Dar sokakları ile size yüzyıllar öncesine götürecek olan Marrakech’i keşfetmeye başlıyoruz. Ba Ahmed’in Bhia Sarayı, Moresk Mimari’sinin 800 yıllık örneklerinden Koutoubia Minaresi, Majorella bahçeleri, Souklar ve Mucizeler Avlusu olarak adlandırılan Jma El Fna şehir meydanı göreceğimiz yerler arasında. Gezimizin ardından otelimize transfer ve serbest zaman. Akşam Chez Ali turuna katılıyoruz. (Chez Ali turu, tur ücretine dahildir) Dünyaca ünlü ve sadece Fas’a özgü Chez Ali’de binbir gece masallarını andıran müzisyenler ve folklör gösterileri eşliğinde alacağımız içeceğimizin ardından atlı süvarilerin yapacağı muhteşem gösterinin sonrasında otelimize transfer. Geceleme otelimizde.



2 Gün: MARRAKECH

Sabah kahvaltısının ardından Bir Dünya Mirası Essaouira turuna katılıyoruz. (Essaouira turu, tur ücretine dahildir)  Atlas okyanusu kıyısında yer alan, ilk bakışta bize eski Bodrum’u anımsataan bu şehir dünyaca ünlü eski Portekiz şehirlerinden biridir. Unesco tarafından ‘’Dünya Mirası’’ listesinde yer alan bu şehir, Atlas okyanusu kıyısında bir balıkçı limanı olup sanat ve kültürün iç içe geçtiği bir sahil kasabasıdır. Şehrin kalesi, balıkçı limanı ve eski Roma kentlerinden uyarlanarak inşa edilen Medina gezilecek yerler arasındadır. Gezmeye doyamayacağınız daracık dolambaç sokakları arasında şehri keşfedebilir ve keyifli alışverişler yapabilirsiniz.  Tur sonrası Marrakech’e dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



3 Gün: MARRAKECH

Sabah kahvaltısının ardından Atlas Dağları turuna katılıyoruz. (Atlas Dağları turu, tur ücretine dahildir) Muhteşem manzaralı pistleri, berberi köyleri, coğrafi yapıları keşfedeceğimiz bu turun ardından Ourika vadisi, Lalla Takerkust gölü kenarında mola veriyoruz. Gezimizden sonra Marrakech e dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



4 Gün: MARRAKECH - CASABLANCA

Sabah kahvaltısının ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayarak Casablanca’ya hareket ediyoruz. Casablancaya varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Görülecek yerler arasında; Dünyanın 3. büyük Camii’si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan Ain Diab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



5 Gün: CASABLANCA - İSTANBUL

Sabah kahvaltısın ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman.Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer.Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Air Arabia Havayolları’nın 30347 sefer sayılı uçuşu ile 17.00’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 23.30’da varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    CASABLANCA & MARRAKECH TURU TÜM TURLAR VE TÜM AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL VİZESİZ AIR ARABIA İLE SONBAHAR VE YILBAŞI 2022 ADNS

    Casablanca Gidiş – Casablanca Dönüş

    Casablanca - Marrakech – Essaouira

     

    UÇUŞ BİLGİLERİ:

    01,08,15,22,29 Ekim hareketli grubun gidiş uçuşu 3O438  SAW – CMN 01.30’da hareket edip, yerel saat ile 04.35’te varacaktır.Dönüş uçuşu ise 30347 CMN – SAW 16.50’de hareket edip yerel saat ile 23.20’de varacaktır. 

     

    ÖNEMLİ NOTLAR:

    Fas’a seyahat edecek yolcuların Covid-19 aşı sertifikası olması gerekmektedir.Belge, yolcuların seyahatten en az 2 hafta önce aşının son dozunu yaptırdıklarını göstermelidir (Kabul edilen aşılar: Astrazeneca-SK Bio, Sinopharm, Sputnik, Pfizer/BioNTech, Janssen (Johnson & Johnson), Covishield, Moderna ve Sinovac).

    Seyahat edecek tüm yolcuların uçuş öncesinde Halk Sağlığı Yolcu Formu’nu doldurmaları, formun çıktısını alıp varışta ibraz etmeleri gerekmektedir.

    • Halk Sağlığı Yolcu Formu

    Fas’a seyahat edecek ya da transit geçecek tüm yolcuların uçuş kalkış öncesi numune veriliş tarihi 0-48 saat içerisinde alınmış negatif PCR testi olması gerekmektedir.

    PCR test İngilizce ya da Arapça dillerinde yazdırılmış olmalıdır.

    Tüm yolcular varışta Rapid Antijen testine tabi tutulacaktır.

    Fas’a turistik olarak seyahat edecek yolcuların sağlık sigortası olması gerekmektedir.

    Türkiye'ye dönerken aşı olmuş ve üzerinden 14 gün geçmiş olduklarını ispat eden yetkili makamlarca verilmiş aşı kartı ibraz etmeleri durumunda Türkiye'ye girişlerinde PCR testi yaptırmalarına gerek olmayacaktır. Aşı olmamış yolcular için PCR testi zorunludur.

    Seyahat edilecek ülkelerin Sağlık Bakanlıklarının belirlediği Covid kaynaklı prosedür değişikliklerinin takibi misafir sorumluluğundadır.

    Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir. Yırtık ve yıpranmış pasaportlar ile giriş yapılamaz.

    Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

    Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Neo Tur kesinlikle sorumlu değildir.

    Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.

    Neo Tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması  halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Neo Tur’dan tazminat hakkı yoktur.

    Neo Tur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir.

    Kayıt esnasında, pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak Bileti iptal veya değişikliklerinin no-show bedeli misafirlere yansıtılır.

    Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.

    Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Neo Tur sorumlu değildir.

    Grup biletlerinde havayolu kuralı geçerli olup, grup bileti kuralı gereği gidiş uçuşu kullanılamaz ise dönüş uçuşu da kullanılamaz.

    Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20Kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilen ülkelerdeki iç hat uçuşlarında bu ağırlık 15Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/ fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Neo Tur’un sorumluluğunda değildir.

    Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 20 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.

    Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir. Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.

    Ekstra turlar minimum 10 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Yol üzerindeki ekstra turlar gruptan en az 10 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Neo Tur sorumlu tutulamaz.

    Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.

    Neo Tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.

    3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır.

    Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.

    18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan muvafakat namelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurması zorunludur.

    Seyahatiniz süresince kullandığınız taşıtlar ve konakladığınız otelleri terk ederken, lütfen eşyalarınızı eksiksiz aldığınızdan emin olunuz.

    İptal ve değişiklik durumunda “Neo Tur satış sözleşmesi” geçerlidir.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur820.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 29.03.2024 18:18 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.