LONDRA 2019 RAMAZAN VE KURBAN BAYRAMI Tur Programı

Atlas Global Havayolları

Kalkış Yerleri: İstanbul Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL – LONDRA

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde saat 07:30’da hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Havayollarının KK 2001 sefer sayılı uçuşu ile 10.25’de Londra’ya uçuş. Yerel saat ile 12.30’da Stansted  Havalimanı’na varışın ardından özel aracımız ile panoramik şehir turu. Görülecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister Köprüsü ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Buckingham Sarayı, Thames Nehri, Meydanı bulunmaktadır.Tur sonrası otele transfer ve odaların alınmasına kadar serbest zaman.



2 Gün: LONDRA

Kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turu (105 Pound).Dünyanın en büyük dönme dolaplarından biri olan London Eye her yıl milyonlara turist tarafından ziyaret edilmektedir. Turumuzun bir sonraki durağı; bir çok farklı şehirde de  yer alan Madame Tussauds Müzesi’nde balmumu heykeller arasında keyifli zaman geçiriyoruz. Sonrasında arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek ‘’Akşam yemekli Royal Banquet & Show’’ turu. (65 Pound). Royal Banquet & Show, Ortaçağ atmosferinde alacağımız yemek eşliğinde birbirinden güzel ve eğlenceli Showlara tanıklık edeceğiz. Tur bitimi otele dönüş ve serbest zaman.



3 Gün: LONDRA

Kahvaltının ardından, arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek  Oxford & Bicester Outlet Turu (55 Pound).İngiltere’nin kültürel ve tarihi yönden en zengin şehirlerinden biri olan Oxford’a yolculuğumuza başlıyoruz. Oxford; dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere ev sahipliği yapması nedeniyle, kozmopolit yapıya sahip bir öğrenci şehridir. Şehir dokusu, mimarisi ve kültürel yapısı ile sizi alıp bambaşka bir dünyaya götürüyor. Oxford turumuzun ardından yüzlerce markayı içerisinde barından Bicester Outlet’e doğru yola çıkıyoruz. İngiltere’nin ve dünyanın en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Bicester Outlet’te alışveriş için serbest zaman. Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman.



4 Gün: LONDRA

Kahvaltının ardından, arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Windsor Kalesi & Stonehenge Turu (85 Pound). Windsor Kalesi dünyanın en büyük ve en eski kalesidir. Yaklaşık 1000 yıldır İngiliz kraliyet ailesinin bazı özel dönemlerde ikamet ettiği bir yerdir. Günümüzde kale hala kullanımda olup, İngiltere Kraliçesi bazı özel haftasonlarını burada geçirmektedir. Kale tüm görkemi ile her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlamaktadır. Stonehenge, Neolitik taş devri ile Bronz çağı arasında en az 5 kademede oluşan bir anıttır. Bu yapı, astronomi, astroloji, geometri, meteoroloji ve paganizmle ilişkilendirilmektedir. Stonehenge adı eski İngilizcede “asılı taşlar” anlamına gelir. Keskiyle yontulmuş, düzgünleştirilmiş ve dışarıdan yerel bölgeye taşınmış, dik konumundaki otuz taştan (bunlardan halen on yedisi ayaktadır) oluşan ve kavisli hale getirilerek dik duran taşların üzerine yerleştirilen lento (kiriş) taşlarını içeren ve böylelikle çember şeklinde kapı boşlukları oluşturan tek taş çemberdir.Tur bitiminde otele dönüş ve serbest zaman.



5 Gün: LONDRA - İSTANBUL

Kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolculuğumuz için; Stansted Havalimanı’na transferimiz gerçekleşiyor. Atlas Global Havayollarının KK 2002 sefer sayılı uçuşu ile 13.35 de İstanbul'a uçuş, yerel saat ile 19.30’da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    NOTLAR

    Konaklamalar Wembley,Peckham veya Earls Court bölgelerinden birinde yapılacaktır.

    Aynı destinasyon için alternatifli oteller verildiği ve/veya sadece kategori bilgisi verildiği durumlarda konaklayacağınız otelleri gezi hareketinden 48 saat önce acentenizden öğrenebilirsiniz.

    Akşam yemekli Royal Banquet Show turu ulaşımı Metro ile yapılır ve fiyata dahil değildir.

    Windsor Kalesi giriş bileti fiyata dahildir. Turun ulaşımı otobüs, tren veya metro ile yapılır.

    London Eye & Madame Tussauds & Thames Nehri turu ulaşımı tren veya metro ile yapılır.


    İptal Şartları
    https://neotur.com.tr/tur1764.html
    Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti.



    Bu çıktı 26.04.2024 08:50 tarihinde verilmiştir. Neotur Turistik Yatırımlar San.Tic .Ltd. Şti. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.